ز

Ida Julin

Hem    Info    Kontakt

Fridays are crazy

Lördag igen, gud vad tiden går snabbt, det är som i sången "u wake up on a monday, and suddenly it`s sunday and the week is gone".. det är ju sjukt. Men det är bara att leva för fullt varje dag.
Så som jag, Sofie och Anna gjorde igår, jösses, om ni tycker era fredagar är skojjiga, har ni nigen aning om våra påhitt.
Kvällen började lugnt och så, lite tortillas, med ljus på bordet och alla med sina favorit drickor (pepsi,Friss,Mountain Dew). Vi slöade vid datorn, lyssna på musik och sjöng med våra underbara röster vid vissa tillfällen, nåja..
då kom vi på det smarta, we need pictures, så det börja normalt, men nåjaa.. det sluta inte så normalt, lite make over med de billigaste och hemskaste ögonskuggorna som kommit med i tidningar, och kajal i ögonbrynen och sånt, resultat, vi såg galna ut alla, men det var ju pointen, efter det måste vi ju bara samla bevis på det hela, så vi tog några bilder med våra kameror, och va roligt det var, eller nja, kanske mera underligt,
för att ta det här kort, jag+pepsi= inge bra.
Men nåja, bilderna på mejj är tryggt på min kamera, så hopperligen kommer de aldrig ut på nätet och man hittar mejj på googel via "psyco acting normal" eller nåt liknande..

Men nu o äta bulle som mormor skicka med hem,
skriver mer när jag har tid


Ciao!

"im from sweden, I like to do it hela tiden"

Back from sweden, var faktumet, och oi oi oi va ja hade roligt, shopping en hel del. Skaffa ett par snygga skor åt mejj, en ny väska o några klädersplagg, de lönar sig att åka med sin mamma, det var hennes Visa-kort som fick snurra på hos alla kassor.
o låt oss inte glömma heller att ja köpte Linkin Parks första cd billigt, o visst lite sent ute, men hallå, de e en bra skiva.

Så det som står ovanför är allt som återstår av mitt blogginlägg, skrev ett långt långt låååångt inlägg. säkert längsta hittills, sku publicera, o boom, nekad tillgång, o de sparades int änns, bara det ni ser, den skärd bort säkert en hel sida, suck suck suck!! skrev ltie om sverige händelserna, men nu vill ja inte skriva om dem, så sammanfattat:
- Ryssar bara på silja line nuförtiden
- Ja sakna sofie o anna hela resan, sku ha vari myky roligare med dem
- Mammas kusin har den lyxigaste takvåningen i världen, privat hiss, som du måst ha en nyckel till.. o lalaa
- En 50+ rysse försökte charma på mejj genom att blinka på ögat! nej tack!!
- Ja har en rolig släkt
-Sverige idol e bra igen i år (:
- min småkusins barn, albin (1år) e världens sötaste!
-åt allt för mycket mat, alla bjöd ju på nåt gott
- Resan va niiice.. o alla nya kläder, stort plus, mamma fick många plus poäng i mitt hjärta!

Så de va mycket kort sagt om inlägget, vill nite pina mejj själv o komma ihåg alla detaljer jag redan skrev, men som sagt var det jätte roligt på resan, förutom sliskiga ryssar.


Övrigt då?
väntar på tråningarna, nu ska ben musklerna tränas upp igen!
Resten tar vi någon annan dag (:
Nu o sura över att bloggen stärvar.

Ciao!


snabbis

Som rubriken säger är det här ett snabbt inlägg,
befinner mig just nu i sverige, hmm.. vad kan man säga? allt är bra, äter g od mat hela tiden (snart blri det att köpa nya byxor ), har fått kolla på sveriges Idol igen, eftersom kanalen inte fungerar längre i finland var det här jätte nice, och tjaa... ja sover som en gris i min säng här, den bekvämaste gäst sängen som jag har haft hittills. .:D 

Men nu o träffa min underbara småkusin (age 8), och seddan middag med släkten, maten är okänd ännu, men efterrätten vet jag, Choklad fondue.. :D nam nam! 

Ciao!  

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011