ز

Ida Julin

Hem    Info    Kontakt

short story

Hinner inte skriva nåt inlägg just nu, borde sitta i mitt rum o läsa på tent, men kände lite dåligt samvete över inte jag skrivit igår.
Alla älskar vi ju måndagar, väckarklockan ringer igen, trötta som fan stiger vi upp o drar iväg oss vart vi än skall. Och för min del var det skolan, dagenvar ganska okey, satt en och en halv timme o skicka sms med en "vän" när vi skulle ha ett ämne som heter "mitt yrke" vi hade en föreläsare äpå besök som snacka om nåt super onödigt och tjaa, vi var i auditoriet, som är som en biosal, lite mindre än våran bio i Anonyma staden :))
Nåja, som sagt är det tent imorn, och skulle inte alls vilja, men vi har ju på ett sätt enklare dag, det är mera jobbigt idag när man måste läsa, puh. det är jobbigt och vara studerande.
Men sen drar nya perioden igång, fick se läsordningen idag, det är om jag inte skulel ha någon skola, finska hela tiden, och tja.. finska är inte så svårt för mig, är ju halft finsk, och sedan har vi två data kurser, hurra! :)
Men mera om det någon annan dag, nu till mitt rum och "läsa"

Ciao!


He`s the reason for everyones teardrops..

Så jag tror min hjärna har varit lite offline de senaste månaderna, inga bloggar har blivit skrivna, och mina två läsare har tydligen saknat att läsa mina invecklade förklaringar, ja ska försöka skärpa mig lite, men man vet aldrig.. ^^
Så skolan is back on, pust, sju veckor har det gått! och kommande vecka kommer att bli jobbig, det är att sitta vid datorn med deadline varje dag 23:59, önska mejj lycka till.
Men igår hann jag på träningar (wohooo!!) och aldrig har jag varit mera med i spelet, funderade en dag här , värför känns det inte lika roligt mera, men igår kopplade gärnan sig online, det var roligt att spela, herrarna var o tittade, vilket är alltid lite irriternade, för hallå! dom e ju några miljoner gånger bättre! men sen hände det nåt konstigt, Jesus bestämdme sig för att låta mig shina lite på planen, bollen kom mot målet och jag hoppade som en båge i luften, landade på min armbåge (AAJ!)  och den andra armen stoppade bollen, alla i laget var chockade, och herrarna börja hacka med sina mailor i marken (detta är som att applådera i innebandy världen, för er icke vetande), oi oi.. då var jag i himlen! alla såg mig, förutom min bror som nite var där, utan på bygget, han spelar i herrarna, men är inte med förrän jul pågrund av sin axel som igen stärvar. nåja.. ja ska visa han, får ta ut lite hjärnbilder av nån i herrlaget o fixa opp dom på en stor bioduk :D
 Så veckan har varit ganska bra, men före vi går vidare vill jag att ni alla där vid era data-skärmar tar några tysta sekunder för offrena i Kauhajoki......


Vilken tradegi, det är sjukt hur människor kan få såna tankar, två attacker under ett år, till och med barnen i Sverige är rädda nu, så säger aftonbladet, hur mycket man skall tro på det är en annan sak.. Men att han kände den sinnes sjuka "shootern" i Jokela, tänk, de hade chattat på internet och disskuterat attackerna, hur sant detta är kan jag inte säga, men om det kommit ut på officiella sidor så måste man nästan tro på det.. Alla kände vi säkert lite skräck när vi fick höra om nyheten, här går man i mörket i Pumppis o känner sig trygg och glad, men hur länge skall det vara? jag menar följande dag stod det på våran dagstidning, att mni skola inte är ett omöjligt offer, det kändes ju trevlgit att gå till skolan när dom redan börajr tro att de kommer nån snart med vapen till vår skola, suck! men jag lever som ni alla märker, kanske jag behövde den här lilla chocken för att skriva igen, 10 oskyldiga liv gick upp i rök, för att någon hatar oss människor, om vi skall vara ltieelaka och ärliga, hatar du oss så mycket, ta livet av dig själv bara, attackera inte en skola, de som går i skolan har inte gjort nåt fel ännu, vi lär ju oss ännu om livet.
Men båda attackernas gärningsmän har dött av skador, så man kan ju ltie pusta ut, de går inte på gatorna mera, men ändå funderar man.


Men vad kan man göra, än en gång en onödig sak i världen, nu är det bara att tänka på ditt o dina vänners liv, kanske det är viktigare just nu, för de är en stor del av ditt liv. eller nåt liknande läste ajg i nån "anonym" tidning
Så sköt om er, och jag skall försöka att skriva lite mera, hoppas jag.
Men imorn blir det att umgås med min systers nya pojkvän från skottland, han borde vara hos om tja några minuter faktiskt, och på kvällen dras det iväg o si på Herrarnas match!

Ciao!


Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011