ز

Ida Julin

Hem    Info    Kontakt

Okey dags att jobba

Så nu måste jag verkligen fixa det här skolarbetet!
Så det här är nog sista inlägget idag. Hoppas ni överlever. Kan ju nämna att jag har sovmorgon igen imorgon så kommer säkert slänga in ett litet morgoninlägg åt er ;)
Don't you worry!
Men nu. Dags att sr

WTF?!

Okej lite väl stor reaktion men däremot så är jag väldigt glad!
Det kommer Desperate Housewifes- man kan ju inte klaga! nya avsnitt och allt.
Så tack och hej för min del nu blir det tv!
(äsch för att jag har ett skolarbete och fixa, men men det finns en natt för det!)


Ciao!<3

Tell me

Har ingenting emot att man utnjyttjar naturen lite då och då.
Men käre killar, vad är grejjen med att inte kunna så som vi tjejer hålla er med toalett behovet innan ni är hemma?
Visst, ute i skogen sent på kvällen osv är väl acceptabelt. Men senast idag var vi påväg hem med bussen och en 'man' stod vid vägkanten och uträttade sina behov, nåjo det var vid vägkanten strax efter en korsning. Men berätta åt mig när jag på fredag gick hem från skolan och gick den vägen som alla alltid går ifall man kommer från Lövkulla hållet.. jo vad ser jag? En man som stod mitt ute på en 'stig' och uträttade sitt ärende. åtminstone verkade han chockad att ha sett mig för det var ett snabbt ryck, byxorna på och så kutade han iväg snabbare än fan.
Svårt att hålla sig för skratt vid sådanna tillfällen.
Jaja, min point, okej att använda naturen emellan, men liksom... i  vår lilla stad borde ni killar veta att inget förblir en hemlighet ;)


(Do it like the ladies- Use the toilet! ;D )


Ciao!<3

Måndag

Godmorgon människor.
Vilken underbar morgon, molnigt- fjortin grader och en trött Jajjo.
Blir inte bättre än det *Host host*

Well what do you do.
Det är dags för skolan snart och studieplanen står först på listan, kan bli en intressant dag, hur som helst. Skola snart och jag ville bara kasta in en morgonhälsning..
Och en fråga :)
Hur otroligt morgonpigga är ni eftersom besökarantalet är rätt hög redan den här tiden.
Men nu.. Sköt om er,

Ciao!<3

Night

Nej nu. För mycket tid vid datan idag (Trots att halva dagen gått åt dansande) för nu säger lilla huvudvärken att det är dags att sova. och vet ni vad? Jag tänker faktiskt lyda hjärnan och göra så.
En stund på spikmattan med musik pianospel i örat (ja jag är så konstig faktiskt) och sedan blir det snarkeli snark.
Så sköt om er och godnatt :)

Ciao!<3

Here it goes

Jaja tänkte väl att jag kan fixa upp två bilder från igår när jag fick leka modell och låta m leka med sitt nya objekt. Känns ju lite egoistiskt att vara i fokus på bilderna, men hey F hade besök så kunde inte dra till med Hippiefriend bilder ;D

Ciao!<3

Pain in the ass

Det kan jag verkligen säga över det här hela med att få en film på mp3:an. Hela tiden nåt som går fel. SUCK!
Men men nu är vi inne på tredje försöket så vem vet kanske det lyckas ;)

I övrigt då?
En chill dag med Dirty dancing serien, egna danssteg och en massa msn. En typiskt dag i mitt liv med andra ord. Jaja, dags att fortsätta 'leka' med datorn och mp3:an.
Sköt om er,

Ciao!<3

Söndag

Hey Ho lets go.
Eller nåt i den stilen. Det är söndag käre bloggare, och det suger en aning kan jag väl nämna, för imorgon är det måndag, en ny vecka och tjaa.. hmm.
Hur skall vi säga det här på det minst smärtfria sättet?
Det går knappast så here we go..
måndag = skola.
Kill me.
Det mera negativa med det hela är ju att jag börjar kvar över tio, inte ett som jag brukar. Nix för imorgon mina vänner blir det att gå igenom min studieplan med Karin ala klassläraren.
Alltså skall jag börja med allvar fundera på min framtid. Hmm.. jag är 16- och i den här åldern borde man inte behöva fundera på sitt framtida liv. Damn.
Och för att göra min dag lite bättre så blir det dubbel lektion med Hasse efteråt. Underbart. Not!!
Men på nåt sätt skall jag väl överleva. Jag bara måste ;)
Kanske jag måste flytta över de där filmerna till mp3:an ikväll så att allt är lugnt.
Fin fin plan. Ou well back to the point.
Det är ju söndag idag som jag har pointerat ut några gånger redan under det här inlägget.
Vaknade klockan tolv. jaiks. Linda hade varit hurtig vid det laget och hunnit ut på en promenad, duschat och allt så gissa om hon såg fräsh ut jämnört med mig som kände mig mera utav ett bombnederslag i afgahnistan.

Så jag åt lite morgonmål medan jag kollade på True Blood, och ja den är okej den där serien, men fortfarande Twilight för mig, för i den här serien, tjaa.. Ge mig lite Kellan Lutz istället för "Bill The vampire".
Dansa håller jag på förresten för tillfället, eller okej nu har jag paus eftersom jag bloggar, men dans är planen, måste börja lära mig de där dansstegena så att man inte ser ut som ett frågatecken på lektionerna. och dessutom- mitt knä fick ju lite fel på senaste träningen så jag tar igen det nu med att lära mig stegena på egen hand.
Marcus kom förresten här via. och happy day. Han lekte med min innebandy klubba och boll, gissa om lillesyster är glad, han verkar klara av att trixa utan problem så jag får nog börja hejja på honom igen under säsongen när det är match dags.
Ett trevligt syskonpar vi är. Han är back och jag är (part time) målvakt.
Tur att Linda fick som liten äran att ta emot Marcus träningsskott, för de är inte allt för lätta mina v'nner, tro mig jag var målvakt på några herrträningar och fick ett par tusen blåmärken, speciellt när 'herrarna' blev irriterade att bollen fastnade vid mig och inte i målnätet (så då måste man tydligen dra till med mera kraft -.-')

Men har ni märkt, nu babblar jag på i onödan igen. Tillbaka till dansen.
Gaybloggaren Amir måste vara stolt över mig. Danssteg till Britney Spears Circus.
Wohoo!!
Sköt om er,

Ciao!<3

Lördag

Okej är visserligen inne på söndag när jag redan skriver det här inlägget men strunt samma. :)
Lördag, vi kan väl börja med att Lnida väckte upp mig elva tiden och stackars mitt huvud ville inte vakna med tanke på att jag bara sovit i sju timmar. Men vad gör man inte för sin käre syster (kan väl nämna att jag somnade om).
Men steg upp till sist och slängde i mig lite morgonmål medan datorn spelade upp True blood. Och vet ni vad, Twilight all the way, förstår mig nämligen inte på serien så mycket lite underlig och för mystiskt för min smak, inte för att nämna inflytandet utav Sex and the city till max.
Men har boken hemma så skall försöka orka sätta ner mig och läsa den och se ifall jag fastnar mera för serien då.
Nåt är det ju med tanke på att det är värsta stora hiten i USA.
Vad annat?
Joo det har regnat och varit mulet hela dagen så det blev Sims, datorn (=msn) och en hel del snack med Linda. Mamma den lyckoosten är på kräftskiva ikväll, för första gången som hon inte ordnar den hemma hos oss. Och gud vad fräckt, min höjdpunkt på hösten att få slänga i mig kräftor och lite marängkaka.
Jaja, nästa år!
Var utepå en promenad/photoshoot med M också. Tyvärr var det för mörkt att ta fina bilder, men var  väl med egentligen vara för att jag var utråkad och hon ville testa sitt nya objekt. Anyways, några bilder blev det, men nix pix. Dom stannar nog på min dator för tillfället bara.
Hmm.
Nåt annat.. *funderar*
Just det ja.
Det är dags att lägga sig, söndag imorgon *brr* sista lediga dagen innan skolan drar igång igen. Som tur slutar hag tolv på fredag så får ta igen med ett lite 'längre' veckoslut då ;D
Sköt om er.

Ciao!<3

Veckans Låt

Kan ni tänka er, för en gångs skull har jag inte en lång historia bakom allt?
Eller säkert finns det till den här låten också men Jajjos hjärna fungerar inte så 'långt' bak i tiden just nu.
Paramore står för sången, ignorance. Och har hört den ett X antal veckor och funderat att lägga upp den många varv, men det var helt enkelt nåt annat i vägen, så nu får den 'platsa' här, det kan jag väl säga att vissa delar utav låten är catchy som fan, så passa er ;)

Paramore- Ignorance (nåt fel på 'link-tjänsten' så om ni är otåliga utav någon orsak kan ni gå in på youtube själva och söka upp låten åt er ;] <3)


Enjoy!<3

Fredag

Nu drar vi det här jävligt snabbt så jag kan lägga mig ;)
-Började halv nio (gäsp!).
-Data hela förmiddagen som bestod av en isslyckad lärare och hela klassen fast på facebook för att göra skämtbilder (vadå snart 17-18?!)
-matrasten gick slött, men med skratt.
-Henriette orkade inte hålla oss kvar till fyra som planerat utav vi slutade kvart före tre, efter att hon helt enkelt gav upp på klassandan och ville inte ens ge en hemuppgift. (tjohoo).
-Busstur hem med Pernilla och Sofia.
-Matshopping med Sofia ala pizzabotten, 'bubbelvatten' och såklart godis.
-Hem till Linda, Pizzan i ugnen och cidern i glaset.

ja okey ungefär så har min dag varit.
Försöker berätta lite mer om klassens påhitt imorgon.
Men just nu, dags att skriva upp veckans låt och sedan zzzzz..
Sköt om er.

Ciao!<3

Torsdag

Sick and tierd of this shit!
Ni kommer ihåg när jag skrev igår från mage till knä? Att jag först hade magen sjuk under en hel natt, 'trampade' på och lyckades få knä sjukt på dansen.
Men vet ni vad, nu är det ombytta roller igen, för idag har Jajjo suttit hemma och surat över sin mage. Det här börjar ju gå helt och hållet ur vettet.
Tog typ tjugo timmar innan jag vågade mgi på mat igen, och då älskar jag mat!

Okej nog klagat. men man kan bara bli så irriterad emellan.
Vad har hänt idag då om jag varit lite sjuk?
Joo steg upp normal skoltid men fick slänga mig tillbaka och sova tills klockan var elva, efter det tjaa.. aktiverade mig med lite sims bara för att få sega.
Dirty Dancing.
Tv.
Datorn.
Sådant tråkigt.
Och trött är jag med, och då har jag ju fått sova ut rejält, jaja.. kanske det här är priset för att vara sjuk, kroppen äter upp energin. Speciellt när man tvingas ta en så pass lång paus från maten (but don't worry, jag har ätit nu!)

Igår kväll förrsten, Jävlar!! det var åskväder till max. Allt var lugnt, halv elva tiden satt jag med datorn framför tv:n och chillade tills Linda började tjata att det fakiskt är hennes gamla laptop att jag skulle stänga av den.
Visst, hörde buller nånstans utifrån så jag stängde av datorn och internet.. tur det
för herregud
Vilket väder!!
Lamporna i hela mitt rum försvann, det var mörkt i hela stan typ, tills sakta men säkert började stan få styr på elen igen. Jag, Linda och mamma stod vid vardagsrums fönstret och såg bara alla blixtar, på ett sätt mysigt, om jag inte då redan kände mig lite underlig.
Kan väl tillägga att det var tur att jag drog ut tv och dator. För vet ni vad, ena grannen förlorade tv:n och den andra grannen har inget modem mera att leka med.
Heh.. tack gode gud att jag lyssnade på Linda.
I övrigt då?
Joo mamma chockerade mig idag. Ni kommer ihåg när Linda var duktig och köpte åt mig en peach cider.
Joo idag, (eftersom hon fick en arbetsplats, så GRATTIS) hämtade hon och mamma hem kvällsdrinkar, såklart hade Linda varit sneaky och föreslått peach åt mig.
men till min point. Min mamma köpte cider åt mig och sa att ifall jag inte ville ha den nu så kunde jag ju spara till veckoslutet.
Ehemm.. tack antar jag? Men gissa om jag tänkte flyga ner från soffan.
Fast veckoslutet låter bra, för mamma är puts veck borta så peach och pizza here i come (Vadå nyss varit sjuk, kommer säkert må super efter söndagen).
Men nu, som sagt, energin tar slut och behöver sömn, skola imorn, skall åtminstone försöka, och ett avsnitt utav True Blood finns på min data och väntar.
Så sköt om er,

Ciao!<3

ONsdag- Från mage till knä

Underbar dag måste jag säga.
Huhu.
Började med att nästan försena mig till 'skolan' som aldrig blev någon skola, nej istället satt jag och läste i bibban, men ni vet vad jag menar, tänkte helt enkelt sova för länge.
Blev ju dans kvart före fem, kul som vanligt lite Britney Spears stil, och första varvena var stökiga, tappade bort mig totalt.
Vi delades in i två grupper och det var min tur (plus gruppen). hade svårigheter att komma ihåg två dansstegs kombinationer, ville lite mixa på dem, men jag lyckades, så stolt som jag var fortsatte jag att dansa tills jag märkte att jag var efter alla andra. Det var lite WTF moment då, och jag 'halft slutade' försökte komma till det stället var alla andra var, och ändå tyckte jag att musiken var nu efter. Kom ju fram sedan när dansläraren pratade på att vi dragit för snabbt igenom allt. Så jag hade haft rätt, sen ändrat upp det till för snabbt för att jag trodde jag var 'för sent ute'.
Nåjo.
punkt slut på den saken.
Tio minuter innan träningen tog slut var det klonks och knä gick halft ur led igen. Suck!
Så nästa vecka kommer det is-spray med!!
Hur som helst, måste jobba lite på skolarbetet, tydligen har vi en inlämningsuppgift tills imorn. Suck suck suck.
Men hey, är man en studerande så.
Sköt om er. Vi kan ju alltid trösta oss med att det regnar ute så behöver inte deppa över att 'kasta bort' en hel kväll.

Ciao!<3

H@%&"vete

Behöver jag säga mer?
glömde nämna i förra inlägget att halva min morgon/natt gick åt att ligga och stöna och pusta över min mage som verkade vila springa eller sprängas utav en osynlig vikt på den. Fy fan! Asigt och otroligt irriterande. Jaja. tänkte att det skulle gå om..
 och det gjorde det.
Men nu..................
Som sagt kolla rubriken!
Det är tillbaka och jag orkar bara inte, dit försvann min nattsömn bloggare -.-
Grrr!
Jaja, skall åtminstona försöka sova lite, 'vätepåse' min bästa vän, här kommer jag!<3

Godnatt,

Ciao!<3

Tisdag

Vadå sen uppdatering? ;)
Hehe, vad kan jag säga, kom hem fyra tiden, slöade vid msn och stack iväg till dansen som förresten var skoj skoj, lite kanske man kände sig utanför tack vare att det visade sig att jag och F var äldst utav 'eleverna' och att de andra var där förra veckan och kunde början utav koreografin som rinnande vatten, men vet ni vad, Jajjo skall lära sig lite Michael Jackson innan veckan är slut, det är trots allt som krävs.
Imorgon igen, men det här gången blir det Britney Spears ala Circus som skall fylla mitt huvud utav danssteg, hmm.. kanske borde komma på tills imorn vad det var för steg vi drog igenom? Jaja.. F u will help me!

Så idag efter dansen kom det fram en överraskning, F ville ha sjuts till sin Lucas, tydligen hade den lömska tjejen redan skrivit upp det (alltså bestämt sig) innan lektionen eftersom det fanns ett inlägg om det, men ovetande jag visste nada och gick bara med på det. Hittade till och med till huset *applåder* ... visserligen tack vare F.
Nåjo, who cares. Gick fin fint.
Sen var det hem, sätta sig vid datorn och leka lite med Windows movie maker. Min nya hobby.
Jaja, imorn blir en ledig dag från skolan, bokföring och fakturering går förbi men knappast saknar någon mig, trots allt, jag vet ganska så långt allt som vi behöver veta just nu. (en dag utan skolkning (med halv adagen ledig hur som helst) kommer väl inte märkas allt  för väl på mina betyg)
Troligen blir det m och F på stan lite turvist när de har paus från sitt studerande i gymnasiet. Vi får se.
Men hörni nu, dags att avsluta detta inlägg (fler kommer troligen) och låta F stråla över lycka att det kommit en uppdatering, kanske vårt msn samtal inte fylls utav kommentarer över min blogg på ett tag nu?
Well well.. sköt om er

Ciao!<3

Guess What ;)

..Imorgon är det dags för dans igen.
Mtv-dance för att vara närmare exakt, så snart är väl jag och shake shake min ass i en musikvideo.
Nej nu skojjade jag, men ni fattar pointen, sök upp en musikvideo som inte baserar sig bara på sexighet så vet ni vad jag kommer hålla på med imorn en timme eller så ; D

Ciao!<3

Innan jag sticker. (för er alla twilighters.)


Måndag

Hellu Bloggen.
gissa vad, jag är hemma! Wohoo, ganska så skönt, men däremot så kommer jag att sticka iväg om en halv timme eller så. träningar.
Vem sa att en tonåring bara slöar sig på en soffa eller festar har nog lite fel uppfattning. Visserligen, får jag en stund över är det soffan och laptopen som gäller, men när har man tid att göra det förutom på veckoslutena?

Så vad har hänt idag?
Hmm.. bokföring klockan ett till fyra. med ett 'förhör' som inte alls gick bra. men ärligt talat, en vecka skola och nu redan är det meningen att vi bokför helt rätt och inte sätter i misstag en inkomst på kredit sidan i fel spalt.
Jaja, kanske inte alla ens förstod vad det där menade? jag fick åtminstone ett stort frågetecken i min panna under första lektionen,
Men som sagt, träningar snart. Och efter det hem till datorn för att blogga troligen. Tjohoo.. nej lite lönebokföring måste jag kolla igenom och dessutom få i mig lite mat. Men förutom de där några små planerna jag nämnde så borde det bli någolunda normal kväll.
ses senare!

Ciao!<3

Söndag

Usel bloggare jag är nuförtiden. Men vad kan jag säga?
Jag har blivit en total sims nörd återigen. Och en grå dag som den här dagen varit kan man väl inte ha bättre underhållning.
Pretty Woman så här på kvällen via tv:n och ett kort msn samtal med  skogsmullet själv - F .
Så ja, så simpelt är mitt liv.
Och nu blir det att krypa under täcket, njuta av en bra bok och ha sovmorgon medan vissa andra börjar tidigt sin måndag!
Sköt om er!

Ciao!<3

Veckans Låt

Jahaa.. dags för en ny låt då. Den här gången får sången 'she can have it'.
Fråga inte hur jag hittade den, för har faktiskt inte svaret, men den är passligt catchy för min smak.
Så hoppas sången 'smakar'. Dags för mig att verkligen dra mig till Sims nu, men fredagar är ju musik dagen, och glömde bort det igår.

Kevin Rudolf- She can get it

Enjoy!

Fredag/Lördag

Så här har jag planerat att hålla er uppdaterade.. och vad händer? joo jag glömmer bort fredagen.
Suck
Man skulle ju tro att jag på min lediga kväll (från träning) skulle komma ihåg. Men inte.
Så nu tar vi igen det :)
Fredag var det, vi fick reda på att det blir ledigt på tisdagförmiddag från skolan på grund att  vi är 'hemlösa' så som Stina utryckte det. Betyder ju helt enkelt att alla klassrum är bokade och läraren vill inte sitta ute i gräset. Så vi får sova ut och börja ett istället. TJOHOO!
Dessutom är måndagen, så som alltid en kort dag, så månda-tisdag får Jajjo sova. Och troligen onsdag, vi måste bara först övertala Hasse att ge oss lite uppgifter att göra hemma, för kom igen, annors blir det Hasses lektion, håltimme + matpaus, två lektioner och sedan hem. Så istället skippar vi Hasses lektion och börjar även på onsdag ett. :)
Och här säger alla att man inte kommer undan skolan, gör man visst det, om man är bra på att 'smöra' och leka oskyldig.
Så det är planen under måndag, att övertala Hasse. och skriva ett litet prov i bokföring men det kommer gå fin fint. Om inte. tja.. vi tar det problemet senare.
Vad annat? Joo.
Eftersom Stin gav åt oss ledigt på tisdag fick iv en uppgift att göra. I vår hemstad måste vi besöka tio företag och fråga dem om deras bokföring.
SUCK! staden jag bor i är ju liten och tråkig, så alla företagare vet vem man är nästan, lockande då och börja fråga dem hur ekonomin flyter på. Men Jag, Pernilla, Manda och Tia drog det efter skolan, bra gick det. Lite generande kanske, men nu är det över åtminstone.
Mer än det gjorde jag inte egentligen under fredagen. Var till M och kolla på film, men somnade nästan, så slut som jag var. Så de flesta festar på fredagar men jajjo, hon snarkar!
(kan ju alltid bero att jag sovit lite under veckan)

Lördag då?
AAAh.. sovmorgon. Steg upp lite innan tolv tror jag och tvättade håret, skönt att få vakna med en varm och härlig dusch, utan en mamma i huset som vanligt. Däremot kom hon hem senare *suck*
Jag vet, låter som en bortskämd unge nu, men tänk er att hela sommaren praktiskt taget få pengar in på kontot utav henne till mat och jag såg 'betalaren' kanske två gånger under en vecka på snabbesök. Vem skulle inte då känna sig intryckt mot en vägg när hon hoppar omkring i huset igen.
Jaja, nog förklarat. Tillbaka till lördagen. Det var fint väder idag också. Så leggins, tunika, och fliflops på medan jag och m drog till stan för att söka lite 'bubbelvatten' och snacks. En promenad och kvällen räddad, bra planerat måste jag medge.
och nu?
Joo.. som alltid när jag sätter mig framför sims är jag fast, så största delen utav dagen har gått till det. Men.. har hunnit fixa en god maträtt med mamma och Linda.
Grillad kyckling samt grönsaksknyten på grillen.
Mums!!

Förresten, glömde jag nämna att jag träffade min bror igår? Den lyckoosten försvann till Sverige idag för att kolla in Coldplay.
Hmph. räckte det inte med U2 för i år? jaja.. antar att jag också nångång får chansen att kolla in ett utav mina favoritbvand i grannlandet.
Men nu, bubbelvattnet och Sims kallar.

Ciao!<3

Back!

..Och jag är i liv.
Så ta det lugnt F, jag är fortfarande och längtar efter dansen mer än att återgå till en svettig målvaktsdräkt! ;)
Men man kan väl inte säga att tränaren var nöjd när jag avslöjade att jag kommer vara på träningar men inte spela matcher. Uuupps.. nåjo, hoppeligen kommer han över det. Annors.. tjaa.. slut för Jajjos del att sova fem timmar och dra iväg på matcher. Aldrig mer!
 
Och vet ni vad? Imrgon är det fredag. Tre dagar frihet utav träning. Två dagar ledigt från skolan (två och halv, måndag har jag bara två lektioner). Skönt!
En vecka med bokföring är rätt tungt när man är van att bara sitta och skojja dagarna igenom medan vi skulle jobba på projekt.
Så därför drog vi en favorit i repris idag.
Pernilla grät glädje tårar, stackaren är lite känslig för skämt.
Nicke skojjade och lekte half bög emellan, men ta det lugnt tjejer han är inte det.. och ja. han har en flickvän.
Pekko 'slafsade' på massa onödigt, och vi orsakade lite tsunami på bordena med hjälp utav vattenflaskor, gjorde snygga kjolar för dockor utav plåtburkar ocn en sax.. och tjaaa..
det hände massor!
Resten utav klassen verkade ha blandade känslor. De var roade när de hörde oss emellan.. men sen igen störde vi deras lektion.. vilket inte fick alla att hoppa utav glädje.
Läraren däremot (Hasse <3) verkade osäker på vad han skulle säga ;)
Jaja, roligt att studera. kommer ta emot när det är dags för tent. Men hey. Det finns alltid omtentamen i sånafall.
Men nu dags att igen krypa unde täcket. Som M pointerade ut sover jag för lite. Måste skärpa mig.
Så sköt om er och sov gott,

Ciao!<3

C Ya!

Jahaa.. kom hem, åt mat, böt om och nu börjar jag dra iväg på träningar.
Skoj eller hur?
Och här hade jag tänkt koncentera mig på skolan det här året, nåjoo.. fungerade ju nästan bra med den planen.
Sköt om er!

Ciao!<3

Torsdag

Hallå alla.
Jajjo in the building, eller skolan egentligen (biblioteket för att vara helt exakt).
Det är matpaus, är väl kul? En timme frihet, i mitt fal en och halv timme, men bara ett problem. Vill inte tvinga i mig mat tack vare jävliga magen som är tillbaka.. *Grr*
Igen magont med andra ord, eller som jag om M beskriver det 'ill tummy'.
Inte kul precis, men jag överlever. Har ju kommit förbi hälften utav lektionerna med tvång, restesn skall väl också gå (plus att det är Hasse kvar, hur svårt kan det bli?)
Jaja, dags att börja avsluta den här lilla hälsnignen och uppdateringen, nån arab (ursäkta 'rasismen') sitter och blänger på mig, väntar på sin tur med datan.
SKöt om er, Hörs ikväll!

Ciao!<3

Hairspray

Dansen är över och Jajjo är hemma.
För några timmar, blir ju att sova nu, men på morgonen skola, och vet ni vad. Det  blir att göra lite saker imorgon, sju timmar skola sedan hem och försöka fixa lite läxor som samlar sig, inte för att glömma att jag skall återigen och prova på innebandy. Grejjen är ju den att laget har bara en målvakt nu när jag inte är med för matcherna. Så skall försöka hjälpa dem så gott som det går genom att hoppa in som målvakt när de spelar och tränar skott. Men no worrys. Länk får de klara på egen hand, gränser finns det för mitt knä ändå! och fungerar det inte så får jag helt enkelt ta och hoppa över innebandyn. För att dansa. Ååh! I'm loving it!
Hihi.
Vi kommer med F byta ut den andra lektionen som var mera tyvärr inriktad till dem som älskar inflytande utav balett, till mtv-dance som är på Tisdag.
Så här ser mina träningsdagar ut.
Måndag: Innebandy
Tisdag: Dans
Onsdag: Dans
Torsdag: Innebandy

Plus skolan. Nån annan som gillar mitt liv? ;)
Men veckoslutena är ju lediga, och en och halv timme med motion skadar inte.
men nu, skall kolla slutet på Hairspray och sedan krypa under täcket. Mamma tänker tydligen stanna i Lojo inatt, så det är Linda och jag ensamma. Såklart.. jag har väckning lite före sju, så ingen fest här i huset.
Sköt om er, Hörs imorgon!

Ciao!<3

Onsdag

Yes i am up. Och nu börjar det bli brått till skolan.
Så vi ses ikväll.
Det är ju dags för dansen idag också, så hemma åtta tiden eller så.
Sköt om er!

Ciao!<3

Wake me up before you go-go

Neee.. ingen skall ju precis väcka mig. Men som vi ser på klockan är det däremot dags att koppla av. Börja kanske ett imorgon men vill stiga upp tidigt för det. Nio tiden, för att försäkra mig själv över att på torsdag klara av och stig upp igen tidigt.
Och skall ärligheten fram. Huset är tomt eftersom Linda drar iväg på arbetsintervju och mamma på jobb, så funderar på att ta en morgon film eller sätta mig ner vid datorn och spela sims.
Låter rätt bra eller hur?
Men innan dess skall det bli lite sömn. Sov inte mer än fem timmar förra natten så tar gärna igen det inatt ;)

Ciao!<3

Tisdag

Det var första gången jag hört vår dörrklocka ringa och en rikssvensk kille stå där och sälja fisk.
Underhållande måste jag medge eftersom vissa försäljare drog till med rövarpriser (host host). Men nångång var första gången eller hur?
På tal om första gången.
Imorgon är det min och F:s första gång på dans. Trevligt eller hur ;D Hon har ångest och jag har ångest över våra kläder. Tight skall det vara, och personligen älskar jag mera den lösa sorten utav kläder. Skönare att träna då.
Men först blir det skola imorgon. Klockan ett till fyra så jag tror jag överlever. Därvav blir det en myskväll med ny bok (<3) och varm te, med tanke på att magen skrikit efter hjälp hela dagen. Ända sedan halv nio idag i skolan har det varit 'ai ai ai'.
Så dags att lyda Dr. Fiizi och dricka mycket vätska. Kan ju inte vara sjuk imorgon.

Förresten. Visste ni att det är är möjligt att ha ett muntligt arbetsavtal, men du måste ha en skriftlig del på din arbetstid och lön?
Vad är vitsen med muntliga avtalet om det viktigaste ändå måste skrivas ner? ;) Jaa där ser man, jag lyssnar faktiskt på lektionerna.
Men nu lite Las Vegas.

Ciao!<3

Lalalaa

Nu är det nog bara så att jag får bryta mitt löfte.
Har inte hänt så mycket idag, förutom kanske min trevliga promenad med M, så inget att blogga och ögonen säger godnatt.
Med andra ord. Sköt om er, hörs imorn, efter skolan.

Ciao! <3

Mådag

Jaja nu drar vi igång med 'veckodags-inläggena' igen. Så måndag, tisdag, onsdag osv. är tillbaka.
Lika så Jajjo.
Och hmm skolan? Det var en typisk skoldag. Hållit  på med bokföring hela dagen. Konstiga grejjer. Med Debet, Kredit, plus o minus hit och dit. Man kände sig en aning förvirrad. Samma sak imorgon halv nio.. så vet inte, nån som känner för att byta skola?
Såklart annat hände också. Fick träffa Pernilla och Mari (som har lyckas punktera sin lunga ändast genom att stiga upp på morgonen, shit!). Lärarna var ju där också. Med ett litet skämt över att vår skola har joinat ett program som arbetar mot svininfluensan. Fanns en powerpoint presentation och allt. Riktigt intressant (host host), och dessutom verkade det som att vår eftermiddag skulle gå åt att vi skulle lärai oss att tvätta händerna.
SAY WHAT!
Men ta det lugnt. Lärarna tappade mitt förtroende vid den punkten, sen fortsatte det hela med att vi även är tvungna att ha skyddskläder på, då tror jag att alla redan skrattade. ;)

I övrigt. Som sagt, vanlig skoldag, en hel del skratt såklart, ny 'assistent' som är riktigt snygg, synd bara att hans personlighet lutar väl mycket till det feminima för att göra mig intresserad, but hey.. Eyecandy!
Så nu blir det att äta, läsa lite igenom mina papper och kanske hinna med en film ikväll.
Uppdaterar lite senare troligen.
Sköt om er än så länge.

Ciao!<3

Sleepy

Nej nu, dags för sängen. Det var en avslappnande kväll med M men det är skola imorgon och man vill ju inte se ut som en Zombie när man träffar alla igen. Så sköt om er, och imorgon. Tjaa.. vet inte ifall jag slänger ett morgoninlägg till er, men om inte så ses vi fem tiden säkert igen.
Sköt om er!

Ciao!<3

Over And Out

Strax sticker jag ut med M till våran speciella 'rokmantic' place. Nej skojjade, bara vänner. Men stället har visserligen en bra anv'nding om vi nångång känner för att ta med en speciell person på dejt ute i naturen.
Jaja, extreme heter stället och där kommer jag och M tillbringa vår kväll med nåt att dricka och lite 'broken english'.
Så njut av er kväll. Det skall jag göra ;)

Ciao!<3

Shopping (PICS)

lig kvalitet, men min kamera.. tja, blev aldrig laddad får jag väl bara erkänna så det blev att dra till med 'lite' sämre kamera här hemma. Hoppas ni ser nåt åtminstone ;)


(kofta, köpt på torsdag H&M, lös modell)


(Från lördagen, topp eller långärmat under)(Tunika från Gina Tricot)

Mer bilder kommer kanske, inhandlade en rock och grå hoodie till, men skall försöka fixa igång kameran istället för de här bilderna gör inte så gott jobb med att visa detaljer ;)

Ciao!<3

Five minutes with GaGa

..Och Madonna, och Pitbull.
En remix helt enkelt, nu vet jag ju att veckans låt är redan ute eftersom jag brukar satsa på fredagar för att publicera den.
Men de det här som en bonus. Perfekt sång till att dansa, städa eller bara vakna till ;)

GaGa/Pitbull/Madonna- You Know I Want Love Celebration

Enjoy! <3

Last Day Of My Life

Känns nog lite så. För nu lever vi sista dagen utav friheten.
Söndag. Imorgon måndag =skola.
Suck och dubbel suck. Speciellt eftersom jag drar igår med löneräkning klockan ett. Kommer ju inte alls att göra mig en aning trött. Men får väl bara ta mig till de typiska knepen, så som snacka med Pernilla och skicka till F sos meddelanden.

Så vad har hänt idag då?
Steg faktiskt upp lite efter tio, något som chockerade F när ämnet kom på tal, hon är fortfarande van att jag sover till halv ett, men imorgon är det trots allt väckning kvart före nio, måste försöka lägga mig i tid alltså med andra ord.
Det är dåligt väder idag, så när jag steg upp tog jag itu med problemet jag haft länge. Mitt klädskåp, och det tog emot, tre plastpåsar m ed kläder försvann och det kändes lite bitttert, men däremot så fick jag rum för ännu mera blivande kläder (we gotta shop again F).
Tillbaka till pointen. Så städa klädskåp. kört till butiken med F för att söka lite socker och gräddfil (ala mammas begär) och sedan hem igen. Vädret håller dessutom inte på att klarna så det blir nog en inne dag med datorn, en bok och godis.
Vi kan väl kalla det angstande över att skolan börjar.. men själv anser jag det nästan mera som avslappning och vila knä ;)
Hur som helst.
Men nu, tillbaka och snacka med min bror som är här med sin hang over klart visande i humöret. jaja.. inget bättre då än en irriterande lillesyster.

Ciao!<3

Aija Baija Jajjo

Här lovade jag er uppdateringar och inget har det dykt upp bloggen.
Hmph rakt ut sagt. Men nu är jag här för en snabbis. Är trött (sömnbrist återigen) och planen att fotografera dagens inköp och lägga in bilderna brann upp eftersom kameran är utan laddning.
Så här är planen, lägger laddaren på och laddar batteriet, lägger mig, stiger upp imorn och börjar om.
Låter det inte bra?
Tänkte väl det ;)
Men i korthet.
Haft en rolig dag, köpt massor *Bye bye my money* och skrattat en hel del.
Trassel med mn hjärna som vanligt också. Men vi får ta det imorgon.
Så godnatt mina läsare, vem ni än är och vi hörs imorn.
Sista lediga dagen innan jag drar iväg och studera. Kanske borde kolla att jag har allt hemma?

Ciao!<3

Shopping

Hörni imorn blir det huvudstaden igen.
Kokosbollarna och nöten drar iväg. Skall med och hitta dans skor till F och vara mentalt stöd till kokosbollarna när de köper gymnasie böcker, stackrarna, jag skulle hata att spendera massor med pengar på skolböcker.
Så klockan tio start igen.
Alltså halv tio hemifrån
Betyder att jag stiger upp halv nio eller nåt.
Suck.
Och klockan närmar sig ett snart, nån som redan räknat ut att det kommer vara en sjukt trött Jajjo imorn?
Exakt. I am going to be in hell.
Men shopping shopping, kommer hem rätt så tidigt ändå, så håll tummarna att jag inte kommer hem haltande. Mera än jag redan gör. Men vad kommer jag inte över? Okej.. finns säkert en hel del, men ett knä skall inte hindra mig.
Så räkna med att det ryker pengar imorn, nåjo.. jobbade ju en hel del på sommaren, kanske det går bra.
Men tills imorn kväll (eller ifall jag är flitig, morgonen klockan nio). Sköt om er och sov gott.

Ciao!<3

A trip to the zoo (Del två)

Alias syskondagen kan man väl säga.
Linda och jag åkte iväg med tians tåg, lite trötta kanske men innan tåget ens han rulla iväg mötte vi någon bekant som visade sig vara Lindas gamla klasskompis mamma. Tråkigt för mig eftersom hon var riktigt. "är det här din söta lillasyster, hon är inte så liten mera."
Orsaken till repliken var ju att hon senast sett mig när jag var tre. men ändå, ingen aning vem hon var, och där stod man och log artigt åt någon som lika bra kunnat vara något creepy gammal person.
Jaja. Tillbaka till historien.
Väl framme i huvudstaden traskade vi iväg. Blev jakt efter dansskor. och efter många tappra försök med sportaffärer så fick vi höra om en butik med namnet 'piruetti' och där hittade jag my shoes!

Ja okey, syns inte så bra, men grejjen är den att i mitten, så saknar den sula helt och hållet och är meningen att 'forma sig' efter foten och var torligt lätt så att det inte känns som att du har en sko på dig. (och den där förklaringen var ju inte alls underlig).

Nåjo, Linda hade ju sin intervju och jag fortsatte att shoppa. sökte upp en kofta och ett par svarta dans byxor. Mötte upp henne vid mango och vi gick iväg för att äta. chicken pasta för min del och chicken pocket för hennes.
Jag betalade *Suck* men är skydlig, eller rättare sagt, VAR skyldig Linda för twiligt filmen, så nu är det undan.

Efter det kom min favorit del. Djurparken. Det är ju sjukt avslappnande att gå en halv mulen dag i parken och kolla på alla djur samt leka japansk turist och ha kameran framme hela tiden. Katt-avdelingen var nog favoriten, men björnen var rätt så söt också (märk väl, djurena är söta bakom galler, skulle jag träffa ett lejon eller en björn i skogen, hmm).
klockan var kvart före sex när vi tog färgan tillbaka, en timme fritid tills vi skulle till tåget. Och vi besökte ett rysk katedral bland annat.
Härär våran filosofi varför ryska kyrkor är finare än vår religions.
Eller rättare sagt, det här är Lindas synvinkel på det hela.
"De är mera trogna, medan vi struntar helt i vår religion, därav behöver vi ingen fin kyrka"
Kanske sant, om man inte heter präst eller nåt liknande. Visserligen, våra kyrkor är charmiga och stämmningsfulla vid vissa tillfällen, men de här ryska grejjerna.
ta en titt själv.


Dessutom fick vi syn på min kusins nya skola. Sibelius gymnasiet, nån fin skola,. och skall sanningen fram passar det henne fin fint, hon har alltid tänkt lite väl mycket om sig själv (tur att hon inte vet om min blogg)
Påvägen till tåget hände nåt underligt förresten. Eller inte så underligt, men creepy.
En halft smutsig kille/luffare kom fram till oss mitt på tågstation och började förfölja oss medan han först försökte få Lindas gratis tidning som fanns överallt på tågstation och få, och när vi bara gick vidare började han skrika efter att hon var ful bla bla bla..
Nå vi skakade av honom tillslut, men Creepy var hela snubben till max!
Så det var våran lilla färd, vi kom hem lite före nio, mamma väntade snällt med bilen (lyx!) och trötta var vi också.
En bra dag, och ibland kan det behövas en dag utan mamma i närheten för att ha mera skoj med Linda.
Korts agt, en bra dag, söta djur... och en rolig bil ;)


Ciao!<3

Veckans Låt

Okey så för att ära sommaren, och tyvärr dens slut så kommer veckans låt att ha en så passande titel att det nästan är galet.
Summer nights.. nån som är intresserad?
Jaja, ni vet att jag alltid brukar ha en 'historia' bakom mina val. Och till veckans låt är det denna. Sången är 'gjord' utav Rascal Flatts och första sången som jag hörde utav dem var What hurts the most, nu är de tillbaka på min spellista med summer nights, passande eftersom min sommar börjar ta slut, och för några utav er har den säkert redan gjort det. Det kan jag ju ännu säga att den här sången är kanske mera för att ära sommarens början, men just nu, tjaa.. vi kan ju ta oss sången till hjälp att minnas alla saker som hänt under sommaren ;)

Rascal Flatts- Summer Nights

Enjoy!<3

Trip to the zoo

Nu har jag äntligen aktiverat mig själv, ja som sagt. Äntligen!
Bilderna är uppladdade efter en otroligt plågande behandling utav dem, och vad kan jag säga, några utav dem är suddiga. Många bilder är suddiga rättare sagt. But here you go, enjoy!


I väntan på färgan vi tog till parken


Båten jag och Linda gärna tagit med oss hemHmm tror jag får förklara mera i nästa inlägg, se det här som ett 'pic-inlägg'. Flera bilder finns, men orkar ni verkligen se igenom alla? ;)

Ciao!<3

Kritch Kratch

Nu var det hänt igen,
Knäet upp åt skogen. Men vet ni vad?
I don't care, för trots allt, är du mitt ute i ingenstans på länk och knäet hoppar lite fel igen så kan du inte göra något annat än fortsätta gå, på nåt sätt var jag ju tvungen att komma hem.
Och det var då jag märkte, pressa knäet som protesterar är du endast tvungen att fortsätta  gå och plåga dig själv, det blir bättre med tiden.

Så nu sitter jag hemma igen, med is på knäet och bloggar. Åtminstone så klarade jag av att motionera lite. Och vem vet, kanske det blir samma sak imorgon igen. Jag överlever, har man varit med om att knäet hoppar lite mitt på larnacas flygfält och alla stirrar på dig kommer man över allting.
Men nu, skall slänga i mig lite frukt och sedan försöka ladda upp bilderna från igår. :)

Ciao!<3

Back

Och gudars jag är trött. Börja din dag lite före nio, shoppa tills klockan är halv tre, vila benen för 40 minuter, och sedan gå tills klockan är halv åtta igen.
Hmm.
Någon som undrar varför jag är trött?
Men bilder har jag på djurena, och om Linda är snäll, kanske en bild på mitt hår, men man vet aldrig.
Dessutom är skorna, 'byxorna' och en söt kofta köpta. hihi. Vågade inte använda upp allt för mycket pengar efter att skorna drog iväg med 90 euro från mitt konto *brrrrr*.
Men nu, tror verkligen jag bara skall läsa några bloggar och sedan säga godnatt för dagen. Ny dag imorgon.
Sista lediga fredagen, dags att göra nåt slött och minnesvärt (troligen tv och chillande med Linda *host host**)
Så godnatt, sköt om er, Skriver och lägger upp bilder imorn ;)

Ciao!<3

Torsdag

Okej, så jag orkade dra mig upp från sängen *applåder*.
Så snart sticker vi iväg, det är bara 14 grader ute (!) så blir nog jeans idag helt säkert, men vem vet, kanske blir en varm dag så får spana efter shorts i butikerna.
Men vi ses ikväll, och ni som skall till skolan idag, lycka till!


Ciao!<3

VM

Veronica Mars står på tur.  Jepp, tv nörden är tillbaka, förutom att avsnittena är på datorn.
Det blev lite sims idag, och middag med mamma+ Linda.
Imorgon är det shopping som gäller, skall lägga mig med andra ord snart.
Nej nu, låter som en total nörd (kanske är det lite men men ^^)
Så dags att sova, dåligt med uppdateringar imorgon eftersom jag åker iväg med 10 tåg och alla känner vi väl Jajjo? Hon älskar att sova, så kommer att uppdatera på kvällen först.

Ciao!<3

And The Hair Is Back

Eller hur man nu skall säga det. Håret försvann är kanske rätt utryck, men pointen var att min 'stil' utav hår (=kort) är här igen.
Ingen bild för tillfället, men kan ju säga att det  blev pannlugg (kommer ta tid att vänja sig vid att inte dra undan den), mörka och ljusa slingor blandade in i frisyren och hmm.. vem vet, kanske 5-7 cm utav håret bort?
Ja kort är det. But that's the way i like it. Ända skillnaden nu är att det är en rakare form än det brukar. Ofta satsar jag mera på en 'rund' stil när den gäller topparna. Ou Well.
Vänjer mig inom några dagar.
Vad annat?
Det är F och M:s sista lediga dag och såklart.... det regnar!
Wohoo.
Skoj skoj, eller tja, kanske inte, men om vi tänker på den positiva sidan så kan det ju inte svida lika mycket att tänka på skolan när det inte är solsken och +30 grader ute.

Min dag då i övrigt?
klockan är fem om några minuter, den här tiden  brukar jag aktivera mig först och voila, nu har jag hunnit, klippa håret, shoppa (utan att köpa nåt), gått fram och tillbaka hem och träffat F, kollat på '17 again' och dessutom hunnit anmäla mig till dagslektionerna som börjar nästa vecka, så då är det F ünd Jajjo -shake it!
Okej, dålig humor idag, men ni fattade pointen, kommer bli 2½ timme dans på onsdagar, låter det inte härligt?
har saknat att få dansa och motionera, och tada.. nu smäller vi två flugor med en smäll.
Imorgon kommer det att hända igen.
Linda har återigen en arbetsintervju och skall till 'Helsinki', men den här gången följer jag med. För att shoppa. Vi startar tio tiden (usch) och så shoppar vi till ett, Linda försvinner- jag fortsätter shoppa. Och när hon är klar åker vi till högholmen. Så gulligt eller hur? Syskonen ut på zoo.
Men det är evigheter, och då menar jag verkligen evigheter sedan jag var där. Och en dag att gå omkring för att se på söta små djur hoppande i sina burar, why not? (Så länge vi inte! går till ormhuset).
Så det är morgondagens planer. Men nu hörni.. Mat snart och efter det tror jag att det får bli lite sims 3, för kom igen, det är tråkigt väder ute och jag behöver underhållning ;)
Sköt om er,

Ciao!<3

Sleepy

Jaha dags att krypa under täcket, fortfarande lite hängig men kanske bara beror på att jag är Jajjo som behöver sömn?
Nåt liknande.
Hur som helst, dags att läsa och sova, måste bara planera klart morgondagens planer med F. Shopping maybe?
Men ni käre läsare skall ha en trevlig natt, vem vet kanske i någons stora och mukulösa armar?
Jaiks, jag läser för mycket romantiska noveller.
Sköt om er!

Ciao!<3

Hair with a bang

Här kommer två alternativ, nu vet vi ju alla att inte mitt hår kommer till hundra procent att se ut så här. Men utav de här två bilderna skall jag inspirera mig en frisyr imorgon med frissa-damen.
Har ni tur kanske jag visar er en bild, men inga promises här ännu.
Nu är ju bara frågan den vilken bild jag skall inspirera mig mera utav.. *hmm*

Ciao!<3

So Sick

Möjligt att psyka sig själv till tanken att man är sjuk?
Kanske kanske inte.
Men det är så ironiskt att jag tänkte tidigare idag hur otroligt länge sedan det är när jag varit sjuk ordentligt, medan många studeranden jag håller kontakt med är i flunssa. Nå, somnade på soffan. Och vad händer när jag vaknar?
Jag fryser och har huvudvärk. Perfecto!
Som sagt, tror det är hjärnan som luras. Men för säkerhetsskulle så skall jag kolla lite på CSI miami och sedan gå och lägga mig.
Men ännu tid tills Horatio skall visa sig i min tv ruta, så skall försöka hitta en bild på 'hårstilen' jag kör med imorgon.
tills dess.

Ciao!<3

Hola

Okej, kanske jag borde satsa på att börja ha mina morgoninlägg de sista dagarna som jag fortfarande är ledig?
Imorgon börjar jag nämligen med att stiga upp nio (!) bara för att vänja mig lite till skolstarten och för att jag skall iväg och klippa håret. Aah. Äntligen, klippa klippa klippa.. det är en allt för lång tid mellan senaste gången och imorgon. Förra gången jag klippte håret var före Cypern resan, och jag åkte i slutet av april!
Nåjo, mera om håret senare.
När vaknade jag idag?
9:15!
Det var inte precis att jag steg upp, utan fortsatte att sova, trots att jag var pigg men hmm.. hur skall vi förklara det här? Att få se Jajjo från sin säng innan tolv på dagen när det är ledigt är omöjligt.
Så fortsatte att 'sova' tills tio minuter senare när nana skickade och frågade ifall jag vill komma på jobb.
Sista veckan ledigt = ledigt! Så jag tackade nej, fortsatte att sova.
Hur lat får man bli egentligen?
Nåjo, Linda var och väckte mig lite efter elva med frågor över mommo och om vi skulle iväg dit idag, trött som jag var kom det bara några 'mmmhmm' till svar men jag steg upp. Wohoo.. halv tolv.
Framsteg ;)
Efter det? Morgonmål, Veronica Mars och sedan gjorde jag mig klar för att gå in till stan, Eftersom jag är yngst får man väl alltid då och då trevliga uppgifter som föra post, köpa frimärken, mjölk etc. (i utbyte att bo ensam hemma hälften utav veckan, så jag klagar inte)
men så fin dag som det är så gick jag. Och hur roligt var inte det, på vägen in till stan och hem fick jag två bilar att tuta/busvissla. Varför frågar jag nog lite. Kom inte precis gående med 'ho-ho'-outfit. Rättare sagt shorts och en norma lt-shirt. Men tackar och bockar, det var dock lite roande, första bilen tutade bara, så det var lugnt. Men com on? Busvisslar killar fortfarande när de kör förbi och ler 'charmigt'? Well.. why not.
Så det var min dag. Men inte tar den slut nu heller. Nix, hann vara hemma en halv timme eller så. För nu till mommo, och simma. suck. Litar inte riktigt på vattnet som döljer ormarna väl (det finns ett X antal ormar i skogarna runt omkring).
Nå, ses ikväll, om jag inte hamnar till sjukhuset med ett ormbett (knappast, men man vet aldrig)

Ciao!<3

Dagen är slut (för länge sedan)

Nej nu hörni. Vilken tv/film nörd jag varit idag.
Och vad kan jag säga, dags att sova? För joo det är det, lite läsande innan dess men sen så.
Några kanske undrar över filmen "En vampyrs bekännelser" ("Interview with the vampire").. joo här kommer kort beskrivning.
Den är inte twiligt, ingen romans och så vidare. men kan förstå att den räknas lite till klassiker. Så om ni har två timmar fritid och gillar det här hela med vampyrer. Kolla in filmen. Brad Pitt, Mr. Banderas, Tom Cruise och Kirsten Dunst. Kan väl inte vara så tokigt.
Filmen är i stort sätt Mr. Pitt som berättar sin berättelse om vampyrlivet till en kille, hur han blev som han blev, vem var hans 'förvandlare', livsstilen, hur det var att acceptera vem han var osv. Helt sevärd.
Men num sängen kallar. Ny dag imorgon.
Sköt om er,Ciao!<3

Hey Ho Lets Go

Kröhöm, jag vet. Otroligt mycket uppdateringar idag, men vad kan jag säga.
Linda har en arbetsinetvju idag, och jag satsade på att slöa i min säng tills klockan närmade sig tolv så att hon skulle få stressa ifred. Halv ett startade hon iväg eftersom jobbet är i huvudstaden och det tar lite tid att komma dit, plus att hon verkligen ville vara i tid.
Så efter det drog jag mig till datorn, försökte aktivera mig smått och halvsov, tydligen är jag beroende utav Frappe just nu eftersom jag inte vaknar utan det. Bra att veta när skolan börjar.
Just när jag skulle börja blogga så kom det ett meddelande. F behövde sällskap som vilken hippie-friend som helst gick jag med henne till stan och tillbaka.
Lite efter tre hemma och efter det.. Sims 3.
Och vet ni vad. Jag är fast, då hann jag knappast börja innan mamma kom hem (wohoo) och eftersom det var fint väder satsade jag på att vara ute en stund i solen och läsa.
Skönt skönt skönt!
Tydligen skall det regna nu i några dagar så hinner ju spela och nörda mig då vid datorn.
Nu då?
Hmm.. väntar på mat, blir en tv-kväll.
Har ni hört talas om filmen en vampyrs bekännelser? Jag har sett den i Lindas movie-box, och igår när jag frågade henne om den var bra höll hon på att flyga av stolen.
"Har du ALDRIG sett den?"
Smarta hon, skulle jag fråga om jag sett den? Tydligen är den en klassiker och jag fick bara vara en trög blondin som jag ibland (host host) är.
Så ikväll tänker Linda bänka mig ner vid soffan och se på den.
Hmm.. nåjo, en vampyr? Hur illa kan det vara, Jajjo gillar lite orealistiska och fantasy fylla filmer (.tex. Harry Potter, Twilight mm..)
Men nu, grillen börjar kalla på mig. Så får blogga senare!

Ciao!<3

Det var den filmen

Nu har jag väl sett filmer så det räcker?
Hmm..
Får väl se, jag är ganska så mycket för att se på film/serier eftersom jag lyssnar och lär mig engelska (Smarta jag eller hur) plus att det är det perfekta sättet att slappna av eller slöa om man inte känner för att göra nåt speciellt.
Inte mycket skvaller jag kan berätta om min dag med andra ord.
Mozzarella grejjen hörde ni ju redan och att jag har min dator tillbaka som jag skall börja 'leka' med imorn.
Vad annat?
Joo, klockan närmar sig ett och jag är fast vid msn, så typiskt.
Nej nu, kanske läsa lite, skriva en stund till på msn med b.la. Andri, min småkusin från Cypern. SEdan och sova. Ny dag imorgon. En ny vecka.
Sista veckan utav friheten.
Sköt om er, sov gott.

Ciao!<3

Mozzarella

Nej gud vilken underhållande familj man kan ha.
Vi alla känner till Mozilla Firefox?
Såklart vi gör, tyävrr gör min mamma det också. Grejjen är den att min bror äntligen kom med datorn som fick virus. Och bäst av allt, alla bilder och skolarbeten är kvar *pust* Tänk om ett helt års studier gått till spillo? Alla sena nätter som varat till halv fem på morgonen bara tack vare en deadline?
Oi, nu hoppade jag visst lite från ämnet. Anyways..
Så vi satt, Jag, Linda, Marcus och Mamma i vardagsrummet och pratade, när mamma började undra över vår 'nya' dator som saknar många program igen, så hon frågade ifall internet finns kvar och vi svarade ja (hade redan kollat den saken, heh..) och då.. kom hennes visdoms ord.
"Jo Marcus du vet det där andra internet programmet alla använder... det där MOZZARELLA..."

Förlåt men där sprack vi alla upp i skratt, för åt oss så kommer det naturligt, mozilla firefox, aldrig att vi skulle tänka på ost, och mamma som är löneräknare och alltid sitter vid datorn när hon jobbar förväntade man sig mer utav.
Resten av samtalet var som t.ex. min bror.
"joo det är helt bra, vi har mozzarella hemma.."
Ni fattar? Okey, dags att sätta sig framför tv:n igen, dags för tredje filmen, Sagan om ringen 2, som sagt.. idag är jag och Linda film nördar.

 Inte Mozilla utan Mozzarella! ;)


Ciao!<3

Movie Day

Det är ljuvligt väder, och jag är inne, så smart. Men jag och Linda provade det här med att sitta ute, och allergi tider *grr* plus att våran bakgård är attackerad utav frön som flyger från träden ;)
Så tror vi satsar på attt sitta inne, med dörren uppe när jag ändå tvingar mig själv ut emellan
Men rubriken säger allt.
Först A knights Tale och nu Dirty Dancing 2
Nu är ju frågan den, är ettan eller tvåan bättre?

Ciao!<3

Slut På Veckan

Jahaa.. nu har jag då vaknat, med också lite frappe och frukt som hjälpmedel, inte för att glömma en 'morgon-film'.
A Knights Tale är det den här gången och hur skall vi säga det här.
Give me some Heath Ledger och jag vaknar. Nej skojjade bara.. men det är nog dags att avsluta det här hlaft tröga inlägget och återgå till filmen. Det är en fin dag ute dessutom, så det blir väl att gå ut och njuta av solen också ;)

Ciao!<3

Hancock

Någon som sett filmen? Helt säkert.
Det var åtminstone vad vi valde med Linda ikväll. Och smarta som vi var njöt vi utav våran 'drink' och nästan gjorda popcornen, med andra ord.. vi skull poppa popcorn, men det blev aldrig av.
En mysig filmkväll åtminstone.
Dessutom är det partajj hon grannarna. Intressant? nej.. underhållande? Ja!
De skrattar och skojjar.. plus att någon smartgök i stan har bstämt sig för att bombadera stan/byn med raketer.
Oi oi oi.. dagens ungdomar (host host, skall jag säga).
Men hörni nu.
Dags att läsa lite och sedan sova.
Söndag imorn, blir det stranden med ett gäng eller inte får vi se, men jag uppdaterar imorn när jag aktiverat mig (vilket ni vet att inte brukar vara så tidigt) ;)
Sköt om er och godnatt.

Ciao!<3

Pics

(världens sötaste tjej)  

Dinner and Alcohol

Jahaa.. då var årets ank-race sett. Det var skönt att sitta ute med Linda, prata lite allmänt skit och skratta, sis-time helt enkelt. Och det blev en sväng via butiken efter ingredienser till maten också på hemvägen.
Det är intressant måste jag säga, att så många människor kan samla sig på ett och samma ställe. För staden jag bor i är inte stor, ca. 10 000 invånare, jämnför med Helsingfors så lever vi i en liten by egentligen.
Men idag, släng 25 grader i skuggan och några stånd med lakrits, underhållning och musik så har du en park fullproppad med människor.
Ingen pappa däremot (som tur) och inga andra släktingar, såg några bekanta ansikten, har otroligt svårt att komma ihåg ansikten om jag inte pratat mer än två sekunder med personen i fråga, så säkert har jag sett allihopa där nångång i mitt liv, men minnet har inte registrerat nånting.
I början när vi gick och fotograferade (kommer bilder in idag, men no 'jajjo ünd Linda pics utan ändast från händelsen) alla händelser så passerade vi såklart ett par människor alltid varje sekund och plötsligt utbrast Linda. "..Det är så lustigt att se alla mackes vänner redan ha barn i den där åldern" okej kanske inte exakt den frasen, men ni fattade pointen. Barnen var kring 3-5 säker när vi såg dem, och då undrar vi ju alla. Hur gammal är Marcus?
Joo så här står det till.
Marcus 27 år (-82)
Linda 24 (-85)
Jajjo 16 (-92 fyller i november)

Så ja.. då förstår ni kanske att min brors kompisar redan är och har barn.
Jaja, avnjöt åtminstone nyss en urgod tomat-kycklig sås och nu skall jag och Linda slänga ner oss i soffan (så småningom) för att se på en film med lite cider i glasena. Jag vet, underårig som dricker, men hey.. vem gör det inte nu förtiden? ;)

Sköt om er,

Ciao!<3

I Feel Good

Där hade vi dagens första lögn då. Jag känner mig inte allt för toppen. Trött, hungrig och otroligt irriterad på stadens 'program' som excisterar utan en tidtabell.
Det är dags för Ank-rack, och jag har ingen aning när det skall börja, så både jag och Linda sitter och söker information på nätet, men bor man i en liten stad som vi, tjaa.. sällan man faktiskt hittar information på nätet.
Det är dagens planer åtminstone, ank-race med syster, lite 'family-time' sedan blir det hem, fixa middag med henne och på kvällen.. hmm. Vem vet.
Vi får se helt enkelt. Men en sak undrar jag, hur kommer det sig att det är soligt ute och jag är inne?
Med andra ord, dags att försvinna ut, vi ses senare!

Ciao!<3

...

Tror det har trillat in lite fler inlägg idag än det brukar. Hur som helst, dags att sova nu nog. Men jag har en fråga, nu skall vi se om någon nappar på den också. (ingen press läsare).
Alla känner vi väl till Hiss eller Diss?
Toppen, Botten.
Najs, Bajs..
Hot, Not.
Vad alla bloggare kallar deras små inlägg var de jämnför.
Här kommer min fråga.
Det är dags för skola snart, som vi alla vet, för min del är det yrkesskola med marknadsföring som gäller, för kokosbollarna är det gymnasiet, och ni andra har säkert någon plats att ta er till.


 Hot eller Not; skolstart?!(Försök ändå tänka på att vi får ett yrke eller allmänbildning utav detta, så ja, ingen älskar skolan direkt, men det finns väl en mening till den också..)


Dags att sova. Godnatt Bloggare, ses imorn.
Ciao!<3

Titta vad jag hittade ;)


När har jag månne tagit den här suddiga bilden O.o

Jaja, en blick på en aning generad (?) och slö Jajjo antar jag.

Ciao!<3


Brüno

Jaha, då är man hemma, halft trött, men är det någon skillnad?
Nej inte egentligen.
Det är föräldrafritt i kokosbollarnas och nötens hur, alltså har F och M turen att vara ensamma hemma, och som vanligt jag också (med Linda i vardagsrummet, men ärligt talat, jag skulle kunna dra över tio killar och det skulle vara okej. vid närmare tanke.. nån som känner tio snygga singel killar?)
Men kvällen var lyckad. Kanske halv stress att faktiskt hinna i tid, men vet ni vad, är man ensam på jobbet så passar man på att använda sig utav en spegel i handen och smink-påsen brevid. Perfecto.
Outfiten blev som jag sa, svart t-shirt (lite öppen bakom), jeans och heels. Behövdes tydligen eftersom det kom en trevlig regnskur påvägen till restaurangen, och jaa.. tyvärr är även jag och drabbas av snuva enkelt, speciellt med Linda i huset som snorat, så hmm.. jeans var ett bra val.
Maten var god. Blev biff för min del, halloumi kyckling för kokosbollarna, skulle ha 'joinat' dem med maträtten, om jag inte senast skulle ha tagit just den maträtten, så lite annan meny (och dyrare) för min del.
Efter maten, till butiken.. och sedan bio.
Brüno.
Och fy fan. Nu fattar jag vad man menar när det sägs "inte en film att se med föräldrar". Skall vara snäll och inte avslöja för mycket, men vill ni skratta? och är inte och tycker att det är någonting fel med lite 'avslöjning utav kroppsdelar' så gå och se den.
Men i överlag en lyckad kväll, man såg några bekanta, blev fotograferad som man var en kändis (och då är jag inte alltid och älskar blixten) och det bästa... jag fick chilla med min hippiefriend.
Här kommer två bilder, dock en utav dme lite suddig, men ni fattar vad jag menar när jag säger 'photoshoot och skratt'

 
 


Och Lite Bonus (google.com)
Som sagt, en väldigt lyckad kväll ;)

Ciao!<3

Veckans Låt

Okej dags att rocka loss till veckans låt.
Det blir "två" låtar den här veckan. Samma sång, två olika versioner. Beror lite på vilket humör man är på men båda versionerna är sjukt bra och bandet heter Aloha from hell (tufft namn eller hur?) och jag har redan hört några låtar tidigare. Men här kommer den sången jag valt till er, har lyssnat på den hela veckan nästan på kvällarna när jag sitter och skriver med alla vänner och slöar vid facebook, och vad allt jag nu gör vid min dator.
Första länken tar er till Rock versionen och den andra till en 'lite' lugnare version.

Aloha From Hell- Don't Gimme That
  (rock version)

 Aloha From Hell- Don't Gimme That ("slow")

Enjoy!


Boss

Yo yo!
Okey, helt klart och tydligt har jag lyssnat allt för mycket på 'rap' idag medan jag jobbat.
Suttit här snart i två timmar, och två timmar kvar. And guess what?
I am the boss (again).
Joo Nana tog in mig på jobb så att jag kan sitta ensam kvar och huset ihop, eller hur vi skall beskriva det. Men ansvar har jag som det räcker, och det är fredag, guess who gets to lock up?
hihi.
Men nu, ajg lever, skulle ta med kameran och fotografera mitt skrivbord och arbetshörna till er, men nehe.. glömde kameran hemma. Så det blev inget med det.
Men jag har en hel del uppdateringar pågång.
Så håll i er.
Här kommer en.
Vadär grejjen med alla kändisar strippign down nu förtiden? Beckham, och nu den här killen (Pete Andre).
Tydligen är det verkligen som dom säger, sex SELLS.
andremag02.jpg
andremag0.jpg

Ciao!<3

Update: GirlZ Night.

Yupp Yupp. Jag lovade ju er en uppdatering över morgondagens planer.
Här kommer de, med en kort förklaring till.
Som vi alla vet säkert vid det här laget är F tillsammans med Lucas, hennes söta och inte alls korta pojkvän. Han är riktigt trevlig, haft bara en vchans att träffa honom (ai ai F, bästa kompisen måste få mera tid att godkänna honom).. såklart, orsaken är ju att hon är så upptagen med honom själv eller så är hon ute på vift i världen med ett X antal andra vänner som hon träffat på läger/skolan och andra ställen.
Nåjo, vi pratade om det redan igår, att jag skulle vilja träffa henne och vice versa eftersom hon varit till Lucke-land nu i några dagar återigen och jag och hon inte haft vår hippiefriend-time (okej det där lät underligt), med korta ord. Kokosbollarna och deras lilla nötskal (alias jag) behöver mera kvalité tid tillsammans och det kommer vi att ha imorgon.
Jag jobbar från 14-18 och tjänar därmed kvällens utgifter.
Men efter jobbet är det att köra snabbare som fan hem och byta om, förmodligen slänga nåt laget make up på också (som jag troligen struntar i på morgonen när jag gör mig klar till jobbet) och halv sju träffar jag dem vid vårt typiska 'kors'.
Mat först på vår favorit restaurang och efter det bio. Det klassiska med andra ord, och nej inga pojkvänner.
Brüno står för underhållningen på kvällen, kommer bli intressant måste jag säga. Har inte sett mer än trailern, men har sett Borat däremot så kommer bli intressant och underhållande troligen.
Det är min kvällsplan och nu är frågan den vad jag skall ha på mig.
Hmm..
Jeans, Heels och en svart ('utan' rygg) t-shit till?
ack dessa kläder ;)
Nej nu, dags att varva ner med lite tv och en bok, blir ändå en sovmorgon igen så kan passa på att vaka uppe lite längre igen så att jag säkert kommer att ge ifrån mig många och onödiga svordomar den dagen skolan börjar.
Sköt om er och Godnatt.

Ciao!<3

Stranden och Supernatural

Okej rubrikens huvudord går ju inte så bra ihop. Men där hade ni i korthet min dag åtminstone.
Jag hade en underbar på stranden med F och M, länge sedan jag sett andra halvan utav kokosbollarna men aldrig försent att ta igen.
Ni vet bättre sent än aldrig och det fortsätter imorgon. Men det får jag ta och berätta om när Supernatural tar slut, för det har börjat ren (därav konstiga meningar och korta inlägget). Och jag tror det skall vara skönt efter en lång simtur och en hel del skratt att varva ner med lite snygga killar ;)
Kanske någon av dem hittar hem till mig ikväll? skulle jag inte ha nåt emot.

Sköt om er,

Ciao!<3

Morning has broken

Okej det är kanske lite väl sent att säga så.
Jag har faktiskt varit vaken i hela två timmar *applåder* men det tar lite tid att aktivera mig. Och vet ni vad, somnar man halv fyra så förtänar man nog några timmar sömn.
Jaja.
Ingen bula åtminstone från gårdagens insident ;)
Men kort uppdatering på dagens planer åt er kära läsare-
Simning!

Yupp, kokosbollarna kör iväg igen, och vet ni vad, jag tror det är första gången jag simmar i Finland under sommaren!! vad har hänt? jag som burkade vara ett vattendjur och mamma fick tvinga mig upp alltid när vi var hos mormor (det vill säga innan ormarna kom på att det är kul och simma med Jajjo).
Åland doppade jag ju mig snabbt och simmade i det härligt kalla havet i cypern i maj, inte varmt vatten den tydligen tiden på året där.. bara så ni vet om ni är påväg.
Men inte i Finland, jaja.. jag vet, Åland hör till Finland, men om vi snackar om fastlandet Finland, nära min hemstad och inte på en ö ;)

Så det är dagens planer.
Och så måste jag ju berätta om morgondagens planer, blir en full dag.
Men mera om det senare.
Ses då,

Ciao!<3

Trött?

Var just i andra ändan av huset (ja även jag lämnar mitt rum ibland) och alla sover, det vill säga, mamma och Linda sover.
Mamma skall på jobb (liksom alla vuxna) medan Linda precis stängde av sims, mitt sims. Aijaa.. så länge jag inte har min dator har jag ju ingen användning utav den ;)

Så huset var mörkt, jag trippade först till lilla toaletten var jag har ansiktstvättmedlet, tävttade ansiktet och så til hjälpköket för attt borsta tänderna, orsak till olika avdelningar?
hjälpköket är min toalett så slipper jag köa med de andra, men ansiktsvättmedlet är i lilla toan eftersom där ligger alla korgar med produkter.
Men till pointen.
Jag kom ut från hjälpköket, redo för att sitta vid datorn en stund, lyssna på musik och sova. Fortfarande knäpptyst i huset förutom mina fötter mot golvet som sa 'tap tap tap'.
Tills. Jag vandrade i köket, sökande efter köksbänkens kant så jag visste var jag var, såg inte framåt (inte för att det skulle ha hjälpt) och TONKS
jag mötte väggen. Glömde jag att nämna att köket ligger två meter ifrån mammas rum? hmm..
lyckat.. nej!
Men hon verkade inte vakna så allt är lugnt, jag överlevde och nu är jag allt för trött att koncentrera mig mera, så dags för sängen, verkar inte vara jobb imorn. Aah!
Sköna saker (eller för att låna F:s mening för en gångs skull. fina fiskar ;] )
Men nu, Sov gott, hörs imorgon.

Ciao!<3

F on track

Gissa vad det betyder.
F alias Fiizi är hemma från lucke-land.
Hennes pojkväns landsställe med andra ord.
och såklart har hon saknat mig (nog med 'teini-snack')
Första lediga dagen sedan söndag. Pust man är ju riktigt slut, okej kanske inte, men efter gårdagen kan det vara skönt att slappa. Att få ansvar plötsligt är skrämmande, välkommen till den stora farliga världen, inga stygga vargar, endast skrämmande kunder.
Nåjo. Det var tjej kväll med m igår, CSI miami och popcorn var planen, nåjo här var resultatet.
Vi hade inte popcorn hemma och vi pratade f ör mycket att hänga med i serien på tv:n.
Lyckat.
Men vi hade kul som vanligt, och man påminner sig dagligen om varför jag blev vän med den kokosbollen också.
Ärlighetens namn var det jag och M först, F hakade på och så blev vi en trio, och en bättre trio får ni leta efter ;)
Men vad hände igårkväll?
Tv:n rullade på, vi kollade på olika kanaler, pratade och smög omkring i huset tills klockan slog halv fyra, då var det tack och godnatt efter en snabb bäddning åt M på en obekväm madrass (sorry<3).. behöver jag nämna att vi slockande snabbt?
Näst amrogon, vaknade vi utav mina underbara grannar, *host host* kvart före nio, men jag envisade mig och sovde vidare, M däremot hackade sig in på min dator (som visserligen var på redan men hacka lät en aning skojjit speciellt när jag är trött).
Elva tiden började jag reagera och pratade med henne halft medan hon satt på min soffa och jag låg i sängen. Steg upp tillslut, bäddade iväg hennes säng och fick reda på att storesyster Linda behövde en bok-taxi. Så jag hoppade på skotern i hast och sökte henes böcker från tågstation, erbjöd 'kyyti' men hon var för laglig av sig och vägrade.
Så hem igen, och det blev film med henne när hon väl kom hem själv gående.
Lite sallad medan vi kollade på transformers (hennes val den här gången) och så hade vi facebook på för att kunna läsa lite kul 'notes' kanske någon känner igen de små sakerna ?
Annors har inte allt för mycket hänt.
Njuter av livet, sommarlov med åska är ju bara bäst. och nu på kvällen har jag pratat med F.
Det var en kort uppdaterning. och jaa.. det händre massor jag inte skriver om, men hur skall jag hinna leva livet och uppdatera här? hihi, som sagt. Lite svårt. Speciellt med mina händer som är lata ofta av sig, liksom hela jag.

Men en sak är säker, på söndag är det 'slut på sommaren' vid en strand med en hel hög människor och på fredag blir det en klassisk dinner&movie med trion i högsta hugg.
Så håll i er..
..It is going to be a bumpy ride ;)

Ciao!<3

CSI Miami, popcorn och Proken inglish

Det är kvälls planerna med mästaren på bruten engelskan själv; M!
Hon är väl här snart och det blir att poppa popcorn men innan dess tänkte jag skriva lite och berätta om min dag.
Snacka om ansvar!
Ni vet hur jag alltid pratar om Bina, Em, Anna (och nu Nana)?.
Tja Nana är chefen och hon är tillbaka, men idag, ett två tre och jag var ensam kvar på jobbet. Hon åkte hem så det var en aning chockerande. för ensam blev lilla jag.
Med hela telefon linjen, snacka om Scary.
Och för att göra saker värre fick jag helt enkelt värsta kunden som klagade i tio minuter, kallade mig massor med trevliga saker och krävde att jag sökta boken han inte beställt från honom.
Glömde jag att nämna att han bodde i Sverige?
hmm..
dessutom så var boken vips i soporna trots att jag skulle hämta den, och han tänkte därmed inte betala ett dugg.
Inte mitt problem, men jag skrek till rejält i det tomma kontoret när han lagt på luren, och sedan blev det att svara på nästa samtal med en positiv inställning. Nu fattar jag mig på de stackrarna som hatar det där jobbet, ibland skulle man bara villa springa iväg.
Men jag överlevde, lite annorlunda kunder var det nu när jag var ensam, men vad fixar inte Jajjo? ;) imorgon har jag ledigt. Så jag tror det blir Americas best dance crew maraton, säsong tre.
Men nu är M här, snacka om snäll mamma som ropade bara från soffan "Hon är här nu" men  vägrade stiga upp så det v ar jag som knallade mig genom hela huset och öppna dörren.
Livet är inte lätt som tonåring ;D

Ciao!<3

Work Work Work

I love my job, i love my job, I love my job.
Frasen kommer från the Devil wears prada. Tyckte det var passande eftersom just nu, ååh vad jag längtar hem till min laptop (som faktiskt beter sig nuförtiden) och kanske dra ett träningspass. Börjar vara trött på det här jobbet igen, speciellt efter en rad kunder som praktiskt taget bett mig att dra åt en massa olika ställen, men platser där inte solen skiner.
Sitter här med em också, Chefens dotter, skrämmande eller hur? att man måste bete sig, men hon är chill så no problemo. Och vi båda slöar vid facebook har jag på känn, och msn, jaja, med andra ord ringer det inte just nu.
Men updpatering, jag lever, vill hem och är mätt eftersom jag kom ihåg lunchen.
Men hörni. Snart dags att åka hem, bara.. hmm.
2 och en halv timme, toppen. Men hey, pengar pengar.
Kan inte bli mycket bättre än det ;D

Ciao!<3

I'm up!

Tyvärr. ni kanske har märkt redan några gånger i min inlägg att jag inte är en morgonmänniska, eller en  förmiddagsmänniska. Kalla mig nattuggla så kommer ni nog mera rätt på spåren. Men vad gör du om du skall på jobb till tolv och hinna tvätta håret? Hmm..
Så skönt eller hur, nåjo tänkte ta och vakna upp med en halvtimmes dusch, och jag gjorde det, men när jag höll på att slänga handduken runt mig hörde man Lindas, något irriterad röst bakom dörren. 'Ida ulos sieltä jos sä oot valmis!' (sök på google översättning för att veta vad det betydde).
Hon hade såklart brått till tåget eftersom hon är påväg till Åbo idag, men jaha.. visste ju inte jag. Och om vi skall gå in på detaljerna så var det meningen att jag skulle tvätta håret igår när jag vaknade, men då var hon i duschen så hmm... kanske lite mer respekt eftersom det var jag som fick traska med smutsigt hår till jobbet.
hur som helst.
Fick nyss ett meddelande, Daniel min vän från Sverige, kan man väl säga att jag var chockad eftersom han är ännu latare än jag med att stiga upp, men han hade sina orsaker som kom fram i ett meddelande.
Men jobb snart, inte riktigt på humör att prata med Sverige bor idag (inget illa menat!) men att få höra 'tjat tjat tjat' och att jag är en rad med fula ord är inte det bästa sättet att charma mig på en morgon.
Nej nu, nog slöat, måste göra mig klar!
Sköt om er, hörs på jobbet, hoppeligen är det en lugnare dag än igår ;)

Ciao!<3

Working Girl

Och nej, ingen tjej som är på gatorna och lockar tills sig alla snygga (eller inte snygga) killar. Utan helt enkelt tillbaka på kundtjänsten.
Det är räknat att komma 800 samtal idag, GAH!
det är jobbigt med tanke på att på en norma ldag skall det komma ca. 150 samtal, så det kommer vara ring ring hela dagen.
Tänkte bara uppdatera och berätta att jag lever, fick jobb till imorgon också, så mera pengar. Tjohoo
Men mera om min dag när jag hinner bättre skriva.
Tills dess skall ni sköta om er.

Ciao!<3

Veckans Låt

För det första, sången är lite äldre (liksom mina flesta val) men vem blir inte på dans humör utav den här sången? Speciellt med 'pauserna' mellan texten och musiken emellan, skit bra, Jajjo diggar!
Och 'show me the money' är inte så tokig fras, tror jag skall dra med den nästa gång jag ser en gamling på stan, kanske man tjänar lite extra pengar ännu under sommaren?
Hur som helst. Här är veckans låt!

Petey Pablo- Show me the money

Enjoy! <3

Ett typiskt samtal

Vi alla vet vem en av mina Hippie friends är?
F..
ni kanske känner henne via bloggen Fiizi?
Anyways.
Här kommer ett litet typiskt samtal mellan oss två. Bara en del, men ändå rätt underhållande.

Ida säger: hihi ^^ lalaaaa.. im bored ;D sagan om ringen e 'so last year' ;D
FiiZi säger: hahahhhahahha qwe hei homsenisse
Ida säger: hiih ^^
FiiZi säger: haaaaah ;( ja ska lära mig spela POKEEEER
Ida säger: uuuh ;D klädpoker? D:
FiiZi säger: nå de me
Ida säger: Then we can play xP joke! ^^
FiiZi säger: SÅKALRT VI MUST<2
Ida säger: o sen så måst vi ta nån sommar chill kväll. typ i björnviken. kanske ta o grilla, de finns ju såna där kerta käyttö grilli
FiiZi säger: uuh men de låter ju supernice
Ida säger: jepp jepp
FiiZi säger: jupp jupp
Ida säger: jöpp jöpp
FiiZi säger: japp japp =)
Ida säger: jäpp jäpp ;D
FiiZi säger: jåpp jåpp
Ida säger: nå nu ska ja skriva blogg, så om vi kan pausa japp japp rally lite?
FiiZi säger: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH WOOOOHOOOOOOO JEEESJEEES


Hihi, sådant, normalt eller hur? Och då är det där minimerat utav vårt snackande som brukar gå rejält överbord ibland.
Veckans låt snart.
Sköt om er.

Ciao!<3

Hmph

Som ni märker har det inte kommit några vecko-dags inlägg på senaste tiden, vad kan jag säga? Alla har vi ibland (och jag lite oftare bloggtorka) Skall såklart försöka förbättra mig, men som det ser ut nu, det är några dagar kvar tills skolan börjar, och tjaa.. vem vill inte njuta av sista dagarna utav semestern, sen blir jag andra årets studreande inom merkonom. Jaiks!
En massa har hänt. Träffat många av mina gamla klasskompisar på stadens egen nattfest igår kväll, det var roligt att träffa dem men jag och M traskade snabbt hem till mitt eftersom festen blev en vild fest med supande ala tonåringar. Så vi slängde oss i min soffa och kollade på film samtidigt som vi hade vår 'broken english' prat med jämna mellanrum (vilket gjorde att vi pratade och filmen spelade på för sig själv).
F skickade dessutom igår kväll/natt och tänkte ge mig en hjärtattack, hon skrev enkelt och kort "jag blev just påkörd" då kan man ju fatta att bästaste vännen tänkte åka in till sjukhuset utav en panik attack, som tur klarade hon sig helskinnad, tror jag (skall träffa henne om någon minut), hon hade tillräckligt med IQ att hoppa av skootern innan bilen körde helt och hållet på, så för er skoter körare, kör försiktigt!
Linda kommer hem idag, sex månader i England och nu är hon tillbaka, landar om.. eller tja, landade för fem minuter sedan, men jag blev hemma eftersom jag måste få träffa F, hon somnade innan jag hann smyga ut ur huset mitt i natten och kolla upp att hon var okej, och dessutom om jag åkt med till flygpkatsen skulle jag ha blivit tvingad med på kaffe kalas hos någon 70+ person, så nej tack. inte när det gällde 2½ timme med kaffe prat.
Måndag är en intressant dag, skall på jobb, och nej inte permanent, men har sagt till dem att jag gärna kommer in en dag då och då innan skolan börjar eftersom jag får ca. 50 € (500 kr.) per dag, jaja.. dålig lön för ett jobb, men med tanke på att jag jobbet går ut på att jag sitter på Facebook hela dagen så kan man ju inte klaga. ;)

Men nu, byta bort den här pyjamasen/mjukis dräkten och traska ner till F och M, det blir CSI miami och lite skvaller, träffade hennes nya pojkvän nämligen igår, så man är ju lite nyfiken över hur mycket jag skrämde honom, hihi.. tro mig han kommer ännu att bli grillad någon dag, men än så länge verkar han okej (upgrade F!) och gör han min kompis lycklig så Why Not!
Men nu som sagt, fixa mig klar, med andra ord borsta håret och byta kläder, sedan blir det, en enkelt och rakt ut sagt.
MYSKVÄLL!

Ciao!<3

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011