ز

Ida Julin

Hem    Info    Kontakt

Tisdag

Ursäkta för dålig uppdatering, men en full dag med magnet bild, läkartider hit o dit, försäkringsbolag, trötthet, bilresor, jobb på full växel och en kväll som flög förbi för snabbt.
Så tyvärr, idag hoppar jag över med att uppdatera, sängen nu, sover ut imorgon och så tar jag itu med nya krafter.
Sköt om er :)

Ciao!<3

Go klockan!

Halva dagen avklarad, och vet ni vad, nu är det dags för F att återvända hem!
Hurra!
så tre timmar till, sen brummar jag iväg hem och tänker ge henne en stor kram, hur otrolgit roligt låter inte det :)

Ciao!<3

Jajjo

Har ett minne av att jag lovade er en förklaring på lördag natt över hur mitt smeknamn Jajjo kommit till.
Berättelsen är inte så värst lång med tanke på att jag glömt bort hälften, men här kommer det i korta drag.

Det var en av de där få gångerna som jag fick hjärnstopp och gick med på att promenera iväg med F och M runt deras typiska 'bana', problemet ser ni är att deras lilla promenad strecka är ganska så lång, för lång för en latmask som jag, men med dem går tiden ändå ganska så snabbt, som tur.
Vi pratade om allt mellan himmel och jord, som vanligt, och vid nåt skede kom vi fram till att F (alias FiiZi) redan hade ett smeknamn med jag och M ägde inga.
Fråga inte hur M (alias Moshi) fick sitt namn för jag kommer inte ihåg det, kommer bara ihåg att jag kopplade ihop det namnet med en panda björn.
heh, snäll kompis jag är.
Men mitt namn då?
Jajjo.
Den tiden var en sådan tid som jag alltid sa Ja och jo med jämna mellanrum som svar till människor.
Och F var troligen en aning irriterad på det tillslut, så mitt smeknamn fick bli en ihop sättning på de två orden, Ja+jo = Jajo (=Jajjo)

Det där ena extra j bokstaven fick komma med för att få namnet att se snyggare ut.
Så that's it, svaret bakom mitt namn, och passande nog börjar namnet på samma bokstav som mitt efternamn, så hmm..
vad kan man säga, Jajjo är namnet, och det passar mig fin fint. :)

Ciao!<3

Måndag

Skam på mig för att jag aldrig uppdaterade igår, men det blev lite sent med allting, plus att ni känner till min älskade laptop, Yupp yupp, igår var inte dens bästa dag, men nu är jag här igen, på jobb of course, men ändå här. :)

Tänkte att vi kan börja med gårdagen så att alla hänger med, det hann hända ändå lite saker, inga super intressanta, men hey.. jag bor i en liten stad/by så man skall inte ha så höga förväntningar.
morgonen gick till att sova, konstigt eller hur, det är några saker jag är ett monster med, och det är mat, skoj och sömn.
The basics.

Men jag vaknade vid nåt skede ändå av mina ljuvliga grannar som skrek, de små barnen hade fått en plast bassäng och ni kan gissa att det var skrik, nåjo.. åtmistone steg jag upp före tolv tack vare dem.

Slängde i mig lite morgonmål och efter det skrev jag ner de få rader jag gjorde i mitt morgoninlägg igår, så ni vet vad jag skulle göra.
joo.. sola!
och det var skönt, att bara ligga och steka i solen i fem timmar, med små pauser då och då för att söka dricka.
Myrbettena är ju trevligt blåa nu eftersom runt varje bett har det bildats blåmärken så nej, att åka till stranden var inget alternativ.

Men klockan var säkert närmare halv fem när maten blev klar och gud vad det var gott. Kött, grillade grönsaker och potatis, mums mums mums (so msagt, ett matmonster), så där satt man ute i solen som gassade på til 38 grader och man fick i sig grillmat, kan livet bli bättre?
Ja, så det var min dag ungefär tills klockan slog sex, då drog jag upp mot terassen för att snacka med grannarna om lite planer, men om dem kan vi skriva om senare, om det blir nåt av det.
Fick mäta min registerplåt till skoterna också.. för att hjälpa grannen som måste fixa en ny åt sig, frågan är bara vart han har blivit av med den förra om han inte kunde mäta den *hmmm* nåjo, nu vet vi att mni plåt har måttena 12.5x11 cm.
Vad annat?

Joo, mamma ringde, sur såklart till försäkringsbolaget och frågade var beslutet om stödet till mina läkarbetalningar håller hus.
Och de grisarna hade inte 'fått' nåt än så idag fick de skynda sig, eftersom tanken var att jag skulle tillbaka till big city idag på magnet bild, men det bli imorgon, så att jag får en morgontid och inte missar så mycket av jobbtiden.
Så där har ni morgondagens plan också.
I övrigt så gick min kväll ut på att springa runt en stund halv elva tiden och sedan sjunka nyduschad ner i soffan och kolla på transformers 2.
Helt okej film, men har slutet kvar, eftersom jag ville få sömn också igår natt.

Nu kanske till den här dagen?

Vaknade först åtta för att kolla upp med mamma om jag var påväg på magnet bild idag, men eftersom det inte blev fallet så sovde jag vidare till 10.15

Åt morgonmål, till butiken via lite Breezy lime och nu sitter jag på jobb, räknande ner klockan eftersom det är idag F återvänder hem, skulle jag haft läkare idag skulle jag ha tagit den här dagen ledigt, för att umgås med henne, men inte, så klockan sex tänker jag kidnappa henne eller nåt, för en  vecka utan kokosbollen är lite tortyr, tack  gode gud för telefoner.
Men hörni nu, dags att göra chefen nöjd och jobba lite igen :)
Sköt om er,

Ciao!<3

Hot stuff

Tillbaka från solandet, och måste erkänna att nu snackar vi semester, så otroligt skönt och hett!
Det kommer en bättre uppdatering åt er om någon minut överm in dag men ville bara låta er veta att jag är i liv, för nu blir det den korta jogging rundan för att ge terapi åt knäet.
Sköt om er,

Ciao!<3

Söndag

Godmorgon.
Nu är det verkligen dags att skutta av glädje, full solsken ute och inte ett moln så långt ögat kan nå (int en droppe regn på flera dar).
Så nu är det dags att säga hej till er, vilket jag just gjorde och sedan traska ut till solskenet med bikinin på, dags att sola.
Sommar sommar sommar!

Ciao!<3

Onödig fakta

Hah.. jag är fortfarande här.
Det blev inte sängen ännu, skyll på internet som håller mig vaken, men tänkte att här kommer några citat åt er ännu som ofta lämnar min mun, några för att F lärt in dem i mitt huvud eftersom hon alltid säger dem och några för att jag själv bara börjat säga eller skriva det:

Ja..
Jo..
Fin fint
Ciao
Fun Stuff
Kokosbollar
Och?! (används sällan)


De två första har ju en liten historie om sig, tror jag berättar den imorgon istället, eller tja.. senare idag antar jag att är rätt term, men kan ju säga så här.. ja+jo = jajo (=Jajjo) så där har vi svaret på varifrån jajjo kommer, men som sagt, den ordentliga förklaringen senare, nu vill jag verkligen ha lite sömn.

Ciao!<3

True the roof

Så visade besökarstatistiken just, så hej på er läsare,
Jajjo heter jag, eller njae.. det är ett av mina många smeknamn, och fungerar som perfekta Alias namnet här på bloggen.
Tänkte dra här innan jag lägger mig en kort sammandragning av min dag.
Tidigare inlägg avslöjar ju att planen var att sola idag, men det sket sig, bara moln, innan sju tiden när solen tittade fram *suck*
Men jag överlevde, deppade och skrev med både M och F, vår riktiga dator är ju kaputt, som ni gamla läsare vet, och det betyder inget sims, dubbel suck.
ja.. im a true computer nerd.
Men vad kan man göra åt det.
Lite över fyra skärpte jag mig ändå, och böt om från pyajamas, slängde i mig lite mat och sökte de rena kläderna från tävttrummet till mitt klädskåp för att sedan vänta ännu en halvtimme.
För efter det blev det dagliga korta motionen för att hålla musklerna igång och utmana mitt knä, bra gick det, sprang 'baklänges' rutten idag så det var en hel del mera uppförsbackor att springa upp för, och jaa.. jag gick till en del för att inte anstränga benet och faktumet att jag faktiskt inte har en så bra kondis som förr.
tyvärr tyvärr.. men det skall ändras vid nåt skede, håller jag daglig motion borde jag vara back on track in no  time.

Men hörni nu.
Lite varm mjök (ny-gammal obsession) och sedan sängen med en bok.
Imorgon är en ny dag och vi hoppas på sol då. ;)

Ciao!<3


Need

Så veckans låt har ju redan publiceras men nu tänker Jajjo tipsa om en annan sång, för gud. Den är bra.
Jag har inget emot långsamma sånger, och den här sången "need" är inspirerad för att komma med på New Moons soundtrack, tydligen har sången varit igång på nätet redan en tid, så ni twilight fans har kanske redan hört den, men här kommer en länk till sången Need med Hana Pestle- med twilight klipp.
Så ni lär bli nöjda.

Need- Hana Pestle

Ciao!<3

Lördag

Nu känns det lite deppigt, ingen sol!
so sad.
Så vad gör man då? joo man sitter i pyjamas halv tre tiden och försöker komma på vad jag skulle kunna göra. Första tanken var att jag drar bio kväll med Pernilla, har inte sett henne sen skolan slutade och vi har pratat om att träffas, men det är int precis möjligt med tanke på att tatadadaa..
Biografen är stängd, de små ägarna har tagit sommarlov, så vad gör man då?
Jaa, fråga inte mig.

Men kanske jag borde hoppa på skootern och köra iväg tillg rannstaden för att hälsa på F, skulle inte vara så tokigt, så dags att plocka fram mobilen, biografen är ju igång där, så hmm.. kanske kanske.
Men risken att hon inte kommer att få lämna lägerområdet är stor, så vi får se.
Vad skall ni läsare göra idag då?
Läste igenom de bloggar jag brukar besöka då och då och det verkar som Sverige har solsken, så skicka hit den tack, skulle verkligen uppskattas.

Men nu, måste byta om och försöka aktivera mig, åhh. var är F när man behöver lite crazy time och att få skratta, hon får för fan traska hem snart från lägret.

Ciao!<3

Home Alone (för hur månte gången?)

I'm home, gud vad skönt!
Okej, har ju varit det i några timmar, men tyvärr, inte den personen som sätter mig direkt framför bloggen, nix, den här tjejen måste ju kolla upp lite sin mailbox, facebook och tv.
Kanske inte tekniskt underbarn, men en tekniskt beroende ungdom!
Så är ni nyfikna på den trevliga middagen med pappa, hans fru, jag och M?
Yupp Yupp..
Here we go now!

Klockan var kring sex när vi nått fram. M stod lydigt utanför den instängda arbetsområdet när jag traskade ut med solbrillorna på, aah. sommar, love it!
Grejjen är ju den att jag och m har lite olika fordon, nämligen icke trimmad och trimmad, så duktiga jag fick försöka köra kring femtio hela vägen men en aning problematiskt eftersom jag inte ännu fixar hastighetsmätarens vajjer som gått, ou well.. kanske dags att åka iväg snart och fixa det också?
annors har jag ju en bra orsak om polisen stannar mig: "men vadå, jag körde ju bara sju kilometer i timmen" (så visar den nämligen hela tiden).
Men det var igen en liten parentes hörni bloggare, det var ju pappa jag skulle prata om.
De var ute, såklart, mitt krav hade varit grillmat och utekväll, så för att göra sin yngsta dotter nöjd gick han ju med på det, dock lite generad över att bara ha tre biffar köpta när jag tog med M i sista minuten, men äsch då, man kan ju dela.
MAten bstod nämligen av,
-Grillad potatis
-Grillad biff
-Grillade/kokta grönsaker
-Batong
-Sallad
-Dricka (non alcoholic)

aah.. så jag tror vi överlevde med att dela på tre stora biffar när det fanns annat att äta.
Och det var inte så illa som jag trott, of course, det var jag som fick prata hela tiden på, tack F för att du lärt mig det knepet, men det var så attt jag helt enkelt pratade, med alla tre, försökte vara artig, och blev sist med maten tack vare det.
Heh..
Men det blev inte allt för många tysta pinsamma stunder så det var ju bra.
Efterrätt bjöds det även på, wienerbröd, pepparkakor (!) och våffel-kex, så hälsosamt, så hälsosamt, men vet ni vad, det är sommar så jag bryr mig verkligen inte så mycket, det sista jag vill är att ha ångest över mn kropp, jag andas, jag lever, och ler.. så jag är nöjd.

Halv nio tiden sa jag ändå att nu räcker det, för jag ville söka mjölken som tagit slut, och det var en ursäkt att lämna stället.
Pappa drog mig till sidan ändå, lämnande M och pappas fru ensamma, uupps.. men försökte ta det snabbt. Och vet ni vad, gubben ala daddy gav mig trettio euro, så shopping shopping, eller nåt liknande, men uppskattade det och gav honom en kram som tack, snäll dotter.
Hemvägen.. hmm.. låt mig bara säga det i några korta franska streck igen.
-tänkte köra av vägen
-vi hade en aning teater på våra fordon
-hastigheten varierade bland 2km/h och 60 km/h
-bilarna hade säkert en aning roligt.

Nåt annat?
just det ja, här kommer två faktum som inte är invakade i texten ovanför.
En kram gavs av pappas fru, märk väl till både mig och M, och ingen dera av oss har kramat henne på över ett år, och att få en kram av henne men inte pappa som hälsning var en aning underligt med tanke på vårt förhålllande.
Pappa har skaffat ett nytt fordon, lätt motrocykel, och ååh vad jag är avis, den är skitsnygg och den verkar brumma på hårt, grr.. jag vill också ha (gud, nu lät jag som en bortskämd unge), men jag gillar fart, så en sådan 'liten' tvåhjuling skulle smaka bra.

Nu då?
Sitter hemma efter en kort länk ute igen, samma runda, tar inte mer än femton minuter, men vill inte pressa knäet och kände av det idag, äsch då, tänkt att det skulle gå en vecka med tur innan jag känner av nåt, men det positiva att lårmusklerna nu känner av plötsliga motionen och jobbar upp sig igen, så träningsvärk, hmm.. pain in the ass, men jag uppskattar det just nu.

Dags att krypa under täcket med boken, men innan dess CSI och lite varm kakao.

Sköt om er bloggare, skrivs imorgon, dock är det lovat varmt och solsken, så räkna med att hitta mig ute i solen.

Ciao!<3

Hem ikväll först

Som sagt, det blir mat med pappa ikväll, men vet ni vad? M räddar mig och följer med, så att hennes lilla vita lögn till sin mormor över att hon har planer med mig ikväll stämmer ihop.
Så kokosbollen och jag är båda räddade, hurra för det!
men tjugo minuter jobb ännu, sedan ut och möta henne och köra iväg.
Ses ikväll troligen med ett inlägg, laptopen har ju fått  vila hela dagen så skall klämma ihop ett mycket inspirerande inlägg nog vid något skede.

Sköt om er,

Ciao!<3

Veckans Låt

Såklart, det här kan inte komma som en överraskning, men jag tycker att Michael Jackson skall få stå för veckans låt.
Men triller får ni klara er utan, vi drar till med Balck or White, sångn som FAcebook tycker beskriver mig bäst..
hmm.. pålitlig sida.

Michael Jackson- Black or White

Enjoy!<3

Fredag

"Lisa it's your birthday, happy birthday Lisa"
Ja gissa vad jag ser på för klipp ala Youtube?
Konstigt eller hur? Michael Jackson är på ett sätt komiskt inblandad i det här klippet också, verkar ju som om jag fått en fettish för den avlidne pop kungen.
Men han hade en bra musik kan inte neka till det, så den här dagen kommer troligen att gå åt honom med vissa ord, men bara idag, sen svänger vi på bladet och koncentrerar oss på veckoslut.

Och nu mina käre läsare skall jag äckla er, eller chocka er av makten över myrorna.
*grr*
Som jag skrev igår, var ute och solade på gården, gräsmattan. Blev biten av myorna, jävliga saker, men brydde mig inte så mycket , det var sommar, och ville de bita på mig så fick de göra det, de är ju så små vad har det för skillnad?
hmm..
borde inte ha varit så korkad.
Är ju allergisk för några saker här i världen, och tydligen för myrbett också!
För på kvällen kände jag bara hur det brände och kliade, ni vet, lite som när du bränt ryggen, men tio gånger värre.
Mamma var vaken så jag klampade till henne och gav henne kkylbalsam tuben och bad om en personlig insmorning av mirakelkrämen.
Men när hon (och jag) såg min rygg ordentligt belv båda stilla en stund.
Ni skulle se storlekarna på de här bettena!
Herregud, myran är ju liten, och ett bett är redan 8 gånger större än myran åtminstone, dessutom uppsvullna, röda och helt hårda.
Mamma tänkte tuppa av tror jag, eftersom min syster är allergisk för bi-stickningar och det är tydlgien allvarlgit, så hennes hjärna kopplade direkt ihop att myrbett (hur löjligt låter inte det här) är livsfarligt åt mig.
Så det blev kortison salva, och jag svalde ner en extra allergi tablett ,lite bättre idag på morgonen, men mamma mia jag vill skrapa mig på ryggen hela tiden, nu gäller det att inte visa sig på en strand tills de här hemska, 17 st. (!!) bettena har gått ner.

Det var om det.
Nästa grej.
På jobb igen, och mamma kommer att försvinna idag till Lojo för att tillbringa kvalitets tid med jorma da man, medan jag skall till pappa på middag,
jaiks,
Kommer någon ihåg hur det slutade senast?
Min styvmor som slängde ut mina saker med mig.
Fun stuff.
Så skall bli en intressant kväll, men jag måste ju äta!
Så efter jobbet åker jag iväg, om tre timmar typ, så önska mig lycka till, första frågan kommer troligen vara "hur går det med killarna" 

Men nu, några mejl till och sedan matpaus!
Wohoo!

Ciao!<3 

Rest In Peace

Det är ju bara för sorgligt, jag menar, visst.. han hade några hemska anklagelser mot sig när gäller barn, men Michael Jackson är fortfarande en legend som nu är död.
Han är ju ansedd att vara pop musikens kung och räknas även till den personen som gjort vissa dance-moves historiska.
Så vi får bara sörga nu en stund käre läsare, killen dog av hjärt attack (om jag förstått rätt) och försöktes räddas på ett sjukhus, men det var försent.
Så vila i frid MJ.

<3

First time

på länge..
första länken avklarad, och fy fan, det var pineri men jag gjorde det.
Var inte såklart långt, men när man sprang, och kände av att knä började ta emot så kom man på att kanske det är nåt allvarligare fel än jag i början alltid trodde när knäet började stärva till för kanske några år sedan.
Dessutom blev det lite movie-style när jag kom till vår käre uppförsbacke till vårt hus som är lång och trevligt lutad, men mp3:an spelade en låt från step up 2, nothing is impossible (blab bla bla) och kan ju erkänna att det gav lite ectra kick att höra de ordena när jag tog slutspurt uppför backen i full fart.
(Såklart, jag ångrade det efteråt när jag slängde mig ner på mattan hemma)
Men nu bloggare, sängen kallar, att stiga upp 7 är jobbigt, och då är det den tiden jag vaknar till skola för, iiks.. jag tror jag tar tillbaka den där kommentaren som F började med att man längtar till skolan för att sova ordentligt.
jag vill INTE ha de där tidiga mornarna tillbaka.

Ciao!<3

Räven

Glömde ju att nämna vad jag såg på vägen idag med Marcus idag.
Jepp, en räv, så som rubriken säger, och efter det en slags sork av nåt slag och slutligen en fågel, de två senare nämnda döda.
Alla inom en tio meters radie.
hmm..
låter lite underligt, men nåjo, allt ser man nu förtiden.
Men de gav oss åtminstone en snabb bromsning så att vi inte skulle ha orsakat att räven också tappat bort sitt liv.

Ciao!<3

Torsdag

Jag är tillbaka, har hunnit med mycket idag, intressant att tiden faktiskt kan räcka till om man riktigt pressar den,
Så vill ni höra om mitt besök till Dextra- the läkar mottagning, såklart ni vill, so lets go!
Klockan ringde sju, brr.. tänkte att det måste vara en dröm, men nix, den ringde och jag fick klampa upp, dra på mig kläderna, slänga i mig smörgås och ta väskan, halv åtta stod nämligen min bror utanför dörren, okej tjugo före åtta, han var lite sen (suprise suprise).
Bilresan gick ändå snabbt, så förseningen hade ingen skillnad från hans sida, nåt jag alltid gillat med Marcus, det går fort, tror vi brummade på kring 120-140 hela tiden, inte illa, inte illa. Och så avnjöt vi Coca Cola för att hållas pigga och glada.
Fun stuff, helt chill morgon, men sängen skulle nog ha lockat.
Läkaren var trevlig, han gav mig lov att motionera (!!!!!!!!!!!), ja äntligen! ändå jag inte får göra är att springa och sedan stanna plötsligt, men allt annat, hoppa, skutta springa normalt, gå.. leka en idiot, ja allt är tillåtet, dessutom var det en order eftersom han sa att musklerna kommer att försvinna och om jag vill hålla dem kvar, jaja.. bra att  börja jobba igen, som sagt.. det syns att jag inte tränat på några månader snart.
Men en liten grej, jag måste tillbaka, troligen på måndag, men marcus igen såklart, för jag fick ingen magnet bild taget idag, inte innan försärkingsbolaget orkar gräva tummen fram och knappra in på datorn att de är skyldiga att betala mina kostnader.
Suck, nåjo, som jag har sagt tidigare, allt blir snett på något sätt när det gäller mig, men fick ju spendera en morgon i en stekhet bil, blir inte bättre än det *Host host*

Men eftersom det inte blev någon magnetbild så var jag hemma redan tjugo över tio, skulle på jobb till tolv, så vad gjorde jag? joo sprang ut och sola
skönt.
Ända tills musiken i mp3:an fick mig att dansa lite, och såklart.. grannarna såg mig, nåjoo.. vi får  väl hoppas att de hade det trevlig och att dancestilen var underhållande.
Men nu tillbaka o jobba, det här inlägget tog säkert 2 timmar att srkiva eftersom jag måste pausa och svara i telefon, men jag borde inte klaga, det här är trots allt mitt jobb.
Sköt om er,

Ciao!<3


Hmph..

Kommer ni ihåg datorerna här på jobbet?
och jag, det teknsika underbarnet?
heh, såklart saker och ting kan bli  värre, vi har nämligen varit utan internet, data system de senaste tre timmarna eller något liknande, men nu är vi back on track, gissa att det sved för det, allt annat var i lås förutom telefonerna, så vi var tvungna att stanna kvar, annors skulle det ha varit hejdå jobbet, HELLO solen!


Ciao!<3

Onsdag

Nerverna Nerverna,  verkar som om jag inte precis är kompis med någon dator här i världen.
Hur förklarar vi annors att när datorn hemma först får virus så tar jag över laptopen som inte precis håller sig vaken, och när jag kommer på jobb för att ha access till en fin fin dator så dampar allt, program, internet, telefonen, kundregister.
Oh fun stuff.
Så nu vet ni situationen på jobbet, i övrigt ringer det lite mera idag (yes!) men problematiskt när registrerna fungerar (suck!). men på något sätt skall det väl gå, om inte annat tar jag papper och penna och skriver ner deras ärende, altl går att lösa på något sätt.

Men vet ni vad? jag börjar bli lite nervös inför morgondagen, för tänk vad de kommer att ge för diagnos åt mitt knä? här har jag gått omkring och inte tänkt på saken, men nu dagen innan så börjar jag nog känna mig en aning orolig, för jag och sjukhus går absolut inte ihop, och ännu mindre jag och operationer, annors skulle jag ju opererat mina tonciller (eller vad de heter) för länge sedan så att det skulle vara lättare att andas.
Så huu, hemska tanke om de tänker öppna upp mitt knä med sina knivar och grejjer.
Någon som vill komma och hålla mig i handen?
nej okej, jag har mni bror där, så jag måste klara mig, de kanske borde öppna ett special rabatt konto åt oss två, först han med sin axel och nu jag med mitt knä, man märker vem som sportar i vår familj *host host*
tur att han åtminstone har en automatisk växel på sin bil, annors skulle jag få fungera som extra handen imorgon, och med tanke på att vi startar tidigt, för tiden är nio på morgonen (!) så planerar jag att sova i bilen.

Men nu till en liten berättelse över min morgon.
De har ju lovat super fint väder för hela veckan, så på veckoslutet lider bloggen (så som nu). för jag skall sola!
Men tänkte göra det idag på morgonen, men tio över åtta, ringer mamma (<3) jag var sömnig, mitt inne i en underlig dröm, precis som alltid när hon babblade på att Laska (tränaren) skulle komma innom en timme för att hämta intyget till läkaren om min sportskada, say WHAT? skulle jag stiga upp för att prata med min tränare?
då var det nog tankar som att skjut mig tack.
Men jag sov i 40 mniuter, vaknande hela tiden, orolig att snart ringer dörrklockan och jag sitter här med hotpants och en gammal nike t-skjorta.
men inget hände, så fem över nio steg jag upp, såg mig i spegeln för att upptäcka att håret faktiskt stod åt alla håll som vanligt, så knöt det fast snabbt, sportigt och bra.
Tänkte sitta och läsa tidningen som underhållning medan jag väntade, så ut till postlådan.
Och då..
var pappret inne i postlådan, det 'aset' hade inte plingat på utan lämnat bara pappret och kört iväg, jahaz, jag hade vaknat i onödan. Ringde upp mamma igen och läste upp pappret, fick hennes godkännnade över hur det var skrivet, sedan sa jagtack och godnatt, nej skojjade, men jag sa hejdå och böt om till bikini, klockan var halv tio, två timmar till jobb, va fan, då kan man väl sola!
Och vet ni vad, så skönt, lyssnade på musik, låg under stekheta solen, trots tidig tid och bara njöt av sommaren.
Så det var min morgon.
Ganska okej i slutändan, trots att väckningen var lite underlig.
Morgonmål hann jag dessutom avnjuta i min soffa medan jag kollade på never back down, favot scenerna visserligen, men inget bättre sätt att börja dagen med lite sexiga mag och arm muskler.
hihi.
Men nu, tillbaka till jobbet, matpaus snart, mitt äppel here i come!
(jag veet, trevlig lunch, kommer att svida om någon timme när jag är hungrig igen)

Ciao!<3

Pics del 2

Here You go:


So happy, och vädret var pefekt, förresten, vad gillar ni håret väldigt stylish.


men ibland var ju solen också framme och snacka om fin solnedgång. (eller var det soluppgång?)totalt normalt beteende.

Förresten, fotona är copyright by Moshi och FiiZi.

Ciao!<3


Tisdag

Nu är jag tillbaka till  bloggen, skäms nästan att jag glömmer bort er läsare, speciellt efter att ha varit på båten och inte haft en chans att blogga då heller så mycket,
så nu skall jag ta allt och skärpa mig.
Kan ju meddela att igår var en otroligt trevlig och rolig kväll, nämligen allting började med att jag åkte hem från jobbet, som förresten var tyst och lugnt tjugo samtal under sex timmar, tjohoo.
Hemma väntade det lite med grillad broiler (mums) och nypoteter i solen, behöver jag säga mer, det var härligt härligt härligt. påföljt såklart av en mamma som klagar över att jag gått upp i vikt (trevligt eller hur), och då försökte jag åtminstone påpeka att det är en klar sak om det är förbjudet att motionera.
Anyways, kommer alla ihåg Tessa?
Yupp yupp, den sötnosen var hemma hos oss igår och jag fick såklart äran att vara hundvakt, och gud, hon har blivit så stor, senast jag såg henne var hon en mycket ivrig liten hundvalp, nu är hon mera lugn (tack gode gud!) och stor med långa ben vilket gör att hunden orkar springa.
Så det blev en promenad i slutändan, jag fuskade såklart lite med att 'gå försiktigt', så jag sprang då och då, men det håller vi tyst om till alla andra, som sagt, idrotts förbud, men jag blir tokig snart med att sitta på en stol eller soffa och se sakna att sprota.
Det skojjiga med promenaden igår?
nej tyvärr jag hittade inte min prince Charming så det var inte det, men jag kom underfund med  att Tessa som hade toppen kondis när hon var ut med mig inte är så iform mera, tjohoo, två stycken.
För hennes ägare tror inte riktigt på det här att hundar behöver få springa av sig så Tessa var hetl slut när vi kom tillbaka efter 40 minuter, inte så farligt länge enligt mig, men enligt henne så..
vatten gick det åtminstone åt.
Efter det blev det lite tv och skrivande på en otroligt slö och twilight inspirerad historia, jag vet, im weird, men hey, kanske det egentligen är en bra sak :P
och alla vet vi ju att jag är Twilight galen, hehe.
Men nu, jobba lite igen, M håller på att skicka mera båt bilder, så Pics del 2 kommer snart också ;)

Ciao!<3

Pics del 1

Här kommer några bidler, snodda från F:s bloggsida, kom ju på att jag inte får alla bilder innan hon återvänder från lägret, så hoppeligen får jag ta på M som kan help me out, men tills dess får ni nöja er med dessa.

(okej den här bilden måste ha en förklaring, några enkla ord. Jag snodde kaptenmössan från F och hon skulle ta den tillbaka, slutresultat att den gick sönder, som ni kan se på bilderna ;)  )


(aldrig mer, inte när det är så kallt som det här vattnet var)


Slut på del ett.

Ciao!<3

Home Sweet Home

(detta inlägg skrevs iår kväll, eller en del av det, som säkert början säger med sättet det är skrivet på, men datorn stängde av sig och jag orkade inte börja bråka med den, så  publicerar början nu, och fortsättningen som jag skrivit här på jobbet <3)

..Eller något liknande, man kan väl säga att jag gillar och vara hemma i mitt rum, min privata zon, föräldra fri, och min käre tv, och icke stärvande internet anslutning.
Men däremot så fungerade internet kuben bra på båten, det var föräldrafritt där också och jag kan leva utan en tv.
Så hur skall man tolka hemkomsten egentligen?
Allt det roliga måste nångång ta slut eller hur?
Och som ni säkert märkt på mina senaste blogginlägg så har jag haft en underbar midsommar och en undrebar helg, det ända som saknades var en snygging man kunde kura sig brevid klockan sex på morgonen när vi skulle sova, men jag hade ju mina hippiefriends. (a)
och mina drömmar, men joo.. mina drömmar kan vara en aning creepy så vi går inte in på dem, förutom att vi kan sätta förra nattens dröm in på kategorin 'dålig dröm'.
Den här dagen kan väl beskrivas på många sätt också.
Allt började med att vi lade oss fyra tiden, efter att äntligen ha fått tyst på F, jag hade nämligen fortfarande huvudvärk av sömnbrist och ville så gärna sova, men hon däremot, inte egentligen, men det var övertrötthet hon också led av, men tyvärr var hennes fortfarande på ett sådant stadie att hon ville göra allt annat än sova.
tolv på 'morgonen' vaknade vi av väckarklockan, tjohoo.. ingen ville stiga upp, och halv ett klampade även jag äntligen upp. vi slöade till halv tre ungefär med datorerna och böcker, samt en del prat, det var härligt solsken ute och vi skulle gäran ha solat, men det fanns inte tid, vi var tvungna att städa. och det mina käre bloggare var inte trevligt. packa, städa, bädda. fun stuff!
Men vi fick det gjort och böt om till slut, trippade iväg till restaurangen som praktiskt taget är på andra sidan stan. Vad händer då? när vi är hungriga, trötta och redo att bara slöa i skuggan. En gubbe står vid dörren och meddelar att det är stängt såklart! ägana har tagit lite semester. Då var det inte några glada miner mera, för som sagt, hungriga och trötta.
Så vi fick ta oss tillbaka, försökte komma på en lösning som till sist blev butiken, lite mera ohälsosamma godispåsar och plattor, och köttbullar + sallad.
nam nam.
Så istället för att betala en tjugo euro för restaurang mat satt vi på däck njöt av solens varma strålar, å tmat, rpatade och läste frida tidningar.
Ganska perfekt avslut, ändå tills farmor dök upp, vi hade ju telefonerna i väskan inne, så vi hade inte hört hennes några pling till dem, och det var dags att åka hem, så rusande drog vi med alla väskor, sopor och ännu flera väskro för att köra hem.
Och skönt var det som sagt att komma hem. 

So that's it.
Eller något liknande. Väl hemma satte jag mig vid tv:n en stund, innan jag traskade ner till F och m med new moon boken i handen åt M och jag välkommnades av en kram från f, hon hade nämligen kvar min hjälm efter att ha lekt chaufför på torsdag, och som ni vet måndag= jobb så jag behövde den.
Dessutom är den äldre kokosbollen på läger nu som hjälpledare, hennes dröm jobb att få leka chef (heh), en vecka.. kommer att vara konstigt efter att ha delat en båt med henne i fyra dagar.
ou well.. jag överlever, och hey,  vad annat är telefoner till för ;)

Så anyways, jag pratade en stund med henne, en till kram och sedan hem tillbaka, denhär gången för att njut av sista solen med en bok i handen på terassen och musik i örat.
Skönt skönt skönt.
Men efter det bloggade jag, eller skulle blogga.
Ni vet hur det gick med den saken, så ber om ursäkt med uppehåll.
Skall kasta ihop lite bilder åt er i nästa inlägg, måste bara få dem först så stå ut, i övrigt får jag väl önska er en solig och härlig sommardag, själv är jag fast på jobb till halv sex -.-
Sköt om er,

Ciao!<3

Last Night

Sista kvällen, finns inga ord, förutom att jag inte vill hem!
Det har varit härligt här på båten med ingen sömn, massor med onödig mat, pengar som rasslar in från olika håll, lite mer onödig mat och promenader samt simturer mitt i natten.
Någon annan som tycker att det låter häligt?
Tänkte väl mig det.

Som jag skrev igår var det simtur som gällde, men såklart, allt kan inte gå rätt till när det gäller oss, alltid skall någonting gå snett på nåt sätt, precis som igår, eller förra natten kanske rättare sagt.
klockan var lite över två när vi smög oss ut, tandläkaren var nämligen vaken, och det är ett problem! Eftersom han troligen skulle älska tanken att få oss in deep shit och skvallra till kokosbollarans farmor, vår 'övervakare'.
Men vi klarade det, och vi (=F) rodde ut en bit innan motorn startade men hmm.. ett problem.
Den startade inte!
Hell no var första tanken, och kan väl medge att F inte var solstråle vid det tillfället heller, för det är en liten väg att ro för att nå stranden, och om jag ror så är det cirklar som gäller, M har inte heller så speciellt bra skills, så det lämnar F kvar.
Men nu kommer vi in på min point.
Midnight swim in June = BAD IDEA!!!
verkligen en dålig ide, för vet ni vad, fy fan det var kallt, har en gång badat i april och det var varmare (global uppvärmnongs effekten vad håller du hus?) så brr.. jag tappade känseln i benen vid ett varv, men vi gjorde det, vi doppade oss, skrek en aning kanske, tog bilder (som kommer upp om några dagar) och frös så in i helvete.
Det var då man önskade att motorn skulle fungera eftersom det skulle ta ganska så länge att ro tillbaka 'hem'.
Men det gick relativt snabbt, vi sjöng för full hals (så hela staden har troligen hört oss) och skrattade ännu mera.. ända tills...


Det kom en människa gående över bron, stackaren, klockan var fem på morgonen och hon går över en bro och ser tre stycken ungdomar sittande i en båt medan de pratar på allt för högt.
Så hon, tro det eller ej höl lhuvudet svängt mot oss hela vägen som det gick att se den lilla båten, och gud, genernade till max, men vad annat kunde vi göra än skratta, tänk er i hennes situation, hon trodde troligen att vi var halft i fyllan med tanke på tiden.
Inte nog med det, nej, polis bilen kom också körande på vägen, men som tur, de såg oss inte *andas ut*, tänk hur generande det skulle ha kunnat vara?
Det var tyst och ljust när vi kom tillbaka till båten, tandläkaren sovde, precis brevid 'parkerings-rutan' för lill-nasse så det gällde att vara mycket tyst.
Men om någon klarar av det så gör vi det, för halv sex tiden var vi säkert inne i båten och böt om till jävligt varma kläder, jag och M slängde oss under täcken på soffan och kollade medan F försökte varva ner med lite sims3 (som jag är helt hooked i!)
Det tog ändå inte länge innan vi slocknade och kröp tillbaka till sovplatserna var vi vilade ögonen i härligt mångatimmar. F steg upp halv ett, medan jag och M väcktes halv två, vi var nämligen bjudna på lunch klockan tre, tjohoo!
Gissa om vi ville sova istället, men nix.
Så döda låg vi på soffan tills vi skyndade iväg, åt mat, somnade nästan på sängen hos farmor och återvände sedan till båten, med mera pengar eftersom det tydligen blir restaurang igen imorgon.
Så vad händer ikväll?
Planen var film och dipp med snacks, men just nu verkar de bli en tidig kväll, jag och F, tack vare sömnbrist har lidit av huvudvärk hela dagen, och vi kan behöva sömn, för imorgon är det dags för att åka hem vid nåt tillfälle, och hem betyder hem till mamma, och jag skall på jobb på måndag morgon, tjohoo!
Så ja, sömn kanske lite mera inatt, och packa/städa när vi stiger upp.
Men fint väder har det varit idag så det är positivt, det har blåst men det har varit solsken, och ännu en gång, det har varit härligt!

Men nu är det dags att stänga av datorn, chilla med mina kokosbollar och sedan slänga huvudena och kropparna ner i aktern för att sova några timmar.
Sköt om er, bloggar säkert när jag kommer hem imorgon.
Nu är det dessutom party några meter ifrån oss eftresom nattklubben är öpnad, kanske vi borde gå på lite nya äventyr (speciellt eftersom vi inte är 18 riktigt ännu)?
*host host*

Ciao!<3

Midsommar

I'm still alive!
hurra, och vet ni vad käre bloggare.
Skit trött är jag med, lite sömn, en massa pepsi och skratt är inte alltid en så bra kombination i längden. Men det här är once in a year upplevelse, så vi offrar lite våra trötta huvuden med F och M.
Det var en intressant natt kan vi ju säga. Klockan var nämligen och närmade sig tre när vi skulle lägga oss, trevligt trevligt så trötta kröp vi mot sängen, ända problemet att vid det laget som vi släckte lamporna var vi med F helt pigga, däremot var M redan halft i drömmarnas land. Så en attack mot mig från F:s sida och till slut bestämmde vi oss för att gå ut på däck en stund.
Vilket ledde till att vi gick på en promenad. barfota.
På vägen, gående, med mjukis byxor, rock, håret från helvete och inga skor på hörde vi en bil sakta in och två unga 'raggare' frågade om vi ville ha en biltur någonstans. hmm.. nej tack! så vi gick vidare, men hade roligt åt att de faktiskt hade haft 'pokka' och sakta in för att fråga.
Vi kom tillbaka till båten, inte ännu heller trötta, så vi kollade upp om M somnat, vilket hon gjort, sedan tog vi på skorna och gick på en till promenad, det var ganska skönt, helt tyst, bara lite fotsteg av oss två, och några post utdelare cyklande trötta från hus till hus.
En intressant natt med andra ord, halv fem var vi tillbaka, och skulle sova. Vid det laget hade M tagit över våra täcken och även en del av min sida, så vi tränbgde oss dit, med skratt och kom underfund med att vi var allt för pigga att egentligen sova, rättare sagt.. övertrötta.
Så vad gör du i en sådan situation? smartam änniskor sover, jag och F vi sätter på datorerna.
Klockan sex slängde vi oss dock tillbaka till sovrummet, den här gången hade M tagit över min sida totalt så jag och F delade på ett reserv täcke tills hon vaknade efter någon minut och fick flytta sig tillbaka till sin plats.
Slutet gått allting gått.
Halv tio ringde nämligen väckarklockan, så ca. 4 timmar sömn. Ni kommer kanske ihåg att vi skulle på stan egentligen, men den planen flög upp till rymden och vi fortsatte sova, för min del till halv ett (host host).
Dagen var chill, vi slöade, skrattade, läste och fyra tiden gjorde vi oss klara för att gå på middag till restaurangen, helt okej, men jag ångrar att jag inte tog ox-filen som planerat utan nöjde mig med en lavida hamburgare, för den var inget speciellt.
Ou well. nästa gång vet jag.
Så nu är klockan halv två finsk tid, tjoho, och om en halv timme börjar nya äventyr, nämligen vi kör iväg med lill-nasse (remember him?) och tar en tur ut på havet för att kasta av oss vinterpälsen eller var ni vill kalla det, Yupp Yupp.. vi skall och simma, i iskallt vatten, men vi ville baka in lite spänning, och det svåra kommer att vara och komma iväg utan att 'tandläkaren'/grannen vaknar eftersom han troligen kommer att skvallra till de ansvarsfulla ägarna av den här båten.
Så ja, bäst att det går smidigt..
Men nu, kolla lite på facebook och söka upp femtio lager med kläder, för snart smäller det, och ni bloggare, trots att det är en lite sen hälsning, hoppas ni har/har haft en underbar midsommar!
Ses imorn (eller senare idag), sköt om er!

Ciao!<3

Veckans Låt

Den tiden på veckan igen att det kommer ett låttips, den här veckan får underdog project stå för låten, summer jam, mest för att den åtmintone berättar om sommaren, och lyser inte solen måste vi väl fantisera ihop den perfekta sommaren själva med t.ex. den här sången. :)

Summer Jam - Underdog project


Enjoy!

Hola From The Sea

Ja hej på er.
Som rubriken säger vet ni var jag befinner mig.
Båten, som sagt, men inte mitt ute på havet utan vid hamnen.
Men vad är det för skillnad? För har ni någon aning om hur roligt det är?
Nix pix, det är till och med svårt att förklara.
Låt mig göra en kort lista över det jag har gjort och sen kan vi gå in på detaljerna.

*Anlänt till butiken.
*Köpt en massa onödiga saker för 280 €
*Städat båten (inte så speciellt krävande och jobbigt. men pengar kom det)
*Fått sims 3 gratis eftersom jag är vän med kokosbollarna
*Sprungit till butiken efter snacks efter att farföräldrarna försvunnit.
*Chillat vid båten med lite film, sims 3, fotografering
*Åkt en sväng ut med Lill-nasse (= motorbåt)
*Planerat morgondagen


Ja, där var det i korta drag, så om ni inte planerar att sätta lite extra tid på bloggen kan ni nöja er med förkortade versionen, men nu kommer det lite mera i detalj. ;)
Let's start!

Dagen började ju som sagt med att stiga upp åtta (brr) och krypa till köket, äta morgonmål samt packa det sista. Halv nio skulle chauffören (F) anlända till mitt skåp med super skoban och ta mig till jobbet eftersom jag inte hann åkahem mera efter jobbet.
Klockan blev tjugo före nio.. hmm.. det brukar inte vara så att hon är sen, värtom, jag är alltid den som är sen (uups) så jag blev lite orolig och anade vad som hänt. Vi är nämligen inte bara otroligt bra hippiefriends utan delar den vanan att trycka på snooze.
Jag skicade ett meddelande, nada. Tog fram telefonen igen och ringde upp henne.
Svaret var inte så muntert, och man hörde på rösten att sötnosen var halft i drömmarnas land fortfarande.
Men hon steg upp, stressande visserligen men hon var där, gick ner till dem för att spara tid, kämnade väskan där och så körde vi iväg. Hann på jobb och Bina skicade mig på kaffe duty (te för mig). Jobbet gick så snabbt att det var sjukt. Visst, tre timmar, hur enkelt som helst.  
Möte med kokosbollarna och deras pappa efteråt, vi körde som sagt iväg tll 'farmor'.
Blev bjudna på mat i mängder, och hungrig var jag precis inte klockan halv ett, men såklart man måste äta, vad annat kunde man göra?
Men en del prat var det i bordet och några skratt.
Okej, dags för att handla mat, som jag skrev, 280€ flög iväg, inte allt till oss såklart, men det mesta, det nödvändiga, lördagskorv, dricka (non-alcoholic) samt en del ost.
Okej, det var inte allt, men allvarligt talat, vem vill höra ela mat listan? måste hinna sova också lite så en del information får jag lämna bort.
Så påvägen till båten frågade kokosbollarans farmor och hennes 'man-vän' (som ajg i dettta inlägg kommer kalla för B) ifall vi behövde någonting från gigantti, skämtsamt sa F "skulle du inte ha sims  3?" med en blick på mig, vad hände? vi vek in och DE köpte spelet åt mig, snacka om lyx och chock, en aning generande att så på dem halft förvirrad och säga tack. Nåjo, F fick en bamse kram väl hemma.
Ända problemet, laptopen vägrar ltåa mig spela, för dåligt grafikkort, så måste vänta med mitt spel i 1½ vecka, meaning att det suger en aning, men eftersom jag är en snäll hippiefriend och låter F använda mitt internet på båten och blogga så får jag sitta ner och spela på hennes sims 3.
Good deal right?
Så till båten, med ca. tio matkassar, mitt spel samt alla våra kläder i väskor.
Städade på en timme eller så, inte precis jobbigt, men det är väl meest för att B och farmor inte klarar av det lika snabbt som vi mera, så vi får äran, och lön. Nu kanske ni förstår min chock över spelet eftersom städningen ger 50€ per mann och dessutom kastas ett spel åt mig.
hmm..
Andra goda nyheter är att vi har motor till lill-nasse, så F behöver inte lida av blåsor på händerna av att ro, jihaa!
Så vi tog en sväng ut också, det var skönt, och otroligt lugnande. Vi kollade lite 'donut-ride', lekte sjömän och knöt repena i snygga knutar efter turen, det var riktigt skoj som sagt.
Vid det här laget har ju alla redan lämnat oss ensamma på båten, så vi hann (innan båt turen faktiskt) till butiken efter våra personliga snacks som de äldre inte behöövde veta om. 
Såklart lyckades F säganågra vackra ord när vi stod i den hemska långa kön till kassorna.
M skulle nämligen efter något ännu från hyllorna och skulle passera oss, trångt som det var och tvillnigar som kokosbollarna är smällde F ut en replik i stilen med "att du ska ha svårt och röra på dig.." en aning högt kanske och mannen framför oss trodde den repliken var riktad till honom. En aning generande, för han flyttade på sig, närmare nästan man i kön. mina läppar vreds upp såklart i ett leende och sa "smooth" åt henne, nu var det min tur att prata för högt. Ou well. Livet går vidare.

Kill bill 2 var filmen ikväll med snacks som sagt, och nu bloggar iv och spelar sims 3, bra liv eller hur? men vi måste varva ner lite. 
En till insidens förresten som hände under städandet idag, ni kanske har märkt att F står för undrehållning den mesta delen av mitt liv. 
Som idag, hon skulle ta ut en matta, och vi blandar ofta engelska till våra samtal. Så det kom en liten trevlig replik ur hennes mun som löd "Here comes the big Mac".
hmm..
meningen var ju att säga Big Mat, men det gick snett, efteråt så döptes alla mattor till Mc Flurry, Coca Cola etc. 
kanske på en viss nivå löjligt men vi har alltid kul, ingen skillnad var andra tycker. 
och är det inte vad livet handlar om? att leva livet om man själv tycker? 

Så som sagt, löjliga händelser, det blev fotografering efter massor med pepsi och annat socker rikliga saker.
Så bildrena är komiska, men de kommer upp senare.
Sen har jag en fråga, hur myckte kan man ändra på några år?
För vi kollade igenom gamla bilder på datorn, och gud, hur vi ser ut, så 'små' och sokyldiga, mitt hår är ruskigt långt, våra klädstilar var ganska så simpla och ja.. en hel del andra kommentarer finns också (men jag nämnde ju att viss information måste falla bort i det här inlägget.)

Morgondagens planer?
Joo, upp tio tiden (brr) och trippa iväg till bokhandeln, inhandla Twilight saga åt M på engelska, sedan in till klädbutiken, inhandlaen outfit för kvällen när vi drar ut och äta och fira midsommaren.
Men mer om det imorgon.
För nu säger jag godnatt för min del.
Ses imorgon, och för guds skull, drunkna inte när ni festar nära en strandkant.

Ciao!<3


C u later!

Nu drar jag iväg.
hörs senare på den ljuvliga båten efter att vi städat klart.

Ciao!<3

Taylor Swift - rap

Vem skulle ha trott att  Taylor Swift skulle bli en rap-star, kolla in klippet och sången med T-pain nedanför här:
Thug song- Taylor Swift fr. Flo Rida


Enjoy!

Torsdag

Hallå från Finland!
Det är äntligen dags att skriva igen, vet inte om samma sak hände åt er igår som åt mig och käre F, men blogginläggen gick inte att publicera innan kvällen, och jag packade ner laptopen när jag kom hem nästan direkt, därav inga inlägg.
Men nu är jag tillbaka, för tre timmar, sen drar jag iväg till grannstaden, Jihaa!
Men ta det lugnt, inte för att jag varit så aktiv nu på senaste dagarna, men bloggen åker ner i väskan, har nämligen 'mokkula'-internet med så bara att koppla upp mig då och då.
Uppdatera kanske med lite bilder, beror på hur bra min dator håller upp, men om inte annat så kan jag göra er riktigt avis genom att beskriva alla händelser dag för dag.
Låter det inte kul, helt som om ni skulle vara med, men istället för att göra båten full proppad med människor så får ni helt enkelt fanstisera er inredningn och sådant till ert rum, eller var ni nu sen läser min blogg.
Så so msagt, båten idag, fyra dagar frihet, inget jobb och en hel del party party. Hur skönt kommer det inte att vara, förutom att vädret inte verkar bli det bästa, men vem bryr sig, vi fixar det för det.
Tyvärr kom jag på att vårt traditions spel, twister inte är med. Så F might kill e now. Såklart, vi brukar spela det spelet på däck, och med tanke på graderna ute.. hmm. kanske vi klarar oss utan det spelet i år?

Kan ju även meddela att det är tyst här på jobbet men har ändå hunnit med en hel del drama.
Nämligen, mjölkburkens 'skruv' var söndr så har ståt toch hackat ett hål med en kniv, lyckas koka kaffe som inte blev en katastrof och även gjort några mejl som var mycket råddigt skrivna.
Fun stuff.
Men nu, känner på mig att jag sovit för lite igen (hot host) så skall dricka lite te och återkomma efter det.
Sköt om er,

Ciao!<3

Onsdag

Hola, I'm back.
Det blev lite dåligt med updpateringar igår, men ajg varnade ju er om att jag knappast skriver så mycket när jag är hemma med min laptop, eftersom jag inte har inspiration att börja om tio gånger för ett inlägg.
Så jag tar det igen här på jobbet.
Behövde inte jobba lång dag idag som palnerat eftersom det kommer att ringa mera i slutet av mnåaden så jobbar jag då istället, kanske man kan till och med kalla det för jobb den dagen, med tanke på att nu sitter jag bara här o bloggar och leker med Facebook.
kul jobb eller hur?
Men en del har jag hunnit med idag.
Boken kom idag (twilight), sökte den från lagret och kolalde faktiskt in i paketet, den är annorludna än de böcker man får köpa i butikerna, större storlek, och 'glänsigare' pärm, men den är i pocket format, och har äpplet med händerna som pärmbild, så det duger.
Det är för det samma textinnehåll och på engelska, exakt det jag ville ha.

Så vad händer idag? jag skall ta en litet titt på plantor, eller kryddor vad man skall anväda dem till, intressant eller hur? nåjo, vad gör man inte för att mamma skall flytta över pengar til lditt knoto, hehe *evil* så det är helt enkelt bara att googla lite, kan inte väl vara så svårt, bara söka upp i vilak maträtter vilken krydda passar, frågan är bara den varför min mamma nu plötsligt blivit intresserad av lite mer annorlunda kryddor? förr gick det riktigt bra med basilika och peppar. men inte nu mera.
Annat?
Packa, gjorde det inte igår, skam på mig.
Så nu hoppas vi att allting är rent, för annors får väl jag tävtta för hand och ta fram räddaren i nöden- hårfönen!
Men nu bloggare, skall svara på några mejl.
Efter det blir det lunch, ett problem bara, jag glömde lunchen hemma *suck*.
Var så inne på att hinna till lagret efter boken innan jobbet så maten är trevligt nog på köksbordet.
Önska mig lycka till med att svälta hela dagen, mat klockan sex!

Ciao!<3

Kändis eller inte, rätt att vara utan make-up?

I confess, jag är uttråkad hä på jobbet , så som alltid, googlade jag lite på bilder som underhållning, tänkte väl att kändisar är ett klassiskt men roligt sätt att pigga upp bloggen, och ni verkade gilla David Beckham bilderna så (minus det sliskiga håret)..
Dagens ämne, känsidar utan make up, hurra, kan ni tänka er, de är också människor och går precis som vi vissa dagar utan make up för att de tycker om att trycka på snooze knappen efter någon gala eller tillställning.  :)
Så den här bilden är inte av så bra kvalitet, eller vi säger såghär- texten syns skit dåligt, hoppas ni kan använda en extra laser syn av nåt slag, men bilderna pratar ju för sig själva redan tycker jag, så let me know what you think, med eller utan make up?


Ciao!<3

Tisdag

Hola Chicas and Dudes, jag är vaken.
Med huvudvärk, bästa känslan i världen, men den här gången får jag väl skylla på faktumet att jag sovit för lite, so it's all good.
Jobb gäller idag i sju timmar eftersom jag måste trixa och mixa med mina arbetsturer så att jag kan på torsdag sluta 12.
Så sju timmar jobb idag, åtta timmar jobb imorn och tre timmar jobb på torsdag.
Aika Nice eller hur?
Men nu till dagens händelser.
Jobb som sagt, sedan hem och äta mat, börja kanske packa för båten, eller kolla igenom vad måste tvättas och så vidare.
Jobbiga saker, tänkt om kläderna skulle vara rena automatiskt när man tar upp dem, en slags egen tvätt-process igång hela tiden, ou well.. tur att det finns en mamma och en tvättmaskin, och i framtiden hoppeligen en tvättmaskin och F (in vasa Baby ).
Så planerna för idag är inte så speciella med andra ord, förvånande?
Nix pix, men troligen lite spikmatta terapi för huvudet, om inte jag bara tar en löjligt lång dusch på kvällen, brukar också hjälpa, heh..
ända problemet där är att mamma troligen flippar.. så kanske spikmattan?
För övrigt kan ajg väl meddela att laptopen höll sig vaken hela gårdagens kväll så applåder för dens skull, trevligt att inte behöva starta upp allting pånytt femton gånger under fem timmar eller något liknande.
Men nu..
Yupp Yupp, ni gissade rätt, time to work!

Ciao!<3


Rush Hour 2

Nu är det nog den tidpunkten på dygnet att jag tänker stänga av datorn (som inte emot min vilja stängt a sig en ända gång idag <3) och kolla lit epå film Rush hour 2 är på tv just nu, kollat på det med ett halft öga hela tiden, och skrattar med jämna mellanrum, den är överdriven, inte realistisk, men gud vad de är roliga för det, perfekta sättet att avsluta dagen, med ett gott skratt.
Förresten så har jag lite exciting news när gäller nästa månad.
Kommer kanske att vara hundvakt igen, för Tessa, kommer någon ihåg henne?
Det kommer att vara en vecka i sånafall, och jag flyttar till deras lägenhet! jippi!!
en lägenhet för mig själv i en vecka, ganska lyx, det är ju bra övning inför Vasa, och det ända jag behöver göra är att motionerna med hunden (eller hundarna, kan vara att Bella också kommer att vara där) och jobba såklart.
Skillnaden nu är att Tessa inte kommer att behöva lika mycket attention eftersom hon inte är en valp mera, så nu borde det inte falla en nummer två på golvet mitt under natten som väcker mig ur drömmarnas värld.
Men ingete är klart ännu, beror även en aning på Finlands väder eftersom hundägaren åker iväg ifall solen inte börjar titta fram när hon har semester, så som sagt, mycket oklart ännu, men hon är även en sådan person som brukar göra det hon känner för, så det kan vara att hon känner för att få ordentligt med färg trots att det är soligt men kallt i Finland.
Vad annat har hänt idag?
Mat, ett glas saft och tv.
Trevliga saker.
Nu är det bara några dagar kvar till båten, ååh vad jag längtar.
vädret kan få vara hur dåligt som helst, men jag och kokosbollarana skall nog ha hur kul som helst, och som sagt, Laptopen kommer med ;)
Men knappast uppdateras det mera än en gång per dag, men det är ni ju läsare redan vana med.
På tal om er läsare.
Besökar statistiken börjar peka uppåt igen för varje dag, *applåder* så ett stort tack till er som gillar att läsa om massagestavar, David Beckham, fan made videos på youtube och vad allt jag hittar på.
Men nu, Rush Hour 2 ropar efter mig, eller åtminstone så gör soffan det.


Ciao!<3

Work work work, lalalaa

Ja okej, det blev ingen stressig dag på jobbet ,så konstigt då.
Men har haft tid att känna mig otroligt lat, bläddra igenom olika bloggar och svarat på kommentarer jag fått, vilket förresten är jätte kul, verkar som om ni börjar förstå att den här tjejen inte biter (tjohoo).
Var inne på youtube här ett varv, och låt mig skratta.
De flesta som följt med min blogg vet att jag är ett fan av one tree hill (jaa F, im addicted) och visst, Chad Michael Murray är helt söt, trots gubbig just nu och han var gift med Sophia Bush ett tag förr i världen, och var även i ett förhållande med henne 'on screen', det vill säga att karaktärerna Brooke och Lucas (även kallade brucas) hittade sin väg i serien ett tag.
Men num det tog slut, i serien och i verkliga livet, och Mr. Murray har en ny tjej, Kenzie Dalton.
Orsaken till att jag tar upp det här är för att jag fick så roligt när jag hittade en video med Britney Spears sång "one of the kind" var man jämnför de här två parena, vem är bättre.
Nej nej..
Lägger in länken här, visst, videon är lite rolig, men man kan ju inte säga att det är för vettigt att hålla sig kvar i ett förhållande som inte excisterar, jaa.. de såg söta ut, och ja, hur sött skulle det inte vara om de hittade sin livskärlek via en audition till en serie, men det fungerade inte, och han verkar lycklig, med en modell.. ou well.
Tanken bakom det här inlägget, när går fansen för långt?
är det när de fortfarande klänger kvar i det gamla?
För visst, jag är en Brucas fan i serien, det kan jag inte neka, men det är totalt olika personer i serien och i verkliga livet, så om kemin fanns i serien betyder det inte att deras riktiga personligheter passadde så bra ihop i slutet.
Jaja.. kolla in filmklippet and let me know what you think ;)
She Will Never be Me- Fan Made Video


Vem tycker ni passar bättre ihop (Brunett- Sophia Bush, Blondin- Kenzie Dalton)

Ciao!<3

Måndag

Hello, is it me your looking for..
Jaja, okej ett trevligt litet intro på  den här veckan, kände ni igen låten?

It's monday, ou happy day, och det regnar.. not so happy day.
Missförstå mig inte , regnet fårr gärna komma på natten, och ett åskväder kan jag stå ut med, ganska mysigt egentligen att sitta med ljus och läsa, men efter att vattnet kommit ner med jämna mellanrum i 48 timmar så börjar min metare säga stop!
För var är solen?
inte i Finland åtmnistone.
Men nog klagat, livt kan inte gå ut på klagomål, måste hitta glädje i livet, så som faktumet att jag tjänar pengar idg (mycket bra) och att det bar aär fyra dagar till midsommar (tjohoo).
planerna är klara, Ekenäs och till kokosbollarnas (lånade farfars) segelbåt.
Skoj skoj skoj.
Man kan väl lugnt säga att det blivit en tradition att vi drar iväg till båten, massor med mat (och då menar jag massor!) dessutom några lager med kläder om inte solen tittar fram (vilket den inte tänkt göra tydligen i år på midsommaren, suck) och filmer, böcker, skvaller, twister och musik!
härliga tider!
Kommer även att hända lite 'rebelliska' saker, men tror jag skall göra som F och inte avslöja för mycket ännu. ni får helt enkelt följa med till båten och ta reda på, okej inte så att ni måste stå utanför båten och spionera, men vi skal lförsöak blogga därifrån laptopen kommer med och bärbara internet, så håll tummarna att det fungerar.
Jobbet då?
Fixat och klart.. och just nu otroligt slött, hemska saker, men jag överlever, don't worry, lite längre arbetsdagar nu inom de närmaste dagarna och sedan så tar jag en ordentlig semester, liknar lite som Cypern semestern, ni kommer ihåg, jag måste ta och jobba massor för att sedan njuta av ledigheten, skillnaden kanske här är bara att jag inte behöver sitta uppe till halv fem med jobb framför mig, däremot sitter jag säkert med en bra bok uppe till fyra så som hela veckoslutet.
Ou well..
Men nu, tillbaka till jobbet, inte för att det händer nåt, men man kan ju försöka se aktiv ut :)
Sköt om er,

Ciao!<3

Söndag

Yupp yupp.. återigen kommer jag med ett inlägg för att låta er alla veta att jag är i liv, trött.. men i liv.
konstigt eller hur, veckoslut är väl till för att relax? och visst.. gör det när jag vaknat, men sömn har dte inte kommit så mycket under de senaste dygnen.
Speciellt inte med en mamma (eller en bror) som knckar på dörren efter tolv när du ännu verkligen skulle vilja få några timmar sömn.
Så vad har hänt?
Inte någonting egentligen, One tree hill maratonen har fortsatt idag, organiserat faktiskt en del av mina skolpapper i mappar *stolt*
men förutom det.. nada.
Vilket fartfyllt veckoslut eller  hur?
men imorgon jobb igen, skall försöka stiga upp tidigare så jag hinner göra någonting vettigt före telefonväxel-duty.
Men ta det lugnt, eftersom det är jobb imorgon så hinner jag också blogga mera, utan att tappa nerverna med laptopen som förresten stängt av sig redan 12 gånger idag, trevligt eller hur?
Men nu, lite paj som mamma lyckats slänga ihop idag efter amten, tack gode gud.
Perfekta sättet att avsluta en totalt meningslös dag, måsts kärpa mig, verkligen!
Så sköt om er bloggare.

Ciao!<3

"Weather moving in, about to begin"

It's raining men, Hallelujah!
I wish!
det regnar inte några snygga David Beckhams i boxers utan bara regn i mängder.
Det är officiellt sommarens första oväder med åska och blixtrar. WOHOO!
Vad kan man säga, jag har väntat på det här ovädret, för jag hoppas att när det är över kommer det värme och solsken, något som skulle passa perfekt för min del, men just nu ser det inte allt för ljust ut (kanske för att stormen är i full gång), jag är van att det är ljust ännu den här tiden på dygnet, men jsut nu är det nog ganska så svart utanför, mörka moln, ett suddigt fönster av alla regndroppar som smattrar till hela tiden. 
Ou well, nu kanske det inte är så tokigt med en laptop, eftersom jag inte behöver koppla mig fast i väggen, och jag har Lindas kära internet kub så behöver ingen sladd till det heller, men såklart.. går lite långsamt fram, men hey, im alive, and online!
hihi..
Men som sagt, ville låta er veta att jag är i liv, kvällen blev lugn, gladiators med Titan och Rocket (Yum yum) och efter det bastu och en skön varm dush,
and now?
one tree hill maraton, vad annat.. behöver nåt avslappnande, och trots att Chad Michael Murray är lite väl gubbaktig nu för tiden så var han en riktig hottis när han började i serien under säsong ett, så vi hörs senare, dags att kolla in magmuskler! 

Ciao!<3 

David Beckham - Oh my my my..

David Beckham för Emporio Armani Underwear.

Behöver jag säga mer än rubriken? visst.. photoshop och en massa stylister/make up artists men ändå, kom igen, killen har en ganska så läcker kropp med tanke på hans ålder.. (ända jag saknar är rufsigt hår)

Lördag

Ursäkta för lite dåligt med uppdateringar, men som jag nämnt, min dator.
Det är två veckir kvar tills jag kommer få tillbaka den stationära, gillar den mycket mera trots att det binder mig till ett bord och det trånga dator rummet, men laptopen är gammal, och hade jag pengar skulle jag troligen skutta iväg och ihandla en ny, men det är inte så enkelt.
Alla vet vi ju att datorerna kommer hela tiden nya på marknaden, och köper jag en ny dator nu kommer troligen den vara ganska ur spel när jag flyttar till Vasa om några år med F för att studera, så nix.. spara penarna några år och kanske onöda dem på kläder istället?
på tal om kläder, några dagar sedan publicerade jag ett inlägg med klänningar, det verkade fungera bra när jag förhandsgranskade men nu ser jag att klänningarna är lite råddiga och priserna var de råkar vara, så ber om ursäkt för dte, men kanske ni ändå hittade någon fin som Vera?
Blev faktiskt glad attt hitta lite nya kommentarer att godkännas, så tack för dem, hoppas det bli en vana, jag biter inte precis om ni vill skriva en rad eller två.
Men nu till den här dagen, lördag!
veckoslut, tjoho.. och vad är planerna? inte så stora.
Det är ju fult väder ute, molnigt, och det verkar som om dte snart kommer att börja regna, suck.
Dagen började väl en aning sntk an man lugnt säga, halv ett för att vara exakt. upps.. så händer det när man fastnar på msn med intressanta personer och snackar ishockey (sportfan, wohoo), tror klockan visade tre när jag loggade ut och lade mig med mp3:an i handen, spikmattan var framme igen, jag lovar, jag är beroende av den, men så avslappnade, om man inte har tid att sätta på bastun och ligga där i en timme, tjugo minuter på spikmattan och jag känner mig som en ny avslappnad människa.
Så för er som inte har provat, gör det! dessutom om du har sjukt i ryggen så borde du enkelt kunna bota den med hjälp av spikmattan.
Men var var jag? just det ja, jag steg upp halv ett, kanske inte det bästa valet.
Slängde i mig lite morgonmål och zappade igenom Twilight extra materialet, finns det bättre sätt att vakna?
Mamma var dessutom med Jorma ute och handla så det var tyst.
Men nångång måste det hända något i huset och plötsligt hörde man "hallå?!"
då funderade jag en aning vem det var, men såklart.. vem annan än min bror och hans flickvän Lotta. Så några minuter samtalades med dem, men de hade ärende (syarbete) till mamma, så de försvann och jag fortsatte slöa.
Sen skäms jag en aning att erkänna att dagen gått åt The City maraton, har aldrig kollat på serien förr, men den är helt chill, halft fejk kanske, men drama räcker det, precis som i the hills, så det går.
Lyckats 'fixa' ihop Jorma och kokosbollarnas pappa till en tennistur, pimp number 1. Jag och F fick prata i telefon, kändes som om man var två mammor som pratade om ifall deras små pojkar knude träffas. Jorma och deras pappa spelade tennis i Cypern när vi åkte ner dit tillsammans och verkar komma överens bra också, trevligt, nya BFF:s, kanske bra på ett sätt, men vi har redan våra mammor som älskar att skvallra sinsemellan, så få se hur det här artar sig.
 
Men nu bloggare, dags att göra nåt vettigt, läste här att F har planer på att kanske dra ut mig ikväll, kanske jag borde åd ta och slänga på mig lite annorlunda kläder än mina mjukisbyxor som är till för att dega i soffan?
Ou well..
Sköt om er, hörde ju att maten är klar, BBQ all the way (igen).

Ciao!<3


Summer-time

Är de bara jag som tycker att sommaren är här?
(och skulle gärna vara ute istället för på jobb)

Veckans Låt Tips

Here we go, msåte erkänna, övervägde att igen slå till med en Adam Lambert, killen är sjukt bra, men lite omväxling, så här kommer sången som brukar alltid få mina fötter att röra på sig, och dessutom är en bra sång att vakna till.

Big Ali & Dollarman- Hit The Floor

Enjoy! <3

Fredag

Goodmorning!
Härligt väder ute, jag är på topp humör och inget kan ta över det här humöret. (förutom regnskuren på morgonen och faktumet att jag är på jobb).
Äntligen börjar det likna sommar, hur jag har väntat, var ju härliga 22 grader när jag lämnade huset idag, kan det bli bättre?
Skulle gärna ligga ute idag på bakgråden, men som vi redan vet är jag på jobb, så inte direkt en möjlighet, men vet ni vad, åtminstone får några av er njuta av vädret, trots att det är lite slött för min del får jag väl bara glädjas för  er skull. :)
Så vad händer ikväll?
Nada.. nothing, ei mitään, ni vet, det gamla  vanliga, funderade på att smyga ut på lite motion igen, ni vet.. egentligen får jag ju inte springa, men hmm.. nerverna mina är itne gjorda för att vänta i ett halv år så tror det skall bli någon form av motion idag, kanske hoppalite hopprep eller dansa loss till favoritlåtarna, tycker det låter som en totalt normal kvälls-plan (host  host).
För övrigt får jag väl fortsätta att bråka med laptopen, det är nämligen så att mamma fått för sig iden nu  att föra datorn på reparation, om två veckor! suck och stön, två veckor med käre laptopen, nåjo.. kanske jag kan sätta stop för att vara en riktig datanörd? eller så inte.. eftersom jag alltid kommer på ett sätt.
hih, true computer geek for sure!
Men nu kanske jag borde passa på och jobba lite, det är visserligen tyst igen här på kontoret, men om inte annat så kör jag med lite Facebook test, och skall såklart försöka hitta veckans låttips.

Ciao!<3

Bloggandet från en laptop from hell

Yupp Yupp.. I'm back.
Dock med min systers gamla laptop, så förvänta er inte så mycket om jag inte är på jobb, för den här maskinen, aah.. in my heart forever, eller så inte!
Den gillar att stänga av sig då och då, så vi lämnar det klagomålet så kort. (verkar som om alla datorer har något emot mi nuförtiden).
Men tänkte informera er om att som sagt, tills min 'riktiga' dator är tillbaka fixad så kommer jag troligen inte att uppdatera så mycket hemma. om jag inte faktiskt känner för att bråka med den här underbara datorn, heh.
Men det kan jag väl nämna att jag och F tog en promenad idag in till stan för att inhandla snacks till kvällen, sällan, jag måste på riktigt börja motionera igen, men frågan är vad, eftersom jag inte får springa egentligen, och jag älskar att springa.
(a)
Nåjo, jag kommer på någonting, vid nåt skede.
Men nu och läsa/spikmatta och troligen skriva med min vän Daniel halva natten.
sköt om er bloggare,

Ciao!<3

Ett Litet tips

För att jag har tråkigt här idag tänkte jag tipsa om några söta klänningar jag har hittat på olika hemsidor runt världen.
Here You Go!

                     
H&M - 29.90€                                                                                                           H&M - 14.90€


   
H&M - 39.90€                                        H&M - 24.90€                                        H&M - 29.90€


   
H&M - 29.90€                                        H&M - 19.90€                                        H&M - 39.90€ 
Forever21 - 19.80$                                                                                                          Forever 21- 12.50$  
Forever 21 - 24.80$                                                                                             Forever 21 - 24.80$Yupp Yupp.. där har ni några, hemsidorna är forever21.com och hm.com

Torsdag

Terapin hjälpte inte igår, fortfarande sur över våran dator, hur typiskt är det inte att det skall hända något oförväntat?
Jag menar, känner några personer som råkat ut för ett mega virus, men alltid tänker man att det inte kommer att hända åt en själv, ända tills det gör det, hopperligen kan vi som sagt rädda några  enstaka filer, skulle verkligen inte vilja att alla bilder försvinner, speciellt inte min klassresa från nian, det om någonting skulle pretty much suck!
tur att man de flesta bilderna är skickade vidare till vännerna, så kanske jag får en del av materialet' tillbaka, men en sak är säker, aldrig mer att jag låter mamma glömma och berätta åt mig om att hon fått ett virus på hårdskivan, man kan inte glömma sådanna saker, inte om du frågar mig åtminstone, för då händer det här.
Så nu har jag ventilerat ut all ilska för min dator, kanske dags att gå till den här dagen?!
Torsdag..
inte många dagar kvar till veckoslut, hihi!
började dagen med en varm och lång dusch, skönt skönt skönt! så skönt att jag tänkte somna (uups) men no worrys jag hölls vaken och hann på jobb i tid.
Och vad händer på jobbet?
Nada..
Ingenting..
Ei mitään..
Tyst som en kyrka kan man väl säga, några enstaka telefonsamtal då och då, men inget annat.
Halv tråkigt, det här börjar nämligen likna mitt sommarjobb förra året var jag bara satt stilla och tjänade pengar, och visst.. låter ju som ett drömjobb, men man börjar få dåligt samvete när de betalar pengar för ingenting åt 'moi'.
Well well..
Förresten, ni kommer ihåg mitt knä?
som vreds på Larnaca flygplats och som är upp åt helvete sedan länge..
Nu har jag äntligen fått en läkartid till Helsingfors, privatläkare som faktiskt är inriktad på sportskador, äntligen!
25.6 klockan 9 har jag tid så några veckor får jag vänta, men sen mina vänner åker jag och min bror till the big city,
Yupp.. det är Marcus som följer med, mamma jobbar ju, men jag tycker det var gulligt (som vanligt) av min bror att ställa upp, köra mig dit och komma med för att ställaa frågor, han är ju trots allt och spelar innebandy själv (med en skit axel) och vet lite hur det går till på den här kliniken.
Men nu, jobb!
eller, jobb och jobb.. men sitta o slöa :')

Ciao!<3

Virus! WTF

Nu gick sista nerverna totalt!
Kalla mig en sur apa, eller en irriterand bloggare.
Men just nu så försvann allt.
ALLT!
hela min dator är kaputt, så sitter nu på min systers gamla laptop som inte precis är den bästa (ni kommer kanske ihåg att msn inte fungerar som ex.)
Så vad hände egentligen?
jooo..
Tydligen hade mamma varit och surfat på internet igår medan jag var med kokosbollarna.
Hon fick upp ett meddelande att det fanns ett virus på hårdskivan och att  hon skulle omedelbart stänga ner allt.
Vad gjorde hon?
stängde av programmen, men startade inte anti-virusprogrammet.
Idag satt jag såklart vid datorn, slöade, lyssnade på musik, märkte att datorn betett sig lite underligt tidigare, men brydde mig inte så mycket.
tänkte att jag bara som vanligt hade allt för mycket program igång.
Men SEN
Plötsligt började den säga så massa underliga saker att jag startade upp anti virus programmet och började söka igenom filerna, bingo!
virus hittat, och på hårdskivan, med andra ord, allvarligt till max och datorn sa att det är bäst att starta om datorn, låta prgrammet gå en grundlig rensning av viruset och sedan först logga in.
Allt gick okej, men när jag skulle logga in så kom jag inte längre än skriva in lösenordet, för nu vägrar nämligen datorn att logga in! jag menar allvar, den säger loggas in, en sekund senare byts det ut till "du loggas ut".
Gissa om det var panik, pratade med mamma när hon kom hem, och då kom hon på gårdagens insidens som hon glömt att nämna, suck!
Så guess what, det blir troligen en ny hårdskiva åt oss, och det bästa av allt, alla filmer, serier, BILDER allt kommer att förvinna, nu känns det verkligen deppigt,
(och såklart alla mina framgångar i sims försvinner, men det kan jag leva med).
Så nu förstår ni kanske mitt humör, alla bilder, bloggdesignen var sparad på den datorn, nåjo, den finns ju här på bloggsidan också, men inte så att jag har den i min blogg mapp var jag hade alla planer, inte för att glömma, suck.
håll i er, för det här kommer att svida om någon har följt med min blogg i ca. två månader.
Kommer ni ihåg det stora ksolprojektet jag stressade över?
som till slut blev tjugo sidor eftersom jag måst göra dubbel arbete?
gissa tre freaking times var det arbetet var sparat?
aha..
u guessed right.
Så här med avslutar jag deppiga inlägget och skall försöka få lite terapi igen men den här gången av min spikmatta, eftersom msn inte fungerar kan jag inte få tröst av F heller.
nåjo, kanske jag skulle plocka fram telefonen?
Anyways, surfa säkert! kolla anti-virusprogrammen ofta!!

Ciao!<3

Massage Stav

Alla har vi ju våra funderingar över vissa namn, ibland kan man tolka saker och ting helt fel, precis som idag.
Hade en kund som undrade över en massage Stav koppla det som ni vill, men Bina kopplade det till något helt annat än det var, speciellt efter att vi fått ett mejl här en dag som löd "lehti ei kiihottanut" (=tidningen gjorde mig inte upphetsad), kommetnaren till det mejlet var förresten att vi tyckte han skulle söka upp en playboy i såna fall, vi säljer tidningar med lite mera mening.
Så när den här damen undrade över massage staven fick vi ta och fundera, ingen sådan produkt här på kontoret och Bina föreslog att jag skulle fråga ifall hon ringt till fel nummer.
För som sagt, vi är inte ett företag med en massa produtker som skall göra en upphetsad. (eller kanske någon tycker att det bästa gör det?!)
Hur som helst, det kom en lösning.. vi har en massage stav, menad för nackspärr, intressant intressant.. hoppas det var vad kunden sökte efter, annors får hon väl ta och skicka tillbaka produkten.
Over and out!

Ciao!<3

Onsdag

Im back!
Verkar som om F har väntat på ett inlägg eftersom det fallit in en liten kommentar om det, så nu är jag här igen.
Vet inte riktigt hur jag skall förklara situationen åt er just nu, skulle gärna blogga, om jag hade ork, grejen är nämligen den att jag misstänker att jag håller på att bli sjuk.
Någon influenssa pågångs igen, för just nu så har jag samma hängiga humör som jag haft redan i några dagar, varför?!
det är ju sommar, har inte tid att bli sjuk, suck suck suck!
Så därför inte så mycket inlägg, mina dagar handlar nämligen om att stiga upp, åka på jobb, komma hem, äta mat, och slöa vid soffan med min laptop med för säkerhets skull.
Något som är deppigt, eftersom jag har frihet att göra ganska så mycket.
Så hur skall man fixa det här?
te i mängder är på min lista åtminstone.
Försökte igår jaga iväg humöret med Singstar time with F och M. Visst.. det var kul, men ändå, inte totalt pigga och spralliga jajjo, men åtminstone hade vi nån slags underhållning, både kokosbollarna och jag (trots trötthet) hade nämligen tråkigt.
Det blev dessutom en tidig kväll, stängde av altl elva tiden, tidigt för mig som brukar sitta online till två eller något liknande, men igår sa huvudet upp, hade såklart laptopen på och försökte få msn att fungera en tid, men gav upp, det verkar som om laptopen och msn inte går ihop, så till slut flög locket fast och jag flög till min säng, eller hmm.. åtminstone gick till min säng.
Och så var vi åp jobb igen, sjukt hur dagarna går eller hur?
kokosbollarna hos farmor så  ingen underhållning där heller, men jag har ju min temugg och en bok, så allt är perfekt, bara sjukdomen skulle lätta, vad än det råkar vara, men det säger jag er, om jag nu fått samma spysjuka som Mika hade i skolan innan avslutningen så tror jag att repet kommer runt min hals, för spysjuka är det sista jag orkar med just nu!
okej, lite dramatisk där just, men är halft drama queen ibland ;)
dags att jobba igen, eller försöka jobba..
Sköt om er bloggare, och bli inte ni också sjuka!

Ciao!<3

And The Prize For Crappy Computer Goes To...

Behöver jag säga mer än det som skrivet i rubriken?
nej tänkte väl mig det.
Allt är helt okej här på jobbet, telefonen ringer passligt mycket, lite mera smatal då och då, men annors små pauser och sen pratar man kanske på i fem minuter. (såklart telefonen ringer NU)

okej, tillbaka, glömde bort bloggen här ett tag kan man väl säga, vad höll jag på att säga, hmm.. just det ja!
Datorn..
suck..
att den orkar. Det har hänt en gång förr, altl krashade, mitt i ett samtal, och idag igen. Grejen är den att allt låser sig, och på internet, när jag skall logga ut ur alla system för att starta om datorn så öppnad fem nya internet rutor, trevligt eller hur?
så min dator skärm såg ut som en kollega sa "ett pasians spel" (kort på kort), så idag mitt i ett samtal fick jag hitta på en ursäkt och lägga på, försöka starta upp datorn pånytt och säga vackra ord medan den berättade att mitt lösenord inte  var giltigt, eftersom det fanns en osynlig caps lock på och vägrade släppa taget över att skriva  stora bokstäver bara, ingen skillnad vad jag gjorde.
Så datorn flög i väggen.
okej, nu skojade jag.
Men datorn stängdes av igen, och som tur.. fungerade den efter det.
Men på den här tiden hann en kö bildas på linjerna, det var stress och allt jag jobbat på när datorn krashade försvann.
Hur trevligt är inte det?
sånt händer antar jag.
Men med korta och simpla ord, jag och min dator inte hippie-friends!

Så dags att jobba igen, försöka få lite mail besvarade.
Sköt om er,

Ciao!<3

Tisdag

Blev inget godnatt inlägg igår, men kände mig en aning slut för det.
Som sagt, blev inte mycket sömn inför måndags morgonen så det var en aning trött tjej/Jajjo som kom hem igår från jobbet.
Nämnde säkert en par hundra gånger att jag var hungrig, så var så inne på att få härlig kyckling när jan kom hem som alltid när jag slutar halv sex, maten är klar vid det laget som jag sparkar av skorna, men inte igår.
Nix..
mammas kollega lyckades få spysjuka så mamma hade dubbelt så mycket arbete, vilket ledde till att hon kom hem halv sju, tjohoo.. tur att jag hittade lite onyttiga saker att knapra på, men maten var god och vi båda njöt av att få härlig honungs kyckling och sallad.
Efter det kan man ju säga att inte allt för mycket hända, klockan var sju när vi ätit klart typ (vi åt snabbt av hunger) och båda drog sig till vardagsrummet/sitt eget rum. Hade laptopen framme, försökte förstå varför msn inte fungerar på den, så om någon har en aning lyssnar jag gärna.
Film blev det nio tiden, följde med bara med ett halft öga eftersom jag sett den tidigare, men det var avslappnande att ha godis framför sig och en stor mugg med härlig jordgubbs te.
som sagt. gottegirs nummer ett!
måste verkligen börja röra på mig igen, blir ju inte till någonting när jag inte kan träna innebandy mer men proppar i mig mat och godis hela tiden.
Men nog pratat om mat, blir ju hungrig här snart.
Det är nämligen jobb som gäller igen, och dagen är lugn, förutom en tid som varade i halv timme och linjerna bara ilade röda  hela tiden, samtal på kö säkert 7 st. och jag och Bina helt i panik, dessutom gillar gamlingarna att prata så det var lite svårt att skaka iväg dem.
Nå, nu är det lugnt igen, så stressen varade inte länge.
Dags att försöka gå igenom mailboxen nu ändå, så skrivs senare,
Sköt om er,

Ciao!<3

"Det Bästas Kundtjänst"

Åter igen kommer jag med ett inlägg, told u. Det skulle komma massor med konstiga och onödiga ramsor på bloggen upp idag.
Så jag måste hålla mitt ord.
Senaste inlägget handlade om te (som sagt, konstiga inlägg)
och nu skall jag ta och nämna lite arbetsstatuset för den här dagen, det är nämligen en timme kvar av sex, so way to go Jajjo, ja klara arbetsdagen med huvudvärk.
Tjohoo.
Nåjo, här kommer lite uppdatering:

Samtal under dagen: 16 st.
E-mail under dagen: ca. 20 st.
Slöande: 98%

Ja som sagt, inte så mycket action idag, Bina var på bröllop under veckoslutet, Anna har varit aktiv med sin familj, och jag.. tja, gjort lite allt möjligt, så vi är väl en hög med zombin just nu, eller jag och Bina åtminstone, Anna har slutat för dagen (lycko ost).
Och för att göra saker och ting värre, jag är hungrig.
Så hungrig, F erbjöd sig att leka restaurang och hämta nudlar, men tydligen lyckades hon döda dem eller göra dem icke ätbara, så lever på det självklara just nu.. TE.
heh.. konstigt eller hur?
Men nu, en timme som sagt kvar, sen hem o äta mat.

Ciao!<3

Te

Nu såhär under trötta dagar, mornar eller helt enkelt arbetsdagar så finns det alltid en liten lösning som brukar hjälpa om man inte har access till godis, sömn eller bara härlig frappe.
Nämlign Te, eller som alla käre amerikaner/england-bor känner till det som, Tea.
Världens bästa uppfinning om man vill vakna till långsamt, eller behöver någonting att smutta på medan alla äldre damer skvallrar på i kaffe bordet.
Här följer några smak-tips som jag brukar växla med alltid under trista dagar. (men märk väl ,bara några)twiningsoldhorizontal9ge.jpg

Ciao!<3

Måndag (kill me)

Efter söndag kommer måndag, eller som i mina ordval.. nåddag!
man borde nämligen få be om nåd, om ett undantag att man inte behöver stiga upp just den här dagen, att man kan ta ännu en extra ledig dag.
säger jag, som fick sova till elva idag.
då kanske ni förstår att sömnbristen har kommit ifatt mig nu.
Ganska tråkigt egentligen, man skulle ju vilja vara pigg, men svårt när man är så trög och lägger sig sent, och efter veckoslutet så är man ju inte heller så pigg.
heh..
så jag skall försöka blogga b.la. mindre på kvällarna och sova istället.
Inte för att det kommer och hålla, men man kan ju alltid fantisera sig att det kommer gå som planerat.
Vad händer idag då?
som sagt, steg upp elva, skulle jobba en halv timme senare, så sitter nu med mjukisbyxor, en stor t-skjorta ala pojksidan och en hoodie på mig här på jobbet, planen var att tvätta håret på morgonen, men äh, det är bara jag, bina och anna här, tror de överlever.
Men ett livat veckoslut, lite sömn och konstiga matvanor på den senaste tiden leder bara till en sak åt mig, huvudvärk!
Yupp yupp..
så får se, det är fem timmar kvar som jag skall stirra på en data skärm, hmm..
nå, månne det inte går över vid nåt tillfälle.
För övrigt kan jag väl nämna att pappa skickade meddelande på morgonen så när jag gick in genom portarna till jobbet ringde jag upp honom, så business style, telefon i handen, nycklar i andra och en blick på kontoret.
jaja, som sagt, mitt huvud är inte i så prima skick idag (och då har jag inte druckit på veckoslutet -.-).
Och vad ville min käre pappa?
skvaller..
han undrade hur jag mår, vad jag håller på med nu för tiden och så vidare.
tyvärr informerade jag honom att jag skall jobba, så ikväll kommer det att plinga i telefonen igen, wihii...
men nu käre läsare, skall samla mina tankar, svara på mejl och telefonen, och hopperligen få bort den här huvuvärken.

sköt om er,

Ciao!<3

What Time is it?

Alltså jag om någon är borta med tiden nu för tiden.
Det är kanske för att jag stigit upp konstiga tider, lagt mig ännu knostigare tider och suttit och sett på filmer och serier hela dagen vid datorn.
Jag lovade ju er en uppdatering på kvällen och nu är klockan halv tolv.
Jaiks!
Nåjo, inte så mycket att uppdatera, det är som sagt en mycket slö dag idag, men imorgon jobb, kommer troligen att blogga igen då mycket, brukar alltid hitta nåt ämne som är värt att skriva om när jag borde jobba.
heh..
Men för övrigt kan vi väl ännu lyfta på mössorna för F som körde undan polisen idag, way to go hippie friend! ;)
Men nu, sov gott vänner, det skall jag göra, imorgon en ny dag.
..och en ny vecka.
Sköt om er,

Ciao!<3

Söndag

Fortfarande lever jag, och om det tröstar er har jag nu i en och en halv timme försökt aktivera mina fingrar och skriva inlägg åt er, so here we go!
Tror inte att jag överdriver när jag säger att jag känner mig som en elefant hoppat på mitt huvud, trött, ännu mera trött.. och hungrig.
Men åtminstone har det varit ett roligt veckoslut, visserligen, kvällen igår ute på stadens 'natt-party' var mycket dämpad stämmning, hade förväntat mig lite mer, så som i vår stad, när det festas här så festas det hårt, men inte i grannstaden. Så det blev att prata med några bekanta, se på uppträdanden och sedan ta sig till båten, aah.. båten, riktigt skönt, kanske lite svalt.
Planen var att ta bilder, men såklart skall nånting gå snett alltid med våra kvällar ute, så som att batterierna tar slut i kameran, så inga bilder, tyvärr.. men vi har våra minnen, så det får räcka.
Det var ju middag innan också på vår favorit restaurang, alltid lika mysigt, men natten innan började ta igen sig åt mig så jag var en aning trött, kanske märktes, och min matlust var borta, så fick inte i mig hela min goda kebab. F och M avnjöt lite chicken med haloumi ost, såg urgott ut, kanske nästa gång, vem vet.
Tågresan blev billig också, eftersom konduktören inte hann fram till våran vagn innan vi skulle hoppa av, så det belv gratis tur, men på hemvägen var vi tvungna att betala 1.60 var, jösses vad dyrt eller hur? ;)

Kvällen avslutades hos mig med film, skratt, klagande över sjuka muskler och knän, och parlamentet.. alltså det programmet, räddningen på en deppig dag, speciellt när André drar en förklaring om att han varit med i ett heavy band som hette "ruokakermaa" (= grädde), gud i himmelen jag skrattade, eller när Björn Gustfsson berättade om åt oss att ingen, INGEN kan stoppa honom när han är på level sjuttio i wow.
Men snabbt somnade vi halv tre tiden, och jag var först upp av oss allihopa, konstigt, jag brukar sova längst, men M steg upp ett varv senare, och vi kollade slutet av 2 fast 2 furious innan vi smög iväg till F och väckte henne med solljus (<3) musik vid hennes öra och skratt.
Stackare, var helt död, men man måste ju bara, kunde inte motså frestelsen.
Så efter det segade vi framför tv:n, kollade på The hills maraton och nu är de hemma, eller åtminstone M, F har ju sin 4 månars dag med sin Alexander idag så de skulle väl fira med lite program, så grattis till dem, fast han inte förtjänar min kokosboll, inte för att någon gör det.
Men nu, mat.. hungrig som en varg, och så skall jag kolla in filmen The Covenant.
Så sköt om er so bloggar jag mer senare ikväll.

Ciao!<3

Lördag

Tjohoo..
I'm alive!
eller så gott som, blev en lite sen kväll, men msn, film och läsande var klockan kvart över fyra när jag släckte lampan, jäklar.. nåjo det gav ju resultatet att jag vaknade upp 14.20 också, så nu är jag en aning yrvaken.
Men det är ju dags att gå iväg med F och M snart till Girlz night out så måst börja laga mig klar, på nåt sätt, vet inte riktigt var jag skall börja, kanske med att hoppa i duschen och vakna?
jaja, återkommer med uppdateringar senare. :)

Ciao!<3

Nesenta and Girlz-night out

Jaaa käre läsare, dagen närmar sig sitt slut, men inte regnet och det dåliga vädret. grr..
Nåjo, man måste väl försöka tänka positivt, lite veckans låt tips, samt en hel del andra sånger gör ju dagen lite bättre. Och så måste jag bara få berätta om min eftermiddag på jobbet med en kund, eller ja, de roliga punkterna som kom upp medan hon pratade med mig.
Hade sammanlagt 21 samtal idag, på 6 timmar, så med andra ord, såååå tråkigt. Men har man tråkigt får man väl bara ta och underhålla sig på andra sätt, right?
Så med Bina och Anna pratades det om kunder och jag hade min historia från samma dag på förmiddagen, eller var det kanske ett tiden, jaja.. nångång under dagen.
Damen som ringde behövde lite hjälp med vad hon skulle posta till det bästa så att hon skulle vara med i lotteriet, hjälpte så gott jag kunde, och som alla gamla människor gillade hon att prata så hon berättade att hon förr pratat med oss på kundtjänsten och att vi alla är så trevliga så, jag var dessutom hennes lilla 'star' som kunde hjälpa henne så bra. Nåjo, till den roliga delen, hon var från Sverige, och alla ni i sverige ringer till ett stockholms nummer, och det gör ni så att det inte skall kosta extra medan samtalet kopplas till oss i Finland.
Så stackars dam trodde jag satt i Sverige och undrade värför jag inte pratade som en stockholmare. här är hennes fråga till mig.

"Alltså du har en intressant brytning.. kommer du från Thailand?!"

SAY WHAT!
Gissa om jag höll på att skratta ihjäl mig när jag förklarade att jag kom från Finland, då var hon bara och fnissade tillbaka och sa att det var så intressant, och att hennes nästa gissningar skulle ha varit Lettland och Littauen, man känner sig nästan skymfad kan jag väl säga.
Dessutom undrade hon hur jag kunde förstå alla gamla tanter (hennes ordval) i Sverige när jag kom från Finland, och då var det SUCK igen, hur många gånger måste jag säga att det finna svensk talande i Finland, Finlandssvenskar.
Men ville inte börja dra upp den historien till henne utan berättade bara snällt att jag har släkt i Sverige.
Men ni kan gissa att jag, Anna och Bina skrattade länge när jag drog historien om att jag kom från Thailand, jag menar, Finlandssvenska och Thailändska (eller hur man säger det), de är väl inte likhet mellan de två brytningarna?
nej nej, gamlingar.
---
Men det var om Nesenta, nu till morgondagens planer.
Det skall bli en Girlz Night Out, sällan.
Men har man så fina kokosbollar som jag så måste man tillbringa tid med dem, vem vet, kanske det kommer lite bilder till er imorgon eller på söndag när jag vaknat upp.
Planen är enkel, först äter vi middag på våran favorit restaurang och sedan drar vi iväg till Ekenäs-natten, planer hur vi kommer hem är lite öppna ännu men vi fixar det.
Så skoj kommer det att bli, och jag lovar att vi kommer få en hel del magmuskel träning under kvällen när vi skrattar.
Men nu skall jag ta och hoppa i duschen, tvätta håret och kanske fixa en mugg med varm kakao.

Sköt om er,

Ciao!<3

Veckans Låt

Dags att starta upp då med veckans låtval, det är ju första veckan (vilket ni regelbundna läsare vet), hur som helst kommer jag faktiskt att utnämna två låtar den här veckan, de två har nämligen varit lite inspiration, eller bara härlig underhållning för öronen medan jag tagit en paus att lyssna på alla kunder som ringer och tjatar.
Och veckans låt(ar) är.....

Kris Allen- Heartless
Adam Lambert- Mad World

Enjoy!<3

Sommar Och Sol

Bara jag som saknar till det här vädret?
Kan redan se det framför mig, ca. 25 grader i skuggan, solsken, blå himmel, jordgubbar i en skål med vaniljglass och bästa vännerna på varsin sida.
åååh, nu vill jag verkligen ha sol, kanske jag får ta och åka till Cypern igen och hälsa på Mr. Slovakia (?)Ciao!<3

Matpaus och 55 minuter

Jahaz, kan officiellt säga att det här är en mycket långsam och slö dag.
har haft ca. 6 samtal idag under de senaste timmarna, och innan matpausen hade jag 55 mniuters uppehåll mellan samtal 4 och 5. Trevligt eller hur?
Och vädret är ju int alls bättre heller, allt  för molnigt och deppgit.
Så därför blev det här inlägget ett litet depp-inlägg.
Nåt positivt kan jag väl nämna, Manne här på jobbet fyller år imorgon så hon bjuder på paj och kex, mums!
Men nu skall jag försöka hitta något intressant Facebook test för att underhålla mig.
(oi nu ringer telefonen).

Sköt om er,

Ciao!<3

Fredag

Dagen är här, det är snart veckoslut!
fem timmat kvar, sen kör jag hem, sätter på bastun, ser på en film, sitter vid datorn och troligen slänger i mig nån slags mat i någon slags form och sedan slänger mig och sova.
Härligt eller hur?
Jag älskar bara fredagar, och som det verkar nu så bor jag även ensam hemma igen när mamma drar iväg efter jobbet ut på världen, man kan ju kalla mig en bortskämd tonåring som har ett hus jag inte betalar för, mat jag inte betalar för, städning som jag inte bvehöver göra.. jag bara lever inne bland husväggarna.
heh..
okej det är inte alltid så, men jag förstår, har man sin älskling i en annan stad så varför inte åka iväg på veckoslutet när din dotter uppmuntrar dig att göra det.
Ja, men tillbaka till den här dagen.
Tror jag lade mig två tiden igår, eller tidigare idag, inte smart inte smart.. jag måste verkligen lära mig att sätta ögonen fast och stänga ner datorn i tid, otroligt jobbit att stiga upp när klockan ringer  nämligen (kvart i elva!). Första tanken idag var nämligen, "nej.. jag vill inte!" men vad gör man..
joo man trycker på snooze några varv och stiger upp halv timme innan man börjar jobba.
tjohoo..
men ingen bryr sig hur man ser ut här, sitter med jeans, en stor och varm hoodie, håret stående åt alla hår, och smutsigt.. men äh.. ingen bryr sig.
Bina rusade dessutom in genom dörrarna kvart före tolv, hon hade försovit sig stackaren, och blivit väckt av sin rumskompis som ringde och bad om ursäkt att han tagit hennes tändare..
jag skulle troligen skrapa mig i huvudet yrvaket och gå i chock när jag skulle se vad klockan är.
Men nu käre människor och bloggare, dags att jobba.

sköt om er,

Ciao!<3


Good Night

Tänkte passa på att ännu säga godnatt till er bloggare, känner mig som en otrolig blogg nörd idag för att vara ärlig, inlägg efter inlägg, men ni verkar gilla det eftersom besökar siffrorna är uppåt idag.
Så om dagen imorgon (eller senare idag) är samma som under de senaste 24 timmarna så kanske ni kommer att få lika många inlägg igen. *applåder*
Dessutom kommer jag imorgon börja med "veckans låt".
jepp, så ifall någon har ett tips så skicka en kommentar eller nåt.
Men annors flyger väl en av mina favoritlåtar upp här imorgon i ett inlägg.
Sköt om er bloggare,

Ciao!<3

Joe Jonas

Jaa.. hade tänkt försöka pausa med bloggandet, men fy fan, kolla in den här länken, men Joe Jonas, shake it baby!
heh.. ni fattar när ni kollar in det! ;)

http://perezhilton.com/2009-06-03-joe-jonas-does-beyonces-single-ladies


Ciao!<3

It's raining, how lovely.

Hoppas alla förstod sarkasmen bakom rubriken.
Men regn står det på listan, suck suck suck och åter igen suck!
jag sitter faktiskt och lyssnar på All summer long för tillfället, det låter ju underbart det han sjunger i texten, men inget av det stämmer in på vårt väder i Finland.
Anyways, vad gör man när det regnar såhär då?
joo..
man hoppar på sin skooter och kör iväg till butiken med F, kommer ju inte att bli blött, men jaja, bra kompis är jag, och det är hon med, så man ställer ju upp.
Så dags att dra iväg,
skrivs senare troligen (är inne på en super stor blogg-inspiration, dock är inläggena som alltid lite onödiga och flummiga ^^)

Ciao!<3


Dagens Tips (Ala Jajjo)

Så nu när sommaren närmar sig borde man ju satsa på att vara ute så mycket som möjligt, och visst.. det skall jag göra, men vissa dagar tror jag det kommer  bli bio.
Här kommer bland annat trailers till de några filmer jag med säkerhet skall kolla in (vissa kanske inte på sommaren, men ändå på min tips lista).

17 Again
The Twilight Saga- New Moon
Transformers 2- Revenge Of The Fallen
Harry potter- The Half Blood Prince

There you go, hoppas alla linkar fungerar så ni får se trailers.

Ciao!<3

Matpaus

Okey, nu tänker jag sticka iväg och äta :)
mat mat mat,
eller sen så bara en activia och en mugg med te.
Jepp, men jag är aldrig hungrig på jobbet, så pumpar upp med lite gräddig yogurt och äter mat när jag kommer hem sen, dessutom kommer det idag att bli grillmat, mamma lovade, fast det regnar, så kommer vi att grilla lite filer snabbt på gasgrillen och sedan fly in till huset och äta.
Det kan jag verkligen gå med på, BBQ is the shit!
heh.. okej nog pratat om mat.
Dags att gå och umgås med kollegorna.
Förresten, ni har väl inte missat att F har startat upp en blogg nu, besök den på
www.fiizis.blogg.se

Enjoy!

Ciao!<3

Torsdag

Hola bloggare, som ni kanske märker finns det en ny design här på bloggen nu, tack vare F som slet och jobbade halva natten, medan jag var ett totalt frågetecken med att koda in bilderna, trots att det bara är någon månad sedan jag gjort det senast, men antar att min hjärna inte kan lagrainformation allt för länge (heh).
Men rosa, grått är tema, och det är en söt f'ärgkombination, antar att baktanken är samhörighet med min personlighet, gillar rosa, inte lika mycket som förr, men gillar det fortfarande, kommer troligen att uppdatera bilderna på sidan om när jag får lite bättre bilder, för just nu så är de några månader/år gamla, beroende på vilken bild vi pratar om.
Så det var kort om designen.
Stort tack till mina kokosbollar ännu en gång. *applåder*
Men nu till den här dagen, det är torsdag, snart fredag, jess!
tror att jag kommer sova hela veckoslutet om det här vädret fortsätter, helt hemskt att det orkar regna, jag tänker dessutom på mina släktingar i Sverige som tar studenten imorgon, trevlig för dem, så trevligt, jaja.. hoppas det inte regnar dit i Sverige mera.
Men ganska deprimerande, det är ju sommar, och det öser ner, mörkt ute.. och värst av allt.. kallt!
Det känns ju för fan som höst.
(okey, nog klagat)

Planen var ju singstar igår, men jag var så trött när jag kom hem att det inte blev av, så borde göras ett nytt försök idag, så attt F och M:s föräldrar får lida medan vi sjunger för fullt.
(parents love me)

Vad annat?
just de ja..
dags att jobba igen.

Sköt om er,

Ciao!<3

Design

Nu är dagen här.
Min nya bloggdesing är påväg, och inte tack vare M, trots att jag hade trott det till först, utan den andra kokosbollen har jobbat hårt, visserligen har hon lärt sin naturbegåvning av sin tvilling, men ändå, hon har suttit och jobbat, så snart kommer designen, håll tummarna, har ingen aning vad hon kokat ihop.

Ciao!<3

Merlin

Tänkte bara skriva en liten rad om hur det går att använda systemoprogrammet (merlin) här på jobbet nu.
hihi,
skoj skoj skoj.
Känns som man kan äntligen svara ärligt på kundernas frågor och inte bara gissa vad det handlar om för att låta någon annan (= Bina) ringa upp senare till dem.
So it's going great!
en timme kvar, sen hem, äta mat och skråla singstar med F och M.

Sköt om er,

Ciao!<3

Onsdag

Jajjo calling!
Eller åtminstone svarar jag (ingen fattade skämtet..) och nu är jag på jobb igen, suprise suprise.
Men en liten twist var det med den här trevliga, regniga onsdagen.
Steg upp halv nio (!), smidigt Jajjo var tanken bakom det, men snooze knappen lockade så många gånger. Nåjo, tänkte mig att det inte gjorde något, hade tvättat ut mull och grässtrån från håret kvällen innan eftersom de var fortfarande kvar av de trevliga sakerna efter brottningsmatchen med F och M.
Men det var inte pointen..
fem minuter efter att jag stigit upp. halft i panik sökt upp kläder och började fixa lunchen med mig så ringde telefonen, vem fan?
ringa halv nio till mig?
Svarade såklart, tänkte att nu får jag snacka med telefonförsäljare igen, men nej, det var Anna, mini-chefen på nesenta.
"joo vi undrade om du kunde komma till halv tolv istället eftersom det verkar så att alla ringer efter tre först."

Okej..  passade mig utmärkt, fast jag var bitter över att jag vaknat och sedan fått reda på att jag skulle ha fått sova i några timmar till.

Så vad gör den här smarta halv blondinen.

joo, jag slängde mig ner i min säng och fortsatte sova.

Så enkelt var det med den saken.

heh.. så steg upp tio tiden, kollade lite igenom Veronica Mars avsnitt för underhållningens skull och körde iväg till jobbet kring kvart över elva.

Och här har jag nu suttit. (har skrivit lite i taget på det här inlägget, så det påbörjades väl tolv tiden och klockan är nu halv tre).

Har pratat en del i telefon såklart, som vanligt, men blev just klar med min skolning till ett system program så nu kan jag leka en ordentlig data nörd och vara på företagets system och leka geni medan jag snackar lite rappakalja i telefon.

Intressant eller hur?

*host host*

men pengar kommer det, tyvärr sitter jag här till halv sex idag tack vare det här, men nåjo, det är skit väder ute, så vem bryr sig.

Nu tillbaka till jobbet, vem vet, kanske någon ringer..


Sköt om er,


Ciao!<3
 


Let's have some fun this beat is sick.

Okey, halva dagen avklarad på jobbet, tolv samtal på tre timmar ,inte precis den mest 'busy' day.
Men nu har jag tid att skriva om gårdagens händelse på sportplan.
Man kan väl lugnt säga att det är vår nya 'it-place' var vi sitter och  chillar eller drar några snygga dancemoves medan vi spelar fotboll.
(som sagt, vi är totalt normala)

Så igår var ignet undantag, vi åkte iväg sex tiden, via bensin stationen för att tanka M:s skooter.
Nå, jag och Far ju itne precis lagliga fordon, plus att båda glömt körkortet hemma, så vad händer? joo när vi kommer till stationen och M  ställer sig i kö för att tanka ser vi in i bilen framför oss, uups.
Två poliser, det var en aning generande att hålla ansiktet undangömt medan jag och F flydde fältet med några meter.
De sa inget, men vi kom inte så sakta inkörande, heh..
anyways.. skulle ha varit så typiskt om vi blivit bedda att visa upp kortet.

Tankat och klart, okej lets keep moving.
F först i kö, jag till andra och M till sist körde vi en bit tills vi alla stannade till av F:s hastiga bromsning "Tog någon bollen med?"
kröhöm.. uups. Det hade ingen ju gjort, så skrattande vände hon om och körde hem tillbaka medan jag fortsatte med M till sportplan för att liggai gräset och njuta av solen medan vi väntade på F.
Slutligen kom hon också och vi började spraka omkring på bollen, med hennes mp3:a till telefon på full volym (därav rubriken).
Roligt var det, och varmt, så jag slängde iväg toppen och sprang med bikini övre del och shorts, skönt..
och pinsamt efter ett tag när alla bialr kröde förbi efter sina barn från eller till träningarna. så till slut drog jag på toppen igen.
Timmarna gick ganska snabbt och hmm.. det var lite bråk på gång, vänligt hippiefirend bråk so msltuade med mig på marken, F på mig och M som höll fast mina fötter.
Kan väl nämna att jag fick äta gräs, få en ny hårfrisyr med gräs och 'troll-style' plus att min fot lyckades få upprivna gamla sår.
Det var ju allt på skoj, tanken var att jag skulle säga "f är bäst" av en konstig anledning, och envis som jag är gjorde jag inte det,. och tyvärr är hon lika envis så det var lite problematiskt, och jag har på känn att alla människor omkring oss stirrade en aning länge.
ou well.. det är inte så konstigt betende om man känner oss bra.
Slutligen hade jag sparkat till F 3 gånger, alla av misstag eftersom de träffade huvudet varje gång, och hon hade huvuvärk den stackaren, så vi körde tillbaka hem efter pengar.
Det var film på tv (poseidon) som vi alla skulle kolla in och behövde snacks.
Konstigt nog blev det godis för min del, M hittade en mnidre godispåse (jag är ett godis monster) och F drog ihop lite ingredienser till frutksallad.

That's it, den roliga dagen, glömt säkert hälften, men att få sol, skratt och brottning gjorde mig åtmnistone slut, och tröttheten fortsatte på morgonen som ni säkert alla märkt,
Därför finns powernap till, som kommer att hända när jag kommer hem idag (om två timmar).
Filmen var förresten helt okej, spännande.. och skulle aldrig vilja hamna på ett skepp som sjunker, fy fan rakt ut sagt.
Men det var ett 'lyckligt' slut och huvukaraktärerna klarade sig nästan alla.
Men nu, två timmar kvar, sedan hem och sova, läsa, äta och slöa. ett typiskt liv av en tonåring, lite synd kanske att solen inte är framme idag, ou well.. fick njuta av den igår.
Sköt om er,

Ciao!<3


Tisdag

Gäsp var orden, gudars jag känner mig trött.
Antar att det är slutresultatet till att man sover för lite och har en väckning klockan åtta (som under skoldagar skulle vara lyx) för att ta  sig på jobb och slöa.
Det har gått 1½ timme sedan jag kom på jobb, och hmm.. 4 samtal.
Säger de er någonting? hur otroligt lite man har att göra här.
Det konstiga är att vi hade förväntat oss så mycket mer samtal under dagen, men ingenting, grr..
Men tänkt så här, nu har jag tid att blogga *hurra*
Det är ju ganska trevligt för en omväxling, lovade ju att berätta om gårdagen, vilket kommer att ske i nästa inlägg, medan det här inlägget är mera utav "godmorgon läsare".
Det kan jag ju nämna att det kändes som en sten skulle ha tyngt ner mina ögonlock idag, inte en chans att jag skulle ha stigit upp om jag inte tänkt på pengarna, it really, really, really sucked!
 Kanske jag borde ha hållit mig till planen att inte sova under natten, säker på att jag varit piggare då.
Dessutom är mitt hår en katastrof, vilket ni kommer att förstå när ni läser nästa inlägg, planen var att tvätta det idag, men nix.. ingen tid när man steg upp kvart över åtta, skulle fixa lunch, mrogon te och frappe, klä på mig, vakna så mycket att jag kunde köra och försöka dessutom hitta mitt skattekort, vilket jag inte gjorde.
Så det blev ingen skön kall dusch, vilket troligen skulle ha fått mig att vakna till *fan*, varför kom jag på den iden först nu, vem vet, kanske nesenta har en dusch gömd här i någon knut.. hehe, time to go.
Ifall jag skulle hitta en dusch, och ifall någon skulle ta och ringa.

Sköt om er,

Ciao!<3


Fun, Fun, Fun!

Kort skriver, har haft roligt i eftermiddag, solande, läsande, dansande, fotboll, gett stryk åt F:s huvud, fotbolls spelare.
Ja, en lyckad eftermiddag, tyvärr är även en ca. 6 timmar i solen och tar på energin (om man inte går på 'solenergi' som F) så mitth uvud börjar nu säga upp sig, så imorgon på jobbet, om inte telefonerna brinner av svenska kunder så får jag blogga lite noggrannare om dagen,
men som sagt.. ni som gillar att skratta.
ni borde verkligen vara vän med mig och mina älskade kokosbollar!

Sköt om er,

Ciao!<3

Miss Sunshine

Nu börjar jag dra hemåt från jobbet, skootern igång och med rally fart tänker jag köra längs vägen för att komma till vår underbara bakgård.
Planen idag är att sola, heh.. konstigt eller hur,
bläddra lite igenom böcker och lyssna på musik för att på kvällen sedan ta och chilla vid datorn troligen.
Jobb ändå klockan nio nästa morgon.
Men för att avsluta inlägget skall jag citera Bina här på jobbet som kommenterade över mina planer att sola före och efter jobbet, beroende på hur jag jobbar den dagen.

"just så, nån kommer ju int att vara liiite brun!"


Hah, ja, vad kan jag säga?
... hoppas hon har rätt?! :)

Skrivs ikväll

Ciao!<3

Måndag

Nu var man här.
Jobb ala Nesenta.
Riktigt skoj att vara tillbaka, och konstigt med tanke på att jag nu bara jobbar 6 timmar, snart har ju halva arbetsdagen gått, klockan tre åker jag nämligen hem, och då blir det att sola!
aah, heaven!
Så det är att tjäna pengar nu, fick dessutom arbetslistan för midsommar veckan och slutar tre den dagen, inte sex som jag var orolig över, så kommer att kunna festa loss med kokosbollarna utan problem.
hihi (just so u know F<3)
Vad annat?
just det ja, fick just vitsordet för nationalekonomi med Hasse, ni kommer ihåg, den tenten som gick så bra.
har fått ut tenten också, men kröhöm.. den behöv vi inte egentligen nämna, därför är jag chockad över att jag fick vitsordet 5 i kursen! det bästa vitsordet man kan få. hmm.. hoppas det inte är ett misstag, men skulle inte vara förvånad om det var det.
heh.

inatt sändes även MTV Movie Awards och Twilight kammade hem 5 priser.
Nya trailern för new Moon visades, den var bra, det kan jag säga.. men hade sås föreställt mig lite action i Italien, men jag är inte helt  trögtänkt, såklart kan inte det materialet vara med i trailern när de håller fortfarande att filma in de scenerna, men alltid kan man ju hoppas ^^
För övrigt erkänner jag också att vargeffekten var bra gjord, var nyfiken över det, och som sagt resultatet var bra.
Nu väntar man ju kanske en aning på november (som tidigare också sagt).
Men nu läsare skall jag fortsätta jobba, skriva med min syster som jobbar och slöa vid datorn, medan alla ni lediga apor kan ligga ute och sola.
suck.
Sköt om er.

Ciao!<3

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011