ز

Ida Julin

Hem    Info    Kontakt

Tyska och Jobb

Es sind gut aber ich bin jezt müde und ich habe hunger. Und dein Tag meine Freund? : )

Mir gehts gutJa så långt går mina tyska kunskaper, tack vare F och M, den tjocka stilen är F:s svar när jag undrade hur hon haft det idag, och den kursiva stilen var mitt svar.
Dock måste jag erkänna att mitt svar skapades tack vare M:s hjälp som översatte mitt svar från svenska till tyska.
Jaja, har ju aldrig läst språk, bara engelska, svenska och finska.. okej, jag har läst språk, men aldrig tyska.

Så jobbet har gått otroligt snabbt, skall ju hem om några timmar, kanske tiden har gått snabbt tack vare mina kollegor, aldrig skrattat så här mycket här på kontoret förr, jag tror vi dessutom irriterade lite andra "team" häri byggnaden, tack vare tunna väggar.
hehe..
uups.

Men en timme och femtio minuter kvar, så vi kan säga om ca. två timmar är jag hemma, tjohoo, alla kommer säkert ihåg vad min plan för dagen är.
Jepp, absolut ingenting, bara slöa framför datorn och tv:n med mina serier.

Men som sagt, en snabb arbetsdag, telefonerna har ringt mycket och jag har haft en hel del kunder att disskutera med, de verkar gilla mejj eftersom en av dem sa till en avm ina kollegor i ett senare skede när hon ringde på nytt "jajjo var mycket trevligare att prata med"
hah.. då skratta jag en hel del.
Tackar för det över komplimangerna, fast jag inte vet vem personen är.
Sånt är livet som kundtjänt via telefon.

Men nu måste jag återgå till arbetet, tagit en god stund att skriva det här lilla inlägget också eftersom jag måste svara i telefon då och då, men ni som läser det här nu så för guds skull, på med skorna och ut för att njuta av vårvädret.
Skrivs när jag kommer hem eller på kvällen,

Ciao!<3


Tisdag

Hola bloggare, ny dag på gång igen och lilla jag sitter på jobb, men vet ni vad, vem bryr sejj, det är ju vårväder ute!
plus fem grader, solsken och marken är inte täckt av snö, så i min 'bok' är det nu officiellt vår.
Härligt!
Som sagt, på jobb.. var annars skulle jag vara, men vet ni vad, nu börjar det slå in, det är bara några dagar kvar, det känns ju jätte jobbigt, jag vill inte till skolan och lära mejj nåt nytt, jag vill sitta här och prata med alla kunder och kollegor, jaja, så mycket kan jag säga, det kommer att vara deppigt på Torsdag när jag är här sista dagen.
Så vad händer idag?
tja, jag har ju käre youtube här så skall kolla slutet av Center Stage, kommer ni ihåg gårdagens inlägg?
ja, en av de filmerna, började kolla på den igår men hann aldrig se slutet så det står på listan idag.
Egentligen skulle man kunna säga att jag har en riktigt stor 'titta-på-film-eller-serie-dag'
för när jag kommer hem så väntar mejj ett avsnitt av One tree hill, ett avsnitt av Gossip Girl, och en film med Namnet Another Cinderella story, jaa, med Mizz Gomez, vet inte om den är bra eller dålig, men det finns dans så därför tänkte jag ta mejj en titt på den. 
Vad annat..
jaa just det ja, måste börja läsa på National ekonomi boken så jag vet vad jag missar när jag är borta från skolan, ååh.. arma resa, du lägger bara trubbel i hjulet på mejj,eller var det käppar i hjulet, hur som helst, inget kommer gratis här i livet, vill man ha nåt får man jobba för det, och tro mejj, jag vill verkligen ha den här Cypern resan.
Men nu måste jag jobba igen,
sköt om er bloggare så skrivs vi senare.

Ciao!<3

Dance

Så en dag här funderade jag lite på filmer man borde se, filmer jag sett och så vidare,
kom på en sak, jag kan inte få nog av dansfilmer, så här kommer bara några stycken, finns många många många många fler, men som sagt, här är några som det lönar sejj att kolla in;

(Center Stage)


(Step up)


(Step up 2)


(Honey)

Sov gott bloggare,
Ciao!<3

Scream

Hola, lite kaos dag idag, inte orkat sitta bara ner och skriva, so here it comes, måste skärpa mejj med bloggandet, jag vet *skam på mejj*

Mycket har hänt sedan jobbet idag, b.la. tal om ett party på fredag men tror jag får hoppa över, två orsaker, match på lördag, och andra orsaken, hur ska ja ta mejj hem, inte precis så att man vill att mamma kommer efter och ser hurdan fest det är frågan om.
hmm..
så kanske det blir mys mys hemma bara medan nerverna brinner upp gällande matchen, tjohoo.
Så vad annat?
jo betalat försäkringarna bort och med chock kommit på att jag inte har några pengar till shoppingen nästa vecka, så nu gäller det, puppy eyes mot mamma och pappa, och det snabbt.
Som tur kommer det pengar från skolan för att stöda mejj med maten som jag inte fick från skolan under fyra veckor, så med andra ord ersättning av måltid.
puh, stressi dag, man blir från rik till pank, man får reda på en fest och måste dumpa den, och inte för att glömma att det är dags att träffa pappa igen för att hmm.. ladda busskort, trevligt, nåt annat jag har glömt?
just det ja, trött som fan, så ni får ursäkta mejj med dålig blogguddatering, kommer ett pytte litet inlägg ännu åt er efter det här men efter det är det gonatt för min del.

Ciao!<3

Måndag

Ny vecka, tjohoo..
Ska vi kanske ta och börja veckan lika bra som jag planerar att avsluta den?
Så nu lever vi i den 30 mars, kan ni tänka er, snart får vi kalla årstiden 'vår' på allvar, eftersom April enligt mejj hör till våren, och som det verkar nu så är gud på min sida, för snön börjar försvinna, så med andra ord.. tack gode gud.
Så vad händer idag?
Jobb ända till sex, som alltid och efter det hem cyklandet, ganska skönt egentligen att kunna få sin dagliga motion, för tro mejj, för att komma till den kullen jag bor på får man trampa.
heh.. men bara bra, känner mejj som en ordentlig svikare när jag sitter på jobb medan alla andra är på träningar, måste komma ihåg att skicka meddelande till min tränare så de inte undrar var jag håller hus, för vet ni vad..
på lördag gäller det, JAIKS säjjer jag, då är matchen som avgör om vi stiger eller stannar kvar i serien, trevligt trevligt, man vet aldrig vad som kommer att hända men vi kan ju hoppas på det bästa, jag tycker för det att de kan sätta moca i Rangers matchen så får mina nerver vila lite, kommer ju att få panik om jag sätts i Rangers matchen, det laget som praktiskt taget tävlar med oss om andra platsen i division tre, NAKU är redan klart vidare, så det står ganska så långt mellan oss och Rangers, tjohoo.. förstår ni om jag inte vill sitta i målet i den matchen?
Vad kan jag säjja, jag är lite feg av mejj ibland, speciellt när det gäller stor press.
Men det var ju inte meningen att jag skulle babbla om matchen nu i det här inlägget, det är ju bara måndag ännu så ingen stress, ingen stress.. vi tar det senare.
Men nu kanske jag borde ta och jobba lite igen, måste erkänna kommer att sakna det här stället på fredag när jag är i skolan igen, suck..
Jaja, dags att jobba.

Ciao!<3

"The one who does not weep does not see"

Hola bloggare, lessen för dålig uppdatering idag, men varit allt för slö av mejj, så än en gång kommer en kort punktlista på vad jag gjort under dagen:
-Suttit vid datorn
-Kollat igenom lite skolpapper
-American Idol (Alexis åkte ut)
-Amazing race
-Tortillas ala Jajjo
-En massa cokis.

Yepp, det var min dag i korthet, och så hann jag snacka några minuter med F och M som sökte telefonen som blivit här, men blev inte många ord, stod med en t-skjorta vid dörren, så gissa om jag frös.
Men det kan jag väl ännu nämna att Amazin Race som kom idag spelade tävlandena spelet i Finland, jepp.. i Finland.. visste inte äns om att det fanns en gruva här i närheten, heh.. jag är inte så allmänbildad.
Men två delat avsnitt, så kanske man ser några vyer av Finland ännu nästa vecka.
Men nu måste jag verkligen lägga mejj om jag skall orka upp imorn och iväg till den sista arbetsveckan.
suck.
Sköt om er bloggare så skriver jag igen på jobbet imorn

Ciao!<3

Söndag

Godmorgon världen, hur härligt är inte det här, det är sommartid!
Nu är det ända som saknas lite sommar-väder, så för guds skull, låt oss alla gå ut med hårfönarna och smälta bort snön.
Nej men allvarligt talat, det är sommartid nu i världen, och snart är det dags för April, skrämmande eller hur, snart måste man gå tillbaka till skolan dessutom ,bara fyra arbetsdagar kvar, och det är 10-18 som gäller varje dag, så för min del blir det inga träningar på måndag ,eller idag.. nåjo, jag får bara kämpa desto hårdare på Torsdagen, när jag kommer försent till träningarna tack vare jobbet, hmm..
känner mejj som en duktig spelare/sportare.
Imorn är förresten Pernillas avgörande match i Handboll för någon viktig serie, hänger inte med mera vilket det gäller eftersom hon hoppar med lite i allt, men hon spelar med damerna, och det är grankulla som gäller, så kan inte följa med matchen, men vi önskar alla henne lycka till, och hoppas att hon kommer hel tillbaka, eftersom den tjejen har en vana att stöta sejj alltid på matcher.
Så vad annat?
Joo, det är söndag, så jag känner mejj super pigg *host host*, och mamma är borta, så det blir American idol resultat-show idag kväll, och Amazing Race, idag är det äntlgien dags att se det avsnittet när dom springer på gatorna i Finland, gissa om jag kommer och skratta ifall jag ser någon bekant i tv rutan, man vet aldrig ,man behöver bara vara på fel stälel vid rätt tidpunkt så är man hastigt i tv:n.
Jepp, så en helt chill söndag väntar mejj idag, men tortillas till mat och troligen ett besök av F som vill ha tillbaka sin telefon.
Ja, hon glömde den här igår.
Men nu skall jag hoppa iväg och tömma diskmaskinen, suck.. påminn mejj att aldrig börja disskutera med mamma hushålls arbten tre på natten, då går de så att ajg lvoar och tömma diskmaskinen och börja frysa ner lasagne.
Sköt om er bloggare,

Ciao!<3

Africa (-toto)

Hola, eller kanske man borde säga godmorgon, klockan är över tolv och vi är officiellt inne på söndagen, får be ursäkt om dålig blogguppdatering idag, men haft annatt att göra, som tilblringa tid med mina kokosbollar F och M.
Som vanligt roligt, vi var alla lite slöa, så vi var inte precis så aktiva av oss, men två timmar singstar (roligt- men det har gått bättre, men som sagt, roligt, och det är det som räknas), sedan två timmar med American Idol, gud hur de kan sjunga jag menar vilak noter det kom ur amerikanska käftarna, visst- vissa var sämre än andra, och allt var kanske inte Country, som var veckans tema, men hur som helst.
Fantastico.
Förväntar mejj en lika underhållande show nästa vecka.
Så vi hann kolla på hela programmet och Ugly Betty när vi kom på att det var Earth hour, så vi släckte lamporna medan F och M började gå hemåt i mörkret. medan jag kurade ihop mejj här framför datorn med ett litet ljus som skulle lysa upp åt mejj rummet (=mysigt) och en varm mugg te (=ännu mysigare)..
Så ja, kvällen har varit lcykad, en slapp och trevlig lördag.
Men nu blir det dags att krypa under täcket.
Skall ju upp om några timmar igen,
suck! (hehe)
Sköt om er bloggare och ha en bra natt, det som återstår av den,

Ciao!<3

Earth Hour

Snälla bloggare, säjj att ni sitter i mörker som jag, det är ju Earth hour idag, och jag sitter faktiskt i ett helt släckt hus med bara dator skärmen som belysning, skall tända några ljus ännu nog, för att få det lite mysigt, men det är ganska kul, och måster erkänna att det är en jätte bra ide, låta alla uppleva ett mörkt hem, istället för att lämna alla lampor på, för om vi tänker efter, det har alltid inte funnits belysing.
Så om ni inte släckt lamporna ännu, gör det nu den sista halv timmen som återstår.Ciao!<3

Push it to the limit

Hola,
Nu kan man väl säga att jag är tillräckligt vaken, kanske på tiden också, klockan är ju tre om en kvart eller så.
Några av er kanske undrar hur filmen var?
joo,den var rolig, dramatisk och med ett oväntat slut faktiskt, hae förväntat mejj en smörfilm med ett lycklig slut vara lla gråter av lycka och huvudpersonerna gifter sejj eller nåt, men nehe, där hade jag fel, så kanske ni borde se filmen, Cruel Intension, ifall någon missade namnet från förra inlägget.
En timme kvar så borde kokosbollarna F och M även traska upp hit med Singstar och sina kroppar, tycker verkligen synd om dem, jag menar, what's up with the weather?
försöker gud straffa oss människor för att vi misskött oss (kommer ur en riktigt kristlig persons mun *host host*)
nej jag vet inte, men snöyra så här nära April, hmm.. kanske det är ett april skämt?
man kan ju alltid hoppas.

Hur som helst så blir det att sjunga lungorna sltu idag, och även kolla in American Idol, hur jag längtar!
troligen ett av de bästa programmen i världen, för om man tänker efter hur många artister i dagens läge tar lite till hjälp av ljudbordet när de spelar in sin röst, ja alla.. men i American Idol så är det ganska så långt Finito med dejj om du inte kan sjunga bra varje gång du öppnar käften, så klockan sex blir det SubTv och ett glas cokis har jag påkänn..
jepp, följer min brors fotspår och har blivit en stor cokis råtta..
men vi är ju släkt, kanske jag inte kan hjälpa saken, eller kanske det bara inte finns så mycket bättre än ett kallt glas med ohälsosam svart dryck.
Nåjo, what ever, man lever bara en gång, eller tja.. ca. 60 år eller så, men ni vet vad jag menar.
Men nu är det nog dags att byta bort pyjamasen och kanske borsta igenom håret.
Sköt om er bloggare,

(vem är er favorit av säsong åtta?)

Ciao!<3 

Lördag

Godmorgon bloggare, hoppas ni har sovit gott.
Veckoslutet är här och som vvanligt känner jag mejj en aning slö, så för att vakna till ordentligt blir det nu att slänga i mejj en supergod frukost, kolla på en film (den här gången Cruel intensions) och sedan försöka aktivera mejj, så det här var bara ett litet inlägg för att låta er veta att jag är i liv, och nu får ni ursäkta mejj men filmen börjar,
 uppdaterar lite senare igen,
Sköt om er bloggare (och be till gud att den här snöyran skall sluta, suck!)

Ciao!<3

Aloha From Hell

All I wanna do is walk away,
'Cause I don't wanna lie to you.
Something in your eye says "please, don't go...".
But I just wanna walk away...
'Cause if i stay I'm gonna end up hurting you...
And I don't wanna break your heart, baby...Ja, Aloha på er också Bloggare, tyckte bara att det var dags med en ny låttext här, eller vem vet, kanske jag har anvnät den förr, hur som helst, Aloha from Hell heter bandet och sången heter Walk away, lyssnar på den för tillfället, som några av er kanske gissade.

Så jag har inte bloggat sedan jag var på jobbet, börjar vara några timmar eller hur.
heh..
så här kommer updpateringen på mitt liv.

Slutade ju jobbet klockan sex, hmm..
vad kan man säga, det är roligt när Sabina är chef, alltid nåt intressant.
Sofie stannade också trots att hennes arbetstid tog slut, men orsaken?
joo, Facebook och olika tester, jag tänker inte gå in på några detaljer, men kan bara säga, omg.. har inte skrattat åt nåt på så länge, åtminstone på en arbetsplats.
Men många tester, och jämnförelser blev det, och man var lite trött efter åt när klcokan slog sex, eftersom telefon linjerna förstörde vår glädje i de sista femton minuterna när alla ringde, och vi måste verklign jobba..
heh..
Så jag cyklade hem, som vanligt och slängde i mejj lite Lasagne med mamma, ja exakt, idag fick jag äntligen den maten.
En stund vid datorn (ja, tyvärr.. jag svek er och skrev inte blogg då), pratade på lite med Daniel som tydligen är påväg till Finland, oi då.. jaja, vi får se, inget är bestämmt ännu.
Efter det offrade jag mejj faktiskt lite för att söka up pskosnören till nya trännigsskorna, så jobbit, och slängde mejj i soffan för att kolla på en film, vilken säger jag inte, får skämmas så, men behövde nåt som inte skulle kräva hjärnkapacitet, och den passade perfekt.
Jaja, men nu är jag tillbaka, pigg och glad.
Håller på att slå ihop planer till imorn med F och M, det blir Ugly Betty och singstar har jag på känn, hoppas det kommer ett disney-tema då, för länge sedan jag fått leka alladin som sjunger om sin kärlek till sin prinsessa, eller fått vara en galen kräfta som sjunger "under the sea".. ja, har väl adlrig påstått att vi är normala när det gäller våra fritids sysselsättningar?
nej.. vi har våra funderingar med mina Hippie friends.. men däremot så har man så otroligt roligt att ingen bryr sejj.
Så det var det, en kort uppdatering.
Men det blir nog snart sovdags måste jag också erkänna, det börjar säga *snark snark* i mitt huvud..
Så mer bloggande imorn,
Sköt om er bloggare och ha en bra natt.

Ciao!<3


Pasta och mosad tomat på skjorta

Jaa käre bloggare, kan ni gissa vart halva min lunch åkte idag?
svår fråga eller hur, med tanke på rubriken.. joo smarta jag satt och åt Pasta i all lugn och ro, har ju halv timme på mejj att få i mig lunch så det var inga problem, men bara på några sekunder, en gaffel och galna jag kan allt gå fel.
Det var så att jag skulle svänga på huvudet för att kolla på klockan vid mikron för att försäkra mejj om att klockan inte hade tickat iväg allt för mycket, och vad händer?
joo, gaffeln stiger för mycket uppåt och klitsh klatsh så hade vi lite ketchup och penne pasta på min huppari, jaa!! perfekt.

Ja, man kan väl säga att jag är lite klantig, tur att jag inte är påväg nånstans idag förutom hem, så kanske ingen märker nåt, vi hoppas.

Nana åkte förresten hem för dagen, hon hade lite övertidstimmar att ta ut, lycko-ost, så det är jag, Sofie och Sabina, men problemet, jag är ensam i mitt hörn nu eftersom mina "bords-kamrater", eller de som sitter runt mejj är borta nu, jaha..
nå åtminstone kan jag skriva fritt fram vad jag vill här utan att någon ser vad jag gör.
Men nu jobb ännu några timmar och sedan hem, wihii!Ciao!<3

Fredag

Everybody dance now!
Det är fredag, tjohoo, det betyder veckoslut två dagar framåt, och ingen tidig väckning imorgon.
Det märks att nu är förrådet på extra sömn slut för jag är trött varje morgon.
Nåjo, inga problem, jag klarar det, bara att äta massa mat och tänka på sovmorgonen imorn.
Var som sagt till butiken idag på morgonen för att inte behöva stanna där idag efter jobbet, mitt i rusningstid när det gäller inhandlandet av mat till veckoslutet, och smart drag av mejj, det var bara några pensionärer pågång, och några högstadie elever som trodde att de var tuffa när de skolkade och satte på en bänk i matbutiken (suck).
Men inga äppel idag, tänkte variera ltie och var så ohälsosam av mejj att jag köpte Croissanter, och hjälp, det fanns fyra stycken i paketet, ett kvar..
hmm.. vad tror ni, gillar jag kanske dem?
Så skall försöka hålla fingrarna borta från den sista till eftermiddagen, men kan inte lova att den finns kvar då mera.
Så idag är det fredag (som jag påpekat några gånger) och det bbetyder att det är första och sista dagen på veckan som jag har kvälltur med sabina, tjohoo.. hon har upptäckt den magiska världen av Twiligt, men smarta hon började läsa på den fjärde boken först så har fått försöka förklara så gott som det går lite kort vad hon missat, men jag är en usel förklarare, så tror jag måste ge åt henne böckerna istället.
anyways.. trevligt att få sitta en kväll med henne här istället, närmast min ålder, så mest att prata om med henne.
Idag är också sista fredagen på jobbet, tänk, om en vecka exakt så sitter jag i skolan den här tiden,
oh my god, hur skall det gå till?
det känns inte som om en månad nästan gått borta från skolan, och med tanke på min läsordning som kommer att börja så är dt itne alls och lockar..
well what can u do, livet är hårt som studerande.
Men nu skall jag fortsätta jobba, eller leka att jag jobbar, händer inte så mycket här ännu.
Sköt om er bloggare,

Ciao!<3

I need a man, or maybe just some sleep

Okej, jag äter mat, gott som fan efter att man är hungrig, men ett problem, nu är jag pigg.
lalalaa..
värför kan inte mat ha den här effekten på mejj när jag är på jobb, då gör bara min lunch mejj mera sömnig, what's up with that?
hmm..
nåjo, hur som helst tänkte jag slänga in ett gonatt inlägg och meddela att jag imorn harj obb igen (konstigt eller hur), och avslutar kvällen med en filmkväll, för mejj själv troligen, så det blir att åka via butiken imorn, jag borde verklige lära mejj att inte äta så mycket godis, nåjo, det är jag som lider när tandläkaren kallar.
Men nu skall jag kolla ännu igenom lite bloggar och sedan sjunka in i nån bok som jag hittar på bokhyllan.
Så sköt om er bloggare så skrivs vi imorn igen.
(by the way, läsar antalet är idag igen högre, varifrån kommer mina läsare?)
Gonatt,

Ciao!<3


Efter träningarna

Nu var man hemma, piggare, konstigt nog, hade förväntat mejj raka motsatsen.
Men ja som sagt, tränigar stod på listan, och det gick mycket bra, riktigt stolt över min egen insats, idag skulle gärna scouterna ha fått vara på plats, okej, kanske inte helst.. gjorde bort mejj ett antal gånger, men för det mesta gick det bra.
Så vad gör man när man skall fira en lyckad träningskväll?
joo, man skall äta mat..
kanske ni kommer ihåg, jag drömde om lasange.
men nehe.. det var imorgon först, idag skulle det bli cous cous sallad..
och ja, jag gillar cous cous.. det är gott och bra före t.ex. match..
men när jag är hungrig efter dagen är det inte så trevligt, så klämde i mejj det som fanns kvar men fick nog ge upp till den lockande batongen i frysen, som nu är i ugnen och gräddas..
man kan ju inte låta en växande ungdom svälta.
Så ikväll blri det nån serie och min batong..
inte för att glömma, sängen i tid.. tänker inte riskera en likadan dag på jobbet på en fredag som det var idag, dessutom orättvist mot er läsare som får läsa mina trevliga sura tankar medan jag är på jobbet och halft sover.

Förresten, lyckades göra nåt mycket duktigt idag, nämligen glömma rocken på träningarna.
Torsdagens träningar är lite stressiga, direkt från jobbet dit, med mamma som kör, tack gode gud.
träna..
sedan springa till bilen, mamma kör hem mejj och gasar sedan iväg till sin gymnastik grupp.
Jaja, så eftersom jag kom direkt från jobbet packade jag träningskläderna med i mälvaktsväskan och lämnade den åt mamma, och allt var med ja..
till och med trännigs rocken..
så jag byter om, tränar och drar på mejj rocken, träningsrocken..
springer iväg till bilen, och tjohoo.. så glömde man sin riktiga rock i hallen.
Så det blev att snabbt som fan svänga om med bilen efter ett samtal till min bror (som lämnat telefonen hemma) och ett samtal till Laska som redan höll på att åka hem med sin bil.
Mycket trevligt..
Så ja, jag är lite glömsk av mejj,
men nu snälla läsare får ni ursäkta mejj, batongen blev just precis klar..
och hjärnan kan nog inte fungera mycket längre med den här hungern som tar över.

Ciao!<3

Let me Fall..

..to sleep!
sjukt trött, det är bara galet, det är som om ögonen försöker hoppa iväg på semster hela tiden, hmm..
några ider på en lösning?
jaja, jag misstänker ganska så långt till hundra procent att det gäller bristen av sömn på natten men det här är ju lite löjligt.. jag är 16, en natt sömnlöshet borde inte påverka så mycket.
Så det här lämnar mejj till den här frågan?
hur kommer jag att orka på träningar idag?
jag har bestämmt mejj att gå, det är klart.. och mamma avhämtar mejj om ca. en timme för att köra iväg mejj från jobbet.. men oi oi, det kan nog bli lite snarkande i målet idag.
Hur som helst så hoppas jag att det blir god mat idag när jag kommer hem åtta tiden, hungrig och trött, så det kan behövas en ordentlig  tallrik med lasange (tror det skulle vara på menyn idag), och en lång varm dusch.

Så nu käre läsare, jag skall skärpa mejj när det gäller att gnälla på min trötthet, men ni vet det finns bad hairdays, och jo, den dagen excisterar ganska så ofta i min värld, så som "bad mood-day" så bara att vänja sejj, som tur så är humöret oftast bättre, så bli inte rädda, men nu skall jag vila ögonen lite innan det är dags att jobba igen.

Ciao!<3

Torsdag

(obs, detta inlägg skriver lite före elva på förmiddagen, men problem att publicera med min blogg.)

Good morning,
ny dag, ny start.
och vilken start.
Jag börjar misstänka att det är nåt fel på min hjärna snart. värför? joo.. det är allt för ofta nuförtiden som jag inte sover bra på nätterna, helt som om jag skulle ha sovit tillräckligt efter två timmar, vilket jag inte gjort.. eftersom jag  verkligen behöver över sju timmar sömn för att undvika ett dåligt humör när jag stiger upp, F kan vittna till det fallet, ni vill inte träffa mejj en morgon när jag fått bara lite sömn.
Så det känns ju lite irriterande att ha sovit så lite och vara på jobb, som om man har lust att vara glad och pigg när man pratar i telefon.
hmm...
nej det är inte så att man önskar att telefonen ringer idag.
Nåjo, jag lade mejj igår nångång halv tolv tiden, vaknade kvart över tolv av att jag märkte en sak, joo, jaghade glömt köksslampan på, så pigg och glad traskade jag upp och stände avd en, inga problem, somnade om, men efter halv två så låg jag och rullade i min säng medan jag vaknade hela tiden, tror jag somnade 'djupt' sex tiden och en timme senare fick jag äran att vakna av att mamma fällde nånting i köket, det hördes klirr och efter det ett litet stönande av mejj.
Så en intressant natt, för sedan somnar man såklart nån minut innan klockan ringer och man är så sömnig när man kommer på att nu måste man faktiskt stiga upp.
Men nog klagat om mina sov vanor.

Så det är åtminstone ganska lugnt här idag, inte så mycket samtal, passligt många, anna är dessutom hemma med en sjuk dotter, så vi är en färre, så tur att Sofie äntligen börjat komma med på linjerna.

Så vad händer idag, det är väl en av de vanligaste frågorna jag ställer här på bloggen..
joo, det är torsdag, som alla kan se på rubriken, ífall ni inte räknat ut det själva..
Så det betyder träningar..
tjohoo.. har inte tränat sen söndagen så det kommer att bli ganska skönt.. det är inte så länge kvar heller så är säsongen slut, nästa veckas söndag spelas sista matcherna.. hmm..
är det inte påsk då?
fdet har jag inte tänkt på.. jaja, vad kan man göra, en match och så får jag hänga upp match skjortan.. eller åtminstone använda den lite mindre.. skulle inte räkna med att Laska tänker minska på våra trännigar. speciellt inte om vi stiger i serien..

Så i korthet, träningar idag, sedan hem och äta mat, tjoo, får leva på en smörgås och lite vindruvor hela dagen (och glömde jag att nämna, vindruvorna är redan uppätna..) ja  exakt.. extrem diet, livet är inte lätt när man har brått på morgonen och hinenr inte koka pasta eller nåt liknande..
Men snart dags för första 'kaffe'-pausen, så får ta och skriva lite senare, kommer troligen att göra det i vilket fall som helst, men ifall jag på nåt konstigt sätt skulle få så stressigt att jag glömmer bort att skriva så skall ni ha en bra dag så hörs vi efter träningarna.

Ciao!<3 

Welcome to Jajjo's blogg

Vad kan jag säga, ca. en timme kvar av onsdagen innan vi byter datum till den 26 Mars 2009.
sjukt eller hur?
det är ju april snart.. och jo, jag har sagt det många gånger förr, och den här följande meningen har också kommit ganska ofta.. men vart är våren om man får fråga..
det här vädret skulle ha toppat min topp tre lista i december, men nu, nej nu skulle det få komma lite mera vårtecken tycker jag.
nåjo, men om det inte går så måste man väl fixa lite egen underhållning som kan occupera din hjärna medan du väntar på att vädret sakta men säkert skall tina..
och hur gör man det?
joo.. man tar och går på en promenad med F.
okej, min baktanke var ju butiken, men man fick motion och skvaller på samma gång..
som t.ex.
när du lämnar grundskolan kan allt förändra sejj, min så kallade trevliga ex-matte lärare är tydligen gravid och går omkring som en luftballong i skolans korridorer nu för tiden?!!
nåjo, grattis till henne, men senast jag såg henne var hon en av de smalaste lärarna jag nånsin sett.. så ni kan förstå chocken.
Dessutom måste jag nämna lite om dagens rubrik på inlägget.
joo, kollade lite in på min besökarlista, och det glädjer ju mejj att se att varje dag kryper det in någa fler läsare.. hihi, trevligt trevligt.. så välkommna, jag bits inte. . kanske lägger ut lite konstiga inlägg då och då och ibland dessutom har lite konstiga funderingar.. men jag tror ni överlever, det är bara Jajjos liv.
mitt liv..

Men nu skall jag ta och avsluta den här dagen med lite varmt te och fudnra på vad jag gjort idag.

*jobb
*mat
*dator
*ut och gå
*butiken
*Grey's anatomy
*sova

Ja okej, det sist nämnda kommer att ske, har inte uppfyllt den saken, men tro mejj, det kommer jag att göra om några minuter.
så sköt om er gammla och nya bloggare så skrivs vi imorn när jag kommer till jobbet.
Ciao!<3

The one and only

Ja vad  kan man säga, mina vänner uppskattar mejj (aaw)
läste nyligen min kompis F:s blogg (besök sidan www.fiizii.blogg.se), otroligt rolig blogg förresten, men hur som helst så hade hon skrivit ett så fint inlägg om mejj att man nästan fick släppa en tår, tydligen är jag den bästaste (obs, mitt ord! ) och hon uppskattar att jag är i liv, tjohoo.. så det var ett trevligt sätt att avsluta den här dagen, med ett fint inlägg och en kompis som är en minst lika bra kompis, om inte bättre..
så jo F, du är också den bästaste Hippie-friend, och vi brukar nog klara av det mesta.. med eller inte med hjälp av din käre syster, och min andra BFF M.
Så här kommer en liten rad ur en sång som passade in till inlägget.

Some find it sharing every morning
Some in their solitary lives
You find it in the words of others
A simple line can make you laugh or cry

You find it in the deepest friendship
The kind you cherish all your life
And when you know how much that means
You've found that special thing
You're flying without wings

(okej, så jag kanske inte flyger utan vingar, men värför skulle man behöva göra det när man har flygplan)


Sköt om er bloggare,
Ciao!<3

It's almost time

Snart drar jag iväg på kaffepaus, tjohoo! eller, kaffe och kaffe, dricker ju inte precis det, så det får bli te, men vem bryr sejj, en paus är en paus. och så får man lyssna på några intressanta kommentarer av vissa kollegor, det bruakr finnas en hel del att berätta efter att klockan slagit tre, och det har den ju.. så vem vet, kanske jag lär mejj något nytt och intressant, heh..
dessutom så är det snart dags för ganska många här på jobbet att dra hemåt, så det blir en lite mer privat stämmning när man sitter här, trevligt trevligt.. hur som helst så är det fortfarande öppet med planer för idag, så jag har funderat här under de timmar som jag slöat vid datorn att det skulle vara skönt med bastu, dags att tvätta håret idag hur som helst så man skulle ju kunna tänka sejj att passa på samtidigt.

Förresten, vad är grejjen med att alla pratar om våffeldagen?
jag visste inte äns om att det fanns en sådan dag, hmm... vilket är konstigt, för allt som är ätligt och som smakar bra uppskattas av mejj.. jaja, kanske mamma skulle kunna vara snäll.. kan bara tänka mejj det redan i huvudet.. våfflor.. mums!
men nu skall jag leka aktiv igen i några minuter, för kvart över, ja då blir det paus!
hihi

Ciao!<3

Onsdag

Två frågor till er käre läsare, vi börjar med den lite tråkigare..

Kan någon förklara värför jag vaknade upp idag och höll på att frysa till en liten istapp när jag såg på termometern till utomhus temperaturen, jag menar, kom igen.. minus  tio grader, och snö.. tänkte det bli vår nångång?
Och den andra frågan, hur kan det vara onsdag redan, det betyder att det snart är fredan, och veckoslut, hmm.. jag har på känn att tiden flyger iväg lite väl snabbt igen.

Ja det var de tråkiga frågorna..
Godmorgon förresten, hoppas er morgon har varit lika slapp som min, förutom då temperatur chocken så började morgonen bra, varma smörgåsar till morgonmål (hälsosamt, heh) och ett nytt avsnitt av gossip girl vid datorn, inte för att glömma glass portionen jag fixade i mejj, som sagt, jag är ett hälsosamt barn, eller ungdom, vad än man vill kalla mejj.

Så onsdag som sagt, hmm.. vad händer idag? förutom att jag tänker kura mejj vid datorn hela kvällen och dricka carm kakao om temperaturen håller i ute, ja förutom det så blir det väl Grey's anatomy ikväll, låt oss be till gudarna att tv stationen inte tänker pausa det också efter kvällens avsnitt, då har vi one pissed off jajjo, dom har ju redan dragit ifrån mejj Rocket-Evan och Betty med sina otroligt skojjiga kommentarer och planer (inte för att glömma de galna hemmafruarna också), så de kan väl inte ta bort också McDreamy/McSteamy.. ja som sagt, ni måste ha räknat ut redan, im a tv freak.. men vad kan man göra åt den saken, man är vad man är..
kanske jag skulle orka dra ner mejj till F och M ett varv för singstar.
vem vet..
Nåjo, men tillbaka till jobbet, ganska lugnt förtillfället här, så räkna med en uppdatering under dagen, om inte telefonerna mitt i allt börjar ringa som galningar.
Sköt om er bloggare,

Ciao!<3


This love is all or nothing


"Dreams are coming ture, standing here with you."

Kan nån gissa viken låt jag sitter och lyssnar på, jo sveriges egen lilla gullegris (okej, inte så gullig) Daniel Lindström. vinnaren av idol 2004, gudars, jag gillar sången, och tänk er att ajg hittade den via Singstar, wohoo.. ännu en sak som är bra med F, hon lyckas alltid introducera mejj till nya sånger.. hmm, kanske hon är värd mera än det jag trorr (skämt kompis, u are still the best hippie friend<3)
Så vad har hänt idag, joo, som ajg skrivit några hundra gånger så blev det vinter, så är lite deppad över det, men ingen fara ingen fara, jag sitter ju här framför min trogne dator, som jag förresten mer än gärna skulle byta ut mot en laptop.. hur som helst..
det blev, vindruvor, one tree hill och lite msn ikväll, var ju hemma halv sju, så kalla mejj galen men då börjar man inte med några viktiga tråkiga saker som man kan spara till framtiden.
På tal om framtiden, igår kom min nya läsordning, tjohoo.. gråter stora flodar med mascara och eyeliner.. det blir ju en jobbig läsämnes period, har inte haft det sedan, tja kanske november 2008? så ja, det känns deppit av det också, men vet ni vad som hjälper?
ett rejält leende på läpparna av tanken att snart blir det shopping för cypern resan, och ännu viktigare faktumet att snart är det dags för cypern resan.
(måste såklart komma på en lösning hur jag inte bli underkänd i alla ämnen när jag reser, men en sak i taget)

på tal om saker, eller kanske jag borde använda bara rätta termen och komma rakt till point, ett steg närmare sommarjobbet på Nesenta, idag så avslutade hon som frågade mejj skrämmande arbetsfrågor på intervjun sin karriär på företaget, och jag fick till och med en kram, så trevligt, känner knappast personen, så antar att jag gjort ett gott intryck, men hon sa bara att hon hoppas att jag får sommarjobbet, trots att hon nite är där mera och ge det och att jag skall prata med Nana om saken när praktiken är över nästa vecka.

Så det finns en chans ännu,
vad kan jag säga,
Jajjo is back on track!

Men nu Gonatt mina läsare, ha en trevlig natt, hopperligen med någon brevid er (vem skulle inte vilja ha det) så hörs vi imorn på jobbet.

Ciao!<3

"Let it snow, let it snow, let it snow" -not!

Vad kan jag säga, än en gång så snöar det ute, vad händer åt världen, det verkar som om månaderna är lite onkastade här i Finland och årstiderna kommer lite som det råkar, jaja.. vad kan man göra åt saken?
skaffa en hårfön med mycket lång sladd så jag kan gå rutn hela staden och sälta den vita massan?
nej, tror inte det skulle bli till nåt.

Kanske jag och F kan använda oss av våra kroppstemperaturer och rulal genom stna? vem vet, får se, men nånting måste göras snart.. det är ju lite galet att ha snöstormar pågång när det är bara några dagar till första april.
(kostigt eller hur, snart måste man komma på alla april skämt, hmm.. eller så tar jag det klassiska och låter alla lura mejj bara istället)

Så vad händer idag? pratade ju om en workout, tror jag tar lite magmuskler för att förbereda mejj för cypern, mitt nya löfte till mejj själv, lite magmuskler varje dag, helst också nåt annat, men vi prioriterar magen, fem veckor så några mirakel six pack växer inte fram, men jag tror det är mera för att lura mitt huvud som jag gör det, att det  känns som om man gjort nåt bra på dagen, med tanke på att jag sitter på jobb största delen av tiden.
Men annors, tja troligen kommer det att bara bli datorn, och one tree hill samt Gossip Girl, yepp.. serie-freak som alltid, men det finns inte allt för mycket att göra.

så nu skall jag dra iväg till mitt rum och kolla lite på tv, eller kanske läsa, vem vet, nåt hittar jag på åtminstone..
Så sköt om er bloggare,

Ciao!<3

Tisdag

Ursäkta för att ni fick vänta så länge på en uppdatering idag, men det verkade inte vara riktigt lugnt idag på jobbet när jag kom, och det stämmde märkte jag snabbt, svarat i telefon ganska så mycket idag, skrivit adresser på brev så vi kan skicka ut till kunder lite tidningar och dessutom hunnit på en minimal kaffepaus för att äta Smörgås tårta (<3)

Det var i korthet vad jag har gjort hittils, såklart blev det även lite skrivande på msn när jag har haft tid, och jag har med tårar i ögonen läst igenom min läsordning till nästa veckas fredag när jag återvänder till skolan, suck suck suck! läsämne efter läsämne, jag kommer praktiskt taget att somna direkt på lektionerna, så hmm.. vad kan jag säga, lite rädd att det kommer att gå ner med mina vitsord snart.

På tal om vitsord, jag väntar fortfarande på slutvitsordet för matematik, men Hasse verkar inte ha brått att skicka dem till mejj, typiskt, vill ju veta hur otroligt bra jag klarade mejj på en kurs jag fattade noll av.

Så vad händer idag?
funderade på en liten egen work out hemma faktiskt, dra de typiska dans stegena, planen var att hoppa hopprep ute i den friska luften men eftersom gud bestämmt sej för att göra mejj lite missnöjd med mera snö på backen, suck.. jag som väntar på våren, jaja.. nu måste jag jobba igen, det tar aldrig slut på samtal idag tydligen.

Sköt om er bloggare,

Ciao!<3

If You Seek Amy

Jepp jepp, jag är tillbax, blev lite kvar vid tv rutan för att fortsätta kolla på Harry Ootter/Cedric, inte ännu heller klar med filmer, men tar korta snuttar i taget, så det borde väl vara klart nångång mitt i natten, nåjo, jag slipper åtminstone stiga upp tidigt imorn, tror vi satsar på en snabb fixering med håret och lunchen imorn och sover till kvart över nio, så har jag en tjugo minuter på mejj, hörs som en bra plan med tanke på att jag inte sovde så mycket förra natten.

Så som ni alla blogg.se användare vet så kommer det på våran startsida då och då nya artiklar valda ur random bloggar, och en av dem snackade om att Britney Spears sny frisyr ala hemmafru passar henne och hon sr nästan ut att höra hemma i desperate housewifes, har ni inte kollat in musikvideon, gör det då på denna adress (strunta i introt, det är tydligen youtubes någon fundering att alla skall ha en egen intro.. ? ):

http://www.youtube.com/watch?v=BKrsr841kEQ&feature=related

Så vad har hänt idag?
absolut ingenting, jobb, jobb, mat och tv..
jo det kan jag väl nämna att jag fick en trevlig pratsund med Siggi/ Robins kompis från island, började snacka med honom för kanske ett halv år sedan av misstag, kommer inte ihåg detaljerna, eller jo det gör jag, men vi säger så här, det är en hel annan historia.
Hur som helst så underhöll vi varann idag medan jag var på jobb, gjorde dagen lite bättre.
Och nu nåt som gäller bloggen, från och med några timmar bakåt så slutade fudnerings-bloggen excistera.. tyckte att den i längden inte var värd att ha kvar, kanske på sommaren när man sitter hemma varje dag och är på äventyr dagligen med F och M, men jag tror att de minnena kommer att komma till den här bloggen, funderingsbloggen var rolig så länge den varade, men vi sikar på nåt roligare istället..
som..

be ready..

Bloggen kommer att få en ny design ala M, så tack gode gud för mni data kunnande kompis, okej, här fick ajg bästa betyget som möjligt för hemsida skapande och design i skolan, men M har mera tålamod än jag, och jag litar på att resultatet kommer att bli bra, vem vet, kanske ni snart får se en trelvigare, mer orginell Jajjo.blogg.se sida.
Men nu tror jag det blir en varm dusch, lite te och sedan sängen, om jag inte fastnar på msn, vem vet. mitt liv är ett mysterium.
Men vi skrivs imorn igen när jag kommer till jobbet, så ha en trevlig kväll/natt och se till att vakna upp imorn medvetna vad ni har gjort kvällen före.
Sköt om er bloggare,

Ciao!<3

Ugly Betty

Jaha käre bloggare, dags att sätta sejj snart brevid tv:n, eller rättare sagt framför tv:n och kolla på sista avsnittet av Ugly Betty innan programmet åker på paus tack vare vår mycket irriterande tv-kanal, de har nån ny lek på gång att irritera mejj, F och M, samt säkert alla andra i Finland genom att sätta en serie på paus mitt i säsongen, så gjorde de ju med American Gladiators också.. och vet ni vad det här betyder? nu finns det inga program att kolla på mera under måndagar, jahas säger jag, vad skall jag fördriva tiden med nu då?

Får uppdatera lite bättre efter att jag kollat Ugly Betty, men kan ju bara meddela att Twilight är påväg till mni dvd-samling, dock får jag den först när jag anländer till Cypern den 27 April men vem bryr sejj, Linda är en så snäll syster att hon köper den åt mejj från England, så behöver inte se på pärmen/cover bilden med en finsk eller svensk text, 'filmen skall heta Twilight, och inte Houkutus som den heter på finksa, helt fel, så jag vill heldre ha filmen med Engelsk text på fram och baksidan av fodralet, då vet man att det kommer äkta vara :)
okej det där kanske var i överdrift, men i korthet, jag vill att det står Twilight och inte Houkutus.

Men nu iväg och kolla på ugly Betty, som sagt, updpatering kommer när jag återvänder om en timme eller så.

Ciao!<3

What the F*ck

Kan någon förklara det här åt mejj, vi lever i slutet av Mars, snart inne på Arpil, så värför i hela gudars fridens namn snöar det ute sedan idag på morgonen lite efter åtta??!

Ett för tidigt april-skämt eller?
hur som helst, inte bra inte bra.. jag väntar ju på våren och sommaren, inte en ny vinter.
suck..
(back 2 work)


Ciao!<3

Måndag

Gäsp..
är det lagligt att vara så här trött och vara på jobb?
tydligen..
för det är jag.
Så käre bloggare, det är måndag, en ny vecka, tjohoo.. vad kan man säga, om fem veckor den här tiden landar jag i Cypern för två veckors semester, hur skrämmande är inte den tanken, fem veckor! det betyder att F och M åker iväg om sex veckor, oi oi... kanske det vore dags att åka och shoppa, eller vad tycker du F, det är snart slut på veckoslut som vi kan åka, hmm.. jaja, vi hade väl lite planerat in i April nångång en resa till huvudstaden.

Så vad händer idag?
det är träningar, men jag stannar hemma, inte helt enkelt och litar på mitt knä idag eftersom det stärvade lite igår igen, ack och ve, vad skall man göra med de här jävla sportskadorna?
så det blir att stanna hemma, slutar ju fyra idag, tack gode gud, så det betyder att jag bara har 6 timmar och 45 minuter kvar att jobba för tillfället, kanske det går, har hur som helst Twilight med här på jobbet, jag tycker verkligen att författare borde kunna skriva en bok per dag så att vi läsare kunde läsa nåt nytt varje vecka, det börjar bli lite slött med samma bok, men jag orkar inte dra iväg till bibban för att söka upp nya böcker.. såklart så finns det böcker här..
hmm.. kanske jag borde kolla igenom bokhyllorna lite noggrannare här.

Men som jag redan skrev (förrän jag började med en liten parentes igen) så blir det hemma kväll, kanske jag skulle kolla igenom den där Harry Potter filmen redan?  hann aldrig igår, eller vi säger såhär, orkade inte låsa in mejj i mitt rum och kolla på den, men vem vet kanske idag, börjar ju tio imorn så behöver inte gå och sova så tidigt, trots att risken finns, vet inte när jag senast skulle ha sovit så dåligt och lite som inatt.
tror det blev 4-5 timmar sömn, jepp.. ni förstår säkert värför jag är trött idag.
Men nu tillbaka till telefonen, har inte ringt så mycket än, men linjerna till sverige öppnas ju officiellt först om tio minuter eller så, och alla finlandssvenskar som jag själv t.ex. sover gärna den här tiden.
Sköt om er bloggare,

Ciao!<3


Fyllekonferens och photoshoot

Så fredag kväll, vissa sitter inne, vissa åker ut och festa, vad gjorde jag?
joo.. jag gick ut med F och M för den traditionella dinner and movie kväll.
Och gudars man kan få ha roligt.
Allt började ju med att göra sejj klar på jobbet, jätte kul, försökte fixa lite basic stuff på toaletten, böt kläder och gömde party toppen under min otrolgit osexiga hoodie som jag dragit på mejj för att inte frysa ihjäl på kontoret, och fixade snabbt lager mascara på, men allt annatt som hör till fest fixande, ja det gjorde jag vid datorn på kontoret när det bara var jag och Bina kvar, telefonen fungerade som spegeln, och jag tror jag lyckades med att inte smeta eyeliner på nåt annat ställe än där som det skulle befinan sejj ,det vill säga nedre ögonfransarna.
Men som tur blev klockan sex ganska så snabbt och jag kunde gå ut genom portarna till företaget och åka ner för backen till stan för att träffa F och M.. beställde biljetterna till Twilight medan jag väntade och allt var i sin ordning när F och M anlände, bara att trippa iväg till knäppen. 
 Och vet ni vad, man borde ha beställt bord..
oftast bruakr vi få vårt stammis-bord, ett av de tre borden med soffor till bänkar, men nej den här gången så fick vi gå till den delen av restaurangen var de lite mera högljudda gästerna brukar vistas, oftast är det dit som drinkarna också förs, nu när jag tänker efter, jaja.. men det var ganska lyckat bordsval, för vi hade en hel del underhållande bordsgrannar och även ett perfekt hörn för oss själva.
Och det blev en hel del skvaller och skrattande under middagen, F drog till med kycklig och ris, M med lövbiff och jag med kebab, och tro mejj det smakade bra efter en lång dag, så där satt vi med vår mat, en stor kamera och våra typsika dricksval, vatten, pepsi och sprite.
Det roliga var ju att vissa bordsgrannar verkade vara på fullekonferens och höll på att storkna tror jag vid ett läge innan vi beställde maten, mycket underhållande att se deras dålgia försök att dunka honom i ryggen, som tur var det inget allvarligt i slutändan.
På tal om människor och bordsgrannar, vem annan kan den turen hända åt än mejj att mammas granne trippar in till salen med sina väninnor, men hon märkte inte mejj, och ärligt talat, hon var där och dricka med fylle-männen så egentligen är det hon som skulel ha fått vara generad, jag betedde mejj ganska så långt normalt (om man kan kalla mejj normal).
Men som vanligt hade vi samma servitör, killen är skrämmande, och verkar alltid vilja sparka ut oss efter att vi har ätit klart, som tur så kände jag mejj törstig och beställde en till pepsi som jag sedan långsamt drack så att han inte kunde klaga.
Och som inte det hade kommit en hel massa detaljer och saker fram under våra disskusioner så upptäckte jag en bekant som arbetare på restaurangen, och dessutom min ex- klasskamrat i resaurangen, om man kan kalla oss kompisar, hon var ganska så långt och alltid hatade mejj eftersom hon fick för sejj att jag och marcus var tillsammans i högstadiet, trots att vi bara var vänner som vi har varit sedan dagis.. men nåjo, eget fel att hon aldrig kunde fråga.
Men skojjit var det att hon satte där med F och M:s klasskompis även kallad hennes lillebror och åt mat när vi skulel gå, då kände man sejj stolt över att man såg hyfsad ut och kunde glatt och nöjt ignorera henne, hon måste säkert vara super glad över att se mejj, för allt som hon vet så var det ju jag som hindrade hennes marcus att någonsin falla för henne. *host host*

Men vi gick från resaurangen och styrde stegen efter lite snacks för bion, och nam nam, det smakade.. som sagt, jag kanske inte vägen hundra åttio kilo på utsidan, men på insidan måstejag se lustig ut.
Men om man känner oss rätt så vet man att vi alltid räknar med massa extra tid för attt vi skall kunna gå sakta och prata, men tyvärrr så har vi vanan att gå snabbt och för det prata så jag, F och M kom till bion innan de öppnat dörrarna, vilket fick oss börja med skugg-leken.
kolla in bilderna:


tänk vad en vattenflaska och en väska kan göra åt din skugga ;)
jepp som sagt många gånger förr, ibland funderar man hur normal jag är..
eller hur normala alla vi är.
Men det kom människor till bion och jo det var bra, hur många gånger jag än ser den så kommer den att vara bra, jag är väl ett Twilight-freak som vissa kallar sejj, eller Twiaholic, och vad alla namn de kommit på åt fansen.
Men det absoltu rolgiaste hände på vägen hem.
För det första så fick vi lite beundrare vid högstadiet framåt när tåv bilar började köra förbi några gånger tutande och blickarna fästa på oss tre, man kände sejj jätte bekväm när man gick där, och det roligaste av allt var att F hade en tunika samt leggins, så ni kan gissa hur trevligt det var åt henne, jag och M hade dragit till med jeans som tur.
Men roligt var det, och det är ju bra att veta att man kan dra åt sejj blickar, vilket jag också märkte senare.
Så vi fortsatte att gå framåt med huvudena högt uppe och skrattade åt faktumet att killarna inte kunde följa efter med bilarna mera när vi gick til gångsvägen, och efter ett tag kom vi till våra 'tåv metall klumpar', och vem annan om inte vi kom på att klättra upp på dem och sätta på musiken via F:s telefon och shake it shake it.


joo man tackar, minen är väldigt vacker, F ville inte äns visa sitt ansikte. :)


Så där stod vi och hade roligt, men allt det roliga måste ta slut nångång och F klättrade ner medan jag hoppade ner efter en tid, M var också med på ett hörn, men tog över rollen som fotograf.
Så vi fortsatte att gå och tog några skakiga bilder på vägen, vet inte vad som hnäde, jag rörde inte kameran, vilket är konstigt, eftersom det är jag som brukar lyckas förstöra sakerna.Så en lyckad kväll och jag fick till och med en kille att följa mejj med blicken när jag sade hejdå till F och M och vi två fortsatte upp för backen, gudars, den blicken, eller rörelsen med huvudet när han märkte att jag märkt att han stirrade på mejj, jo det toppade kvällen.

Men nu på träningar, ber om ursäkt för stavfelen, det finns säkert en hel del, men blev lite bråttom här.

Sköt om er bloggare,

Ciao!<3

Söndag

Hola alla bloggare, ja ja, jag vet.. lvoade ju er den lilla uppdateringen om fredagen, och vet ni vad, den kommer efter att jag fått i mejj lite mat, lyckades till och med aktivera mejj så mycket redan att bilderna är fixade till bloggen, så nu är det bara att skriva en liten trevlig text som troligen kommer bli lika lång som jag på längden, nåjo.. antar att alla uppskattar långa inlägg då och då.
Så vad skall  ni göra idag?
själv står det på listan trännigar och film på kvällen (my super ex) som visas på tv, dessutom fudnerade jag på att kolla lite på Harry Potter för att jämnföra våran käre Cedric/Edward.. ganska länge sedan jag grävit fram den filmen från skåpet, kanske det är dags?
jepp, som sagt, en mycket chill eftermiddag.
Dessutom måste jag ju passa på ocg säjja GRATTIS till FBC Elits herrar som igår steg uppp till Division två, så grattis grattis graitts, nu skall vi se om vi damer kan följa deras fotspår och också stiga i vår serie till nästa nivå, *hoppas hoppas*

Men grattis till herrarna och ni bloggare, sköt om er, för nu blir det mat, och efter det sätter jag mejj ner och skriver blogg åt er ;)

Ciao!<3

kort uppdatering

Inlägget är påväg, om F skulle skicka lite bilder åt mejj, så fortsätt att hålla jajjo bloggen uppdaterad, dock tror jag inte att det kommer att dyka upp en lång förklaring om gårdagen innan imorn.
(håller på att somna sittande)
, men man vet aldrig.
Sköt om er bloggare,

Ciao!<3

Lördag

Godmorgon, nu måste jag bara säga det här..
vilken underbar morgon!
jag menar, plus grader och solsken, det kan ju inte bli bättre.. eller?
och himlen är dessutom helt blå, så jag vet, ni skall få ett inlägg om gårdagen, men tänkte faktiskt vänta på att bidlerna anländer från F:s kamera först, så det får bli ett skilt inlägg, så håll i er, än smäller inte det.. men säkert snart.
SÅ jag kan väl passa på att berätta vad jag skall hitta på idag.
Jo, för det första, om ni inte redan förstod efter första raderna av detta inlägg så tänker jag gå ut en sväng, för skönt väder att inte göra det, så tror jag drar på tossorna, solglasögonen (<3) och mp3:an i öronen och går ut ett varv vid nåt skede, skulle vara otroligt skönt, så vet man att man gjort nåt intressant och vettigt idag.
Vad annatt?
joo, mamma är borta fortfarande, suprise suprise, så hon borde anlända nångång på eftermiddagen, så det blri säkert någon god middag med henne och sedan gäller American Idol och CSI Miami, eftersom gladiators är på paus till slutet av maj, pltösligt, mitt i en säsong, så det blir uppehåll med Evan/Rocket nu i någon månad, nåjo, jag och F har nya killar att kolla efter när det gäller muskler, F you know who i mean. (jo, vi är ganska galna när det gäller magmuskler.)

Så nu tycker jag att ni alla skall följa mitt exempel, gå ut.. ta lite frisk luft, och så kan vi chilla vid datorn på kvällen.
Ha en skön dag bloggare,

Ciao!<3

Twilight

Hellu käre läsare, ja vet ja vet.. klockan är mycket, och nej det här inlägget är inget vettigt inlägg, men tänkte bara infomera er att jag är i liv och att jag haft en sjukt rolig kväll :D

så får förklara imorn, men nu och duscha och sedan sova.. trött som fan.

Ciao!<3

Agent 007

Okej, jag är ingen James Bond men fick en trevlig överraskning på jobbet idag strax innan jag drog iväg på lunchrast kvart över ett.
Enhetschefen, Nana, på våran avdelning kom till mejj och föreslog att jag skulle koppla upp mejj som agen idag på jobbet när det gäller telefonlinjerna istället för att vara en reserv.
Grejjen är ju den att reserverna tar emot samtal ifall resten av arbeetarna är upptagna, det vil lsäga alla agenter har ett samtal, och ja, det har varit mitt jobb, att vara reserv, men idag tyckte Nana att jag var klar att vara agent, så nu är jag nyaste tillskottet till deras Agent-crew och samtalen kommer direkt till mejj och kopplas inte vidare från någon annans telefon till min, hur toppen är inte det.
hihi..

Förresten, höll på att flyga av stolen idag ganska så snabbte fter att jag avslutat morgon blogg-inlägget, det kom ett meddelande till telefon, inte så konstigt väk, men det konstiga var avsändaren, min pappa..
ni som är lite mera regelbundna läsare vet ju hur mycket jag gillar mitt och pappas förhållande och hur ofta vi kommer överens, men idag kom det bara ett meddelande 'ring när det passar'
såklart  blev jag nyfiken och ringde upp honom på pausen, och vet ni vad,
gubben ville träffa mejj idag för att ge mejj månadspengen, den pengen som inte exciterat i hans hjärna de senaste månaderna och jag trodde han hade avslutat att dela ut den till mejj eftersom jag aldrig åker till honom mera (skulle vara likt honom att göra så).
Glatt och halft chockat bestämmde jag träffa med honom nu på matpausen så att jag kunde skutta iväg till informationshytten och ta emot honom, mina trettio euro samt en beställning jag gjort på Oriflame, kosmetik företag.
Och han erbjöd sejj att betala för produkten, okej det var bara tre euro, men hur glad blir man inte över sånt.
Så nu är kvällen med F och M säkrad, nu kan jag klämma ner lite Pepsi eller fanta ikväll på knäppen istället för gratis vatten, tjohooo..

Nåjo, dags att börja jobba igen som agent, hehe.. älskar det ordet för tillfället.
Over and out,
sköt om er bloggare.

Ciao!<3

Fredag

Godmorgon bloggare, snart slår klockan ju halv  tolv, tänkte att jag måste skriva ett litet inlägg åt er här innan lunchtidern börjar här på jobbet och jag måste börja vakta telefonlinjerna lite noggrannare.
Kan ju informera er att jag tagit emot mera samtal på den här 1½ timmen än jag gjorde igår på hela dagen, tjohoo..
Nya tjejen här på jobbet börjar tydligen också svara i telefon så småningom, tror jag åtminstone, hon har gått igenom programmet nu här idag och igår, konstigt egentligen, jag behövde halv timme och så var det klart nästan, inte för att glömma att båda hon och jag har fåtts itta två dagar var och lyssnat på telefon samtal.

Så sitter förresten här med två val för ikväll, party toppen jag hade tänkt mejj börjar vara lite spändare än jag kom ihåg, okedj, det är ju nästan ett år sedan som jag drog på mejj den senast, så har min vita tunika, v-ringade skjorta från Mango också med, kanske blir den idag, men då får man sitta med axlarna bakåt hela kvällen om man inte vill flasha servitören.

hmm.. lite spännande, hur som helst skall jag byta om här på jobbet och träffa F och M kvart över sex på stan.
Nu tillbaka till jobbet.
Sköt om er bloggare,

Ciao!<3

Natti natti.

Ja, tänkte vara snäll och önska alla en god natt innan jag lägger mejj, ja vet, vad hände med lägga sejj tidigt, nåjo, det är mejj vi pratar om, att lägga sejj tidigt exciterar inte i min värld, hih.
Men en trevlig dag har det varit och imorn så blir det att festa hela natten lång, åtmnistone dansa till F:s telefon som laddas med musik då och då, har på känn att det pratades om en eventuell photoshooot imorn, jaja, man är bara ung några år i sitt liv.

Sov gott bloggare så skrivs vi imorn.

Ciao!<3


One night only

Hola chicas and dudes, vilken underbar kväll det har varit, jajjo är uppe på molnena ännu, och här kommer orsaken.
Träningarna gick ju ltie si sådär, jag svor några fåtal gånger åt knät men som alla redan vet är det ju min tränares 50 års dag idag, grattis ännu en gång!
såklart, om du spelar, eller tränar i elit och har e n sådan stor dag kan du ju inte räkna med att komma undan enkelt, och för hans del betydde det idag att sitta med en svart afro peruk, gråa kalsonger med ordet ÄIJÄ på och dessutom vara med och träna med oss flickor, hur kul som helst, tänk er en 50 årig man med peruk, kalsonger och t-skjorna, hur vi skrattade, träningarna avsltuades dessutom med att han fick dra snygga dancemoves mitt på plan för herrarna och oss, och gud, mannen kan dansa, och tro mejj, alla skrek "WOHOO, GO LASKA!!" och en massa andra saker, och skratta, jo det fick vi göra, t rodde jag skulle behöva gå ut för att andas emellan, men en blick på min bror som, verkade dyster idag fick mejj lite lugnare, påminn mejj att kolla upp det där med hans humör.
Men träningarna var roliga, och jag tror magmusklerna fick en rejäl träning.

Men den bästa nyheten kom när jag åkte bil hem, hihi..
kommer nån ihåg när jag, F och M skuttade iväg till Yes Man på bio?
orsaken att vi valde den filmen var ju att twilight slutat gå och jag var ganska deppad över det men bestämmde mejj för att sätta på ett leende och ha roligt för det med mina favorit tvillingar.
Nå, nu, håll i er, nu smäller det.
Biografen har bestämmt att visa twilight pånytt!!!
jaaaa!
lite väl mycket glad kanske, men det betyder att jag får se den på bio, ni vet, mysigt mörker och man får ha hög volym på och se Mr. Edward, Jasper och Emmett Cullen i stor form så man får kolla in alla muskler.
Så det blir bio och middag imron igen, jepp, det gamla vanlgia för oss tre nötter, men ärlig talat kan man sparka igång veckoslutet på mycket bättre sätt?
dessutom börjar bion klockan nio, så det gäller faktiskt nu, det heter ju kvällsbio, sen middag,  och man vet aldrig vem man ser på vägen.
okej, jag tror jag måste koppla bort förhoppningen på att se snyggisar i vår stad, not gonna happen.
Men middag på knäppen, Twilight på bio och troligen en massa bilder, dessutom kan vi planera lite cypern resan, så ja, jag är excited så in i någoning, och planen är fest klädsel imorn, så det blir att packa med en snygg topp till jobbet och byta om där :)
och komam ihåg hårsprayet :)
men nu skall jag ta och avsluta detta råddiga inlägg, skall hinna tvätta håret ännu, och faktiskt lägga mejj i tid så jag orkar festa all night long imorn :)
sköt om er bloggare,

Ciao!<3

Torsdag

Hola chicas and dudes, nu kan jag officiellt meddela er att jag aldrig haft så här tråkigt på jobbet, gudar, ett samtal? are u kidding me!
nej men, tänkte att nu är det ett perfekt tillfälle att skrapa ihop ett inlägg åt er, ingen att prata med på msn för tillfället heller eftersom F och M har försvunnit mystiskt från linjerna, jaja..

Blev ju lite dåligt uppdaterat igår, orsak?
hade inte riktigt ork, och som alla vet så sjobbar jag till sex, cykla hem och ät mat så är klockan nästan sju, jätte skojjit att börja knappra in någo inlägg då när man kan försöka njuta av det som återstår av kvällen.
På vägen hem inhandlade jag en godispåse med namnet Ässä mix Choko, kanske några har hört talas om det, men nam nam vad gott, hur som helst så var det kvälls snackset till Greys anatomy, som vanligt var jätte bra avsnitt, sitter och drömmer och mcdreamy/steamy fast båda är för gamla, men snygga så, vid det här laget kan man väl använda frasen med glädje "se men inte röra"
heh..
Så vad gjorde jag innan det?
tja, dansade på lite i mitt rum so megen underhållning, mest för att mommo var på linjerna med mamma så jag kunde inte äns prata med henne, då börjar jag sjunka ganska lågt ner på saker att göra listan, så musiken och fötterna fick underhålla mejj, dessutom hann jag kolla lite igenom några skolmejl, och man tackar käre lärare som gav mejj 5 i skapa hemsida kursen, vilket betyder att Jajjo äger!
hihi, en till femma på betyget skadar ingen, nu hoppas vi på att matematik kursen skulle ge en trea, om inte en fyra, med tanke på att man kan få lite höjjt om man varit närvarande på alla lektioner, och det har jag.

Så fortfarande också tyst på linjerna, ett samtal står dett uppskrivet under mejj, tjohoo, visserligen har jag bara varit här sedan halv fyra, har varit lite uppe i informations stationen med en trevlig dam som jag pratat strunt med hela dagen, och läst lite på new moon, jepp.. så intressant arbete är det här, jag väntar riktigt på den dagen som alla andra fasar här, dagen då knuderna får sitt erbjudande brev och börjar ringa som galningar, bara väntar.
 På tal om samtal, så flyttades jag till andra delen rummet idag eftersom de fått en ny fast anställd här på avdelningen, inget med det, men ni skulle de mina hörlurar, eller hörlurar/mikrofon, aaah!!! den nya arbetaren fick mina gamla proffsiga, och nu är jag fast med de här, ser helt galet ut, och de flyger av mitt huvud hela tiden tack vare mitt hala hår, tjohoo säger jag till det. inte för att glömma att det är en sådan variant som får mejj att höra min röst medan jag pratar, du vet som om du skulle ringa in till en radio och ha kanalen på brevid dejj och höra exakt allt.
hmm..
ingen älskar väl sin egen röst?
eller?

Så vad händer idag?
en timme jobb till och sedan får jag springa ut till mamma som kör mejj till träningarna, som börjar klockan sex, så försenar mejj lite, nåjo, what can u do.
dessutom är det tränarens födelsedag idag, så grattis till honom.
men nu skall jag fortsätta underhålla min kollega, hon kommer att få mycket tråkit den dagen jag slutar, dessutom har vi bott grannar när jag var i åldern 1-5 , hur konstigt är inte det (mamma informerade mejj, sällan hon kommer ihåg allt.)
Nåjo, sköt om er bloggare så skriver jag när jag kommer hem.

Ciao!<3

Ny msn

En fråga innan jag lägger mejj (ja vet, dåligt med blogginlägg idag, men får skriva imorn iställe)
What's up with the new msn messenger.. helt galet program ju, trodde aldrig att ajg skulle säja det här om några program på datorn, men ååh vad jag saknar gamla och äldre versionen, nu kan man ju inte äns vara på lunch mera utan man är Tillgänglig, upptagen eller inte vid datorn... hmm, jag brukar vara faktiskt i telefon på jobbet, vad skall jag kalla det för tillfälle, inte upptagen, men inte tillgänglig heller..
blääh, det är det ända jag säger.

Och btw F, märkte din kommentar för sent, men singstar skulle ha passat perfekt, kanske på freda? :))

Nu och sova ändå.. skall imorn göra lite annatt på jobbet, så får se när jag hinner uppdatera..

sov gott bloggare och sköt om er.
Ciao!<3

Onsdag

Hola chicas and dudes (japp, min nya hälsningsfras).
en ny dag på gång igen, onsdag.. jag förstår inte vart dagarna flyger iväg, det är så som om jag stiger upp på morgonen, åker på jobb, kommer hem, äter mat,ser lite på tv nån timme och lägger mejj.. hmm, vart flyger dagarna?
dessutom är det dött här på jobbet igen..
suck,
men vad skall man göra, inte precis så att jag kan tvinga alla att ringa hit.
Men hopperligen så loggar snart någon intressant in på msn så att jag kan skriva med dem hela dagen, så tummarna upp när vi hoppas på det, för jag har varit på jobb nu i en timme och 10 minuter, och tagit emot 1 samtal, som varade i en minut och några sekunder, räkna ut därifrån hur aktiv jag är här framför datorn.

Så vad annat händer idag?
joo.. jag skall cykla hem, hurra.. och så skall jag hinna göra nåt skojjit före klockan nio då det är dagsg för Grey's anatomy, några förslag på vad jag kan hitta på?
dansa?
singstar?
sova?
ja som sagt, förslag tas emot..
men vet inte, det verkar som om dagarna bara inte räcker till, jag måste ju hinna shoppa med F och M någon dag här inom den nära framtiden, och vart skall jag gräva fram pengarna till det?
ja exakt.. varifrån skall de pengarna falla in?

men imorn är det torsdag käre bloggare,  vet ni vad det betyder?
första träningarna efter att knä gick opp åt skogen, har på känn att det kommer att gå helt bra, inte första gången som knät har gett mejj problem, så börjar veta ganska bra när jag kan stöda min vikt på det redan medan jag hoppar fram och tillbaka framför målet.

nej men nu skall jag ta och återvända till min bok, som tur åkte den med i väskan idag.
kanske min dag är räddad nu.
sköt om er bloggare,

Ciao!<3

"No.. we are having this baby"

Tänkte att ni förtjänade en ltie nuppdatering på vad som hänt i Jajjos värld idag.
här kommer korta listan.
-jobb
-hem
-mat
-tv och dator
-Gossip girl och one tree hill

Jepp, sa ju att listan var kort.. men ärligt talat vem orkar göra nåt halv sju när man kommer hem.
inte jag åtminstone, så nu tänker jag som igår, slänga mejj i säng i tid, sova länge och gott och imorgon försöka stiga upp före väckarklockan, klarade av det idag (okej 10 minuter innan) så det är inte omöjligt.
Så ha en underbar, eller åtminstone en okej natt bloggare så lovar jag att skriva mer aktivt imorn.
(ps, rubroken är från ett av kvällens avsnitt, så nej, jag är inte och väntar mejj ett barn (=   )


Ciao!<3

Tisdag

Hola chicas and dudes..
en ny dag har satts igång här på jobbet, och vad kan jag säga.. de händer nada här på jobbet, tyst  på telefon linjerna.
Så vad skall man göra, blogga?-visst.. men har inte så mycket att berätta eftersom det inte hänt nåt.
Men kan ju glatt informera alla att jag fick en skön sovmorgon uppföljd av en trevlig frukost framför datorn, och halv tio satte jag mejj på cykeln och trampde iväg till jobbbet.
 Så vad händer idag?
jo det är tisdag, den 17 mars, och igår så kom nya avsnittena av One Tree hill och Gossip Girl ut, så ikväll sitter jag fastklistrad framför datorn och  kollar på de avsnittena, kanske med en påse popcorn, hihi, vem vet.

Men nu måste jag nog göra nåt annat, läsa en tidning eller nåt, så att de tror jag är intresserad av nåt annat än datorn.
Sköt om er bloggare.

Ciao!<3


Ugly Betty

Jösses, jag är trött.. konstigt, mycket konstigt, klockan är inte äns tio ännu.. som sagt, mycket konstigt!
hmm..
kanske jag sov för lite förra natten? heh.. det var ju inte precis så att jag lade mejj så tidigt, var klockan kanske ett?
vilket betyder 6 timmar sömn.
ja inte konstigt att jag snarkar stående snart, så nu gäller det att gå och duscha..
sedan säkert läsa lite eller nåt annat om jag inte slocknar..
så vi skrivs imorn på jobbet.
Ha en underbar, eller åtminstone en lång natt.
sköt om er bloggare,

Ciao!<3

I Don't wanna loose control

Hola alla läsare, gud vad tiden går snabbt nu för tiden, klockan är ju snart åtta, hmm.. var inte den precsi elva och jag satte på jobbet och skrev blogg medan jag behövde på vessan och väntade på att matrasten skulle börja?
hur som helst..
mamma kom efter mejj idag, wohoo, hon är väl lite halft skitzo efter ryktena av försvunna människor på hängbron, jaja.. jag skall cykla imorgon, så som sagt ,try to catch me now people.
Kom precis in genom dörren för er som är intresserade, det blev en liten test runda med cyklarna samt F och hon hade en hel del skvaller att berätta om vissa tappar i det käre högstadiet som jag tänker för evigt undvika, kanske besöka när F och M går ut skolan, om jag inte är själv på min avslutning då..
btw, går man på saker som skolavslutning eftrer grundskolan*? jag menar, det verkar lite slappt i vår skola så man undrar om man står där ensam när sommaren skall invigas.
nåjo, det är en tid tills dess.. innan dess skall jag till cypern [<3] och hinna se på Eurovision Song Contest. och där med rubriken idag.
Jag brukar ärligt talat skämmas över finlands bidrag, från undantag av Lordi som sockade hallelujah out of Jeff Buckley nästan.. men i år.. party!  Waldos People heter gruppen, och opm ni knapprar in det namnet + eurovision 2009 på youtube så kan ni få lyssna på årets sommarlåt i finlannd, helt säkert, alla tonåringar och nattklubbs älskare kommer att skaka loss till de tonerna, hoppas det går bra också när gruppen drar iväg till Moskva för att tävla, vem vet, kanske de får träffa Dima Bilan, eller vad han heter..
Och lite andra saker gällande eurovisionen..
what's happening Sweden? en opera sångare?
höll p åatt falla av stolen när jag knapprad in på youtube sökordena, efter förra årets flopp (ja det är min åsikt) med Charlotta Perelli så hade jag förväntat mejj nåt annorlunda, men nite så annorlunda, nåjo, kanske det lönar sejj, det får vi väl se i finalen den 16 maj när Moskva fylls av musik grupper around the world.

Förresten, nu ber jag lite hjälp och råd av er läsare, vad skall jag börja fundera på som rubrik till Funderings bloggen? jag har för många tankar att skriva ner så det skulle vara bra om nån av er gav ett föreslag på en rubrik jag kan sitta och fundera på och knapra in på datorn ett fem meter långt inlägg om.
Hur som helst, skulle uppskatta hjälpen, men nu och förbereda mejj för Ugly Betty ikväll på tv, fixade åt mejj en allt för stor godis påse, så kommer troligen att vilja spy up pefter ikväll, men man är bar ung en gång, lika bra att samla på sejj nu kilona och sedan leva på extreme diet när man är 50+ och får nästan kilon på sejj direkt av en kaka eller två.
Sköt om er bloggare.

Ciao!<3 

Måndag

Godmorgon bloggare, lessen för att det blev dålig uppdatering igår, men var lite usr över att bloggen alltid skall stärva till sejj så skrev lite med vännerna istället och chillade framför tv:n, det gamla vanliga med andra ord.

Så nu sitter jag på jobb igen, varit här sedan kvart före åtta, så lite på tre timmar, skulle man inte tro, tiden har gått jätte snabbt.
Kunderna fördriver verkligen tiden på det här jobbet, de babblar på, jag babblar på, jag skriver och vips så går det en timme framåt.
Så vad händer idag kanske några undrar?
tja, slutar fyra så tills dess är jag fast här vid min stol, men efter det åker jag hem med mamma, skall äta lite gott kött och på kvällen blir det väl bara att kolla på Ugly Betty, för det är måndag och jag sitter hemma eftersom jag inte kan träna ännu med mitt knä, eller jag skulle kanske klara det, men med tanke på att det kan bli värre om jag överanstränger mejj så tror jag att vi tar det lugnt ännu idag.

Men nu skall jag berätta nåt lite skrämmandeom vår lillahemstad.
Som sagt, det är inte en stor stad jag bor i, ca 10 000 personer.
Men igår berättade mamma nåt åt mejj som jag tycker hör hemma i någon spökstad eller storstad var mördarna rör sejj fritt och smygande.
På vägen till jobbet, eller påvägen hem, beror vilket håll jag kommer ifrån finns det en hängbro som skall gås över varje gång.
Nu är det så att tre killar, i tjugo års åldern har försvunnit i närheten av den här bron, inte drunkna eller så, utan helt enkelt försvunnit. trevligt? nej.. skrämmande? ja!
Jag menar, jag tror inte på att allt händer mejj här i världen, för det gör det inte, men tanken att det försvinner människor på den bron är inte så trevlig att veta.. för där går man ju ensam varje dag.
Men jag och F snackade om saken, lösning, skaffa pepparsprejj och ha henne på snabbval via telefon, okej, vi skämtade bara eftersom hon alltid kallar sejj för min personliga bodyguard.. men vi säger såhär, skall börja cykla snart igen, kanske imorgon, vem vet.. så försök att fånga mejj då.
hihi!!
Men nu blir det att fortsätta jobba och försöka underhålla mejj via youtube resten av dagen, 4½ timme för att vara exakt.

Ciao!<3

Söndag

Jag ber om ursäkt, men nu åker nerverna snart ut genom fönstret vad gäller blogg.se
Här skriver jag inlägg och publicerar men ändå kommer det inte ut på internet åt er att läsa, och inte finns det sparat nånstans på kontot heller, och det här är inte första gången, så ja, skrev ett inlägg åt er tidigare, men det har nog åkt på semester till Afrika eller nåt.

Så vi tar allt pånytt.
Varit en intressant dag, steg upp lite före tolv (tjohoo) och försöker ännu också komam underfun med värför jag sov så länge, kollade på Cindyrella story igår eftersom ajg inte orkade gräva fram The Notebook och kolla på en film som jag inte visste nåt om, då måste man vara på alerten och inte halft sova så tänkte att det kanske vore bäst att spara den filmen till någon annan dag.
Så har segat ganska mycket idag, haft lite maraton med filmerna The Prince and me, första filmen gilalde jag, de två andra var ltie halft tråkiga, har ni märkt förresten att det alltid är så, att det är segt när det kommer nya delar, mycket sällan det är så att fortsättningsdelarna är lika bra som första filmen.

Försökte fixa igång min skotoer idag, glöm det, min akku är helt slut och det verkar som om jag måste skaffa en ny, trevligt, dit flyger lite mera pengar.
Men fick igång den efter ett tag, men man vet ju aldrig med den, litar jag på den nu så kan det vara att jag aldrig dyker upp på jobbet en vacker morgon när skooter vägrar starta, suck.

Nåjo, men de problemet tar vi senare.
Det blev ju inga träningar åt mejj idag tack vare mitt knä som fortfarande är sjukt och har på känn att jag vilar imorgon också med det,  tänkter inte stressa upp mejj med att börja träna för tidigt, för då har vi hastigt mejj på bänken när det är sista matcherna.
Förresten, trivdes otroligt bra på bänken första matchen igår, stå där och försöka hjälpa laget med hjälp att ge direktiv, hmm.. kanske jag har en framtid som en tränare åt nåt litet knattelag..
vi får se, man vet aldrig vad framtiden har planerat för mejj.

Hann dessutom a en liten pratstund med andri från Cypern för att planera resan dit med F och M och hon hade några ider, men tyckte att det är bäst att se mera när vi kommer och bestämma oss då vad vi vill. göra, när vi har fått en liten 'feelin about A Napa'.. kan inte vänta mera, kan vi inte bar spola fram till 3 Maj då jag sklall på bröllop och dansa loss med Andri och nästa morgon välkommna bästisarna med öppna armar till vårt hotell.

kulle vara hur enkelt som helst, om jag bara kunde spola tiden.
Nåjo.
Så vad händer ikväll?
En varm dusch, nån film eller datorn samt försöka sova i tid, vilket inte kommer att lyckas eftersom jag sov så länge idag, men får väl bara skylla på det imorgon när jag skall upp sju tiden för att vara på jobb klockan åtta.
hmm..
Men nu skall jag avsluta detta inlägg, kom kanske inte lika detaljerat som på morgonen, men ni kan säkert förstå, har man skrivit en gång redan noggrant och allt, och inte få den ut på internet, tja, då tappar man lusten att på kvällen när man märker problemet skriva ett nytt långt inlägg.
Sköt om er bloggare,

Ciao!<3 


Starstruck

Hmm.. det här är konstigt..
jag är hungrig.. igen!
börjar misstänka att min mage aldrig kan bli mätt.. hiih, passar mejj utmärkt.
Så tänkte förkalra ltie bättre åt er om skadan som hände idag med mitt knä.
Vet ju inte exakt vad som hände, men på nåt sätt stöttes det till och det tog lite sjukt, men modiga jag struntade i det och tog pinan av värken ända tills ajg vred till knät pånytt och fick en ilande värk i det direkt, hurra..
så två minuter stod jag ut med ddet innan jag hoppade iväg till bytesbänken.
Så vad kan det vara för fel?
jo, jag tycker det låter som en idrottsskada eftersom jag ibland också får avbryta en jogging tur tack vare att knät börjar bli sjukt, så om det finns en idrottsskada insatt bloggare på nätet, några tips om vad jag lider aV? har inte lust att besöka herr läkare och testas.. otroligt irriterande, men så är den här värken också, så kanske jag borde åka till Mr McDreamy..
om det skulel finnas en mcdreamy i min stad såklart..
Så nu tänkte jag faktiskt fundera ut en liten kvälls plan, känner mejj otrolige trött så skall bara slänga på pyjamas, gosa med lite kakao och kanske smörgås under filten och kolla på The Notebook, eftersom alla som hört talas om filmen tycker att den är så jätte fin,
Förresten,alla dansglada och intresserade människor, kolla in filmen "make it Happen", ni hittar den åp yuotube i tio delar eller så, otroligt bra dansfilm, fick helt lust att dansa när jag såg den, förutom att jag var på jobbet, så genomförde inte planen.

Och förresten, ryktena går att P!nk skall kolla till finland, och F är redan ivrigt och planerar åt mejj och henne (och M?) en resa till konserten, tycker det låter som en extremt bra ide!!
nån som vill följa med som våra galna danskompisar?
för tro mejj, när jag och F får höra musik som har rythm i sejj så börjar vi snurrarunt och  dansa, samt skratta..
Så det var en liten till updpatering, nu skall jag som sagt sticka iväg, imrogon är en ny dag, och jag måste få knät i skick, inga träningar för min del såklart, men jag hittar på säkert nåt annat.
hihi..
Sov gott bloggare och sköt om er.

Ciao!<3

Lördag

Så, Im home my dear friends..
Vilken dag det varit, tro mejj nu kommer det intressanta ordval/storyn från lördagen den 14.. men man skulle nästan ha trott att jag ännu lever i gårdagen då fredagen den 13 var för en gångs skull snäll med mejj..

Allt började klockan åtta *beep beep* väckarklockan ringde och jag steg upp, fixade lite morgonmål och slöade med träningskläderna på.
Åkte iväg till pallas och mötte laget, hoppade in i bilen och åkte iväg, ja, inget speciellt med det, så detaljer är onödiga.
Första matchen var mot ESS, piece of cake, spelade inte den eftersom tränarna tyckte att mnia kunskaper om målvakterie behövdes i Naku matchen.
Men moca spelade bra och vi hade roligt med laget på pausen.
Laska skaffade choklad åt oss och där satt vi och smaskade i oss de hälsosamma snacksen och kollade på en tråkig match med ett bra lag och ett dåligt lag ala Palllokejsarit..
gudars..
De är så dåliga, eller okej, det är kanske elakt att säga, men om vi jämnför med deandra lagen i serien, tja, förstår att de ligger så lågt nere, men måste säga att vi alla beundrar deras vilja att fortsätta spela och vi satt och hejjade på dem idag när det plötsligt blev match och deras stackars målvakt skulle bli attackerad av en av de bästa skyttarna i det andra laget..
Vi klappade som en liten lyckoönsking genom hela strafen, och tro det eller ej, men skytten sköt rakt på målvakten, och pallokejsarit såg på oss lyckliga som fan för att vi klappade och hejjade, stackarna förstod inte att vi skämtade, så man kände sejj lite elak, men det var ju bara inom laget.
Jaja..
Andra matchen, Naku, början var bra, vi ledde och allting.. men efter första pausen hände det nåt med laget, vi tappade skärpan, alla!
så det började rulla in bollar förbi mejj och tydligen räckte inte det heller för jag fick även något slags ferl i knä, fy fan, det tog sjukt som fan, höll ut tills andra perioden var slut men sedan ut från plan och ner på golvet brevid bytesbänken, Moca fick hoppa in och där låg jag, med ett sjukt knä, ispåse på och tårarna längs kinden, jepp, ni läste rätt, smarta jag fällde tårar på en match, otroligt pinsamt, men tar det sjukt så tar det sjukt.. men som tur så var det bara laget där, men känns lite fel att vika laget på det sättet, moca skulle säkert ha tagit några bollar som jag släppte in eftersom hon var i toppen skick, så man fudnerar om det alls skulle ha lönat sejj att åka iväg idag, för slutresutlatet, vi förlorade Naku matchen 1-4 och jag fick ett sjukt knä som nu värker hela tiden.
suck suck suck.. som sagt, tror jag lever kvar i fredagen den trettonde..

Men när jag kom hem till slut, lite efter fyra så var det dags att hoppa in i duschen och tvätta håret, dra å sejj lite kläder och brumma iväg till min bror och hans nya hus, och åååh vad jag gillar det, färgerna är så lugna och mjuka, och deras tv, haba haba.. stor och platt, och så fin..
hehe..
tror jag flyttar till deras soffa, dessutom har de sverige kanalerna som försvann åt oss här hemma när alla måste skaffa digiboxi.

Så fick träffa pappa/farmor och lite andra människor ikväll och äta massa onödigt, gud, man känner sejj som en ballong, och träna kan man inte heller, hmm..
nej, men man får vara ohälsosam, vi tar en ordentlig diet nån vecka före cypern resan då jag och F planerat att trippa omkring som små trådar på stranden..

Så slutresultat av dagen,
Massa kalorier, ett sjukt knä som inte vill sltua verka, en förslust, en vinst, tårar på bytesbänken och även några skratt..

Men roligaste av allt, Edi, en av tränarna tog ltie överhasstighet på motorvägen och fixade åt sejj böter, då var det lite skojjit måste jag erkänna..
usch, nu känner jag mejj elak.. nåjo, skyller på verken i knät.
Men nu blir det lite te och tv tittande, måste göra nåt åt knät oxå, kanske jag hittar en mirakel salva av nåt slag, några förslag?

Ciao!<3

Just Dance

Snabb uppdatering innan jag slänger mejj i sängen, varit en intressant dag, jobbat, sett på filmer på jobbet via youtube, handlat mat med mamma, övat på lite egna påhittade dansrutiner (andra hobbyn, men använder mejj av mitt rum eftersom det inte finns någon passligt bra och billig dansskola i vår kommun) och även haft svårt att bestämma mejj om jag skall på matcher eller inte imorn.
Snackade med min tränare, och jo, jag är påväg, inte för att gröa honom lycklig, men vet inte om det är rättvist att ta ut det på laget i slut ändan, så jag hoppas verkligen att de uppskattar mitt val att åka iväg imorn och spela med dem, för kommer det en sån dag att jag igen bara är målvakten och inte en del av laget så har in ett argt inlägg imorn kväll.
Så håll tummarna för vinst imorn.
Kolladej ust på Step up förresten, aah, "Tyler" jag älskar hans dansstil, man skulle väl kunna kalla mejj lite till en dansnörd men som sagt, finns ingen dansskola som är billig och bra, vet inte vad man skall göra åt den saken.
nåjo, man får väl bara använda sejj av sitt eget rum
Men start klockan nio imorn, så det blir att sova nu om jag skall orka upp åtta.
Så sköt om er bloggare och ha en trevlig fredag, det lilla som återstår innan vi förflyttar oss till Lördagen den 14.

Ciao!<3

Fredag

Tjena bloggare, dags att uppdatera igen *hurraaaa!*
Det blev en ganska en kväll igår, F åkte hem, sorgligt,
mamma skulle komma hem, ännu trevligare.
Planen var att hon skulle landa till snöiga Finlnd nio tiden men halv elva ringde telefonen och hon informerade mejj om att de precis landat, typiskt eller hur,att planet är försenat, så hon varnade att det kan vara en tid innan de är hemma.. försökte hålla mejj vaken faktiskt men klockan ett släckte jag lampan och somnade, så pratade med henne idag på morgonen medan jag gjorde mejj klar och hon körde mejj till jobbet,tur det, så fick jag sova lite längre, hihi..

Och ja.. har kollat, pyjamasbyxorna/hotpantsen är hemma idag, de blev inte på som igår.

Så vad händer idag?
Jo, jobb till klcokan sex, det är mera folk som ringer idag, skönt.. kanske man får prata lite mera, tror jag närmar mejj redan kvoten på samtal som vi hade igår, det vill säga 19 samtal.. och klockan är snart elva, så jag har varit på linjerna i en timme..
hmm..
kanske Sverige borna är lite mer aktiva av sejj idag.
Nåjo, det blri väl matpaus om nån timme eller så, så då får jag knapra i mejj min smörgås.
Men nu skall jag fortsätta jobba.

Ciao!<3

Hotpants

Hej igen alla bloggare, har lite dåligt samvete här, hade planerat att uppdatera innan jag gick hem från jobbet men blev uppslukad av msn och facebook, samt youtube.. och vips så var klockan mycket så jag sprang ut till friheten,
En hel del hann hända på jobbet.
Kan ju inte precis berätta om kundsamtalen eftersom det är förbjudet enligt mitt kontrakt, så glöm den tanken, att jag skulle börja berätta allt intressant, smaskigt skvaller, men däremot kan jag berätta hur töntig jag än en gång varit.
För att ni skall förstå hela grejjen så måste vi gå tillbaka i tiden.
För tillfället så sover jag med ett par blåa hotpants med jordgubbar på och en skön långärmad vit sporttröjja, eller vad vi skall kalla det, hur som helst.
Tog det chill på morgonen, det vet vi alla, jag gillar att få sova lite extra framför tv:n.
Gick till jobbet och ni vet vad händer.
Men klockan tre när jag tog min andra kaffe paus för dagen så sprang jag till vessan, där hade jag ju suttit på stolen och räknat minuterna så jag kunde springa iväg och besöka the toilet..
vad märker jag?
joo, under mina jeans gömmer sejj hotpantsen..
hade glömt att ta bort dem!
hur typsikt!
var lite lustigt och jag började såklart skratta, det såg ju inte klokt ut, kan inte förstå att det tog så länge att märka.
så fick hoppa ur dem och diskret slänga in dem i min väska när jag kom tillbaka till arbetsrummet.
heh..
Men klarade mejj ur den situationen också, fick dessutom sjuts idag hem, lyxigt!
då kändes det bra att överraska F som satte hemma vid min dator och snackade med pojkvännen.
Så hon fixade pasta, jag flyttade datorn och vi å,skrattade och angstade över att vi skulle städa, men vi gjorde det och så satte vi en stund och tyckte synd om oss själva för att vi skulle skiljas, otroligt roligt att bo med dem, men nu är det slut och hon sitter hemma, men vi klarar oss, har nämligen hennes telefon här, den smarta göken glömde den i laddaren när hon skulle gå, nåjo.. hon får den säkert imorgon.
Så vad annat har hänt, absolut ingenting? slöat, var ute och skottade snön bort när mamma återvänder, annors kan det komma några fula ord, dessutom så kom macke över snabbt på besök för att lämna tillbaka bilen coh vi hann dissktuera lite viktiga saker, f vet vad jag pratar om, men tyvärr så lämnar vi det hemligt tills vidare åtminstone. men om ordet LP betyder nåt för er när vi pratar om Jajjos-värld så då vet ni vad det handlar om.
Men nu och skriva lite mejl.
just det ja innan jag glömmer, kom även ihåg att skriva till linda ett mejl idag och bifoga hennes räkningar *klappar sejj på axeln*, det var ganska duktigt av mejj.
Men nu och läsa, skriva på msn eller vad jag hittar på, sovmorgon imorn, så bloggar säkert på jobbet.
Sköt om er bloggare och ha en trevlig natt.


Ciao!<3

Torsdag

God förmiddag bloggare, hoppas ni har haft en skön morgon.
Som alla vet (åtminstone ni som läste de senaste inläggen9 så var det sovmorgon idag, eller sov och sov.. men fick sova till lite över åtta, skulle ha kunnat dra mejj i sängen tills klockan halv nio, men tänkte att jag kan sitta vid datorn och kolla lite på youtube istället.
Började gå till jobbet ltie efter nio och träffade på min gamla granne påvägen, trevligt att prata med henne, hon var alltid så snäll när jag var yngre och sprang genom deras gård till F och M eftersom mamma var ltie orolig över att jag skulle springa längs vägen.

Började ju tio idag på jobbet, och var här tjugo före, så hann sätta på te vattnet, sätta maten in i kylskåpet, logga in på datorn och sätta mejj ner med en ångande mugg med African Rubus-tea
nam nam..
blev dock skickad till chefen för att lite snacka, inga farliga saker, men hon ville ha lite person inffo om mejj till avtalet som skulle skrivas under.. och efter det var det dags att häga med Hasse, min chef och Nana i konferrensrummet i 40 minuter..
det var ganska okej, massa papper att fylla i och hasse hade sina onödiga, eller kanske inte så onödiga, men lustiga kommentarer då och då.. hur som helst så kommer han igen den 1.4, perfekt, april skämtena fixa sejj på rad..
Så ikväll jobbar jag till sex på kvällen, skönt eller hur *host host*, men det är priset du betalar för en sovmorgon..
får se om det blir stressigt eller inte..
Så är hemma lite före sju, kanske där kvart före, tydligen kommer porten att vara stängd till omvärlden från det här företaget vid det här laget, vilket betyder att jag skall gitta en knapp nånstans för att öppna den, hmm..
Nåjo.. dessutom blir det att städa idag, F skulle fixa salladen tills jag kommer hem, tonfisk, pasta och grönsaker, hihi..
och efter det blir det städa städa städa, och flytta datorn tillbaka till data rummet..
Nåjo, men nu skall jag fortsätta att slöa vid datorn, tyst än så länge på linjerna, vad gör alla sverige människor? ligger och sover?
nåjo, med min tur ringer de ikväll när jag skall hem.
Sköt om er så bloggar vi senare.

Ciao!<3 

Snarkande Jajjo

Pust, hemma redan sedan fem, men har inte orkat aktivera mejj med att skriva ett blogginlägg.. slutade fyra som idag, men kunde junte slänga mejj i sängen utan att berätta om min exciting day. :)

Som ni alla vet fick jag min dator/telefon (äntligen!) och där satt jag chill vid ett eget bord och hade pennan i handen medan jag surfade lite på facebook och skrev på msn (ja, vi får göra sådant när vi har inget att göra).
Enhets-ledaren hade frågat om jag är redo att ta emot samtal och jag sa ja, har ju lyssnat i tv ådar på samtal, och kunde alla svar som flytande vatten så jag kopplades till telefon nätet och satte mejj på online status till växeln, herregud.
När det ringde, jag blev helt i panik, svarade med en halft stel röst och tappade helt bort orden, sjukt pinsamt.. där trodde jag att jag hade läget under kontroll, men nehe.. när det äntligen gällde så lalaaa... glömde jag bort allt.
Som tur var det samtalet från Jakobsstad så behövde inte fundera ut nåt smart gällande ord som nite sverige-bor förstår.
Andra samtalet gick ändå mycket bättre, behövde bara svara på två eftersom jag aktiverade bara finlands linjen, och det är sverige linjen som fylls med samtal hela dagen, så imorgon stressar jag med det.. från tio till sex.
Yepp ni läste rätt.
1. Jag har sovmorgon
2. Jag jobbar tills kvällen
3. Missar träningarna
4. mindre tid att hänga med F i det tomma huset den sista kvällen, mamma landar nio tiden

Men what can u do, kände för en sovmorgon och skall träffa min inlärning i arbete-handledare klockan tio på jobbet.. så börjar dagen ganska långsamt och stressar sedan på kvällen när alla mammor och arbetare åker hem och jag blir säkert kvar som andra växeln, vilket betyder att jag svarar mycket i telefonen.

Så vad hände idag när jag slutade?
lite efter fyra traskade jag ut genom dörren mot stan, för att därifrån gå ännu hem.
men via butiken för att skaffa lite frukt hem och annat smått och gott för mejj och F, grejjen är ju den att det är sista natten nu och det är dags att skruva på party-musiken, okej, nite riktigt, skit trött,.. men vi hann sjunga lite singstar och avnjuta lasange samt snacks medan vi kollade på twilight, hela versionen (<3)

Men nu och slänga mejj i sängen det är så att texten börjar bli svår att urskilja från stora tv rutan, ett gott tecken på att jag behöver sömn,
så skrivs imorn, troligen på jobbet om jag hinner.
nu skall jag njuta av en skön och lång sovmorgon.
Sköt om er bloggare och sov gott.

Ciao!<3

Onsdag

Jaha, här sitter jag, vad kan man säga?
nervöst?- Ja!
roligt?-Ja!

Skojj att vara den nya arbetaren, alla kollar upp att jag klarar mejj och jag sitter nu även vid en egen telefon och dator.. okej, datorn är telefonen, men hur som helst.
Just nu skall jag bara samtala med kunderna via telefon men de pratades redan på att jag inom några dagar kommer att få börja ha mera ansvar genom att svara på mejl.

Så värför skriver jag nu blogg?
Tja, har bara finlands linjer öppna just nu men som alla vet är vi finnar lata och orkar inte ringa.
Men snart öppar jag nog sverige linjen, de verkar ha lite kö där och känner mejj lite skyldig till att hjälpa till eftersom det är mitt jobb.
Så nu fortsätter jag jobba.. tills fyra.
sköt om er så bloggar jag när jag kommer hem.

Ciao!<3 

Gonatt

Jah, dags att lägga sejj i tid, och sätta på fem olika väckar klockor (var av en är F).. för aldrigmer att jag vill stressa som idag på morgonen.
Så jobb från 8-4 och imorgon mia käre vänner kommer jag troligen att börja ta emot samtal från Sverige och läsa igenom arga mejl, wohoo..
så om nån har lust att ringa och skälla upp anställda så kan ni be om att få prata med mejj imorgon.
hihi, men nu börjar ögonen stänga sejj automatiskt, precis idag när jag och F kollade på film, som tur belv jag lite piggare till singstar.

Jaja, dags att läsa och sova.
Skall ju faktiskt upp imorgon i tid, och inte en timme för sent.
som sagt, sov gott och ha en trevlig dag så ses vi nångång efter fem troligen.

Ciao!<3

Tisdag

Nu är jag hemma, och känn er stolta över mejj, städade just lite i huset och satte mejj sedan ner på dynan för att kunna uppdater aom dagen på bloggen, inga kvällsinlägg ala klockan 10 på kvällen som det ibland brukar bli nu för tiden.

Så vad vill vi börja med?
just de ja.. morgonen.
alldrig i mitt liv har jag haft så stor panik.
Som ni säkert redan räknat ut så jobbar jag jsut nu från skolan, och en av de viktigaste reglerna är "var i tid och gör som de säger".. ja okej, öden andra delen av regeln följer jag perfekt.. och den första delen om att vara i tid, tja, det tänkte gå åt helvete idag.
Wanna know why? såklart ni vill..
Lade mejj ganska sent igår, som vnaligt, men okej, inte så sent, men läste en god stund så klcokan var ltie efter tolv när jag sälckte lampan.
Kollar alltid väckningen två gånger för att undvika försovning och som vanligt gjorde jag det också igår kväll.
Allt bra hela natten..
Vaknade av ett ljud i köket, var helt och tänkte, wwohoo, nu är F uppe och skall ha vatten mitt i natten, men såg mot fönstret som lyste in irriterande mycket ljus för att vara så tidigt. hmm..
kollade på klockan..
7.37!!!!!
Shit!
börjar ju åtta på morgonen och  väckningen skall vara 6.42
då tänkte jag nog svimma och explodera samtidigt..
Första gången jag försovde mejj till nåt och det skulle vara jobbet, andra dagen!
Och visst, skulle det ha varit skolan så skulle jag ha sagt att jag missade bussen, ingen fara, men jobbet, tja, ni vet ju vad den viktigaste regeln är.
Så jag slängde upp dörren, sprang genom huset till badrummet, slängde lite vatten på ansiktet för att vakna, stirrade på köksklockan och förstod att jo, den var fortfarande lika mycket..
F försökte komma på värför jag var hemma och hon fick med en trevlig ltien morgon chock när hon fattade.
I panik knapra jag in numret till pappa och bad honmo köra mejj, för att gå 5-6 kilometer på några minuter är inte så lyckat, speciellt med en stor lång jävlig uppförsbacke.
Han skulle såklart på möte, helvete..
men efter lite tårar och små böner gick han med på det (okej inga tårar, men en röst som höll på o brista av panik).
Så jag slängde telefonen i väskan, tog första bästa kläderna jag hittade och tog väskan ut ur rummet medan jag sprang till badrumemt för att söka fram tandborsten, F var vänlig nog att göra mejj en smörgås för vägen, och än en gång tackade jag smarta mejj som gjorde lunchen klar igår, okej, det var F:s lagade måndags-middags rester i en burk, men ändå.. jag hade allt klart i kylskåpet.
Så där satt jag i pappas bil med en smörgås i käften och tuggade som en galning.
Tack gode gud så hann jag, och jag var på jobbet med mina kollegor  när klockan slog åtta.
Dagen var ganska slö, har inte fått mitt användarnamn ännu, eller jo, det kom när jag skulle hem så de tyckte att vi tar en ny start imorgon och skolar upp mejj då, så imorgon är Hotline-Jajjo uppe samt mina fingrar som knaprar in mejl till kunder, hurra!
Men fixade lite meddelanden till F under dagen som funderade på om hon skulle via butiken efter mat och vi kom fram till beslutet att det blev sallad på brasseriet idag, orka laga mat efter stressiga dagen, så vi trippade iväg dit när jag slutat och åt oss mätta och glada.
Så nu är vi hemma. arga över vädret..
förresten vad har gud emot oss, när man ber om snö får man regn, när man ber om vår får man snöyra i många dar??!
hmm.
nåjo, ikväll blir det filmer efter filmer efter filmer så det blir chill bara hon och jag.
Varit en sådan dag som man bara vill glömma till vissa delar, men nya tag imorn.
Få se om jag hinner uppdatera ikväll ännu, beror lite på vilka filmer vi ser.
Sköt om er,

Ciao!<3

Måndag

Hola chicas (and dudes).
Än en gång får jag ursäkta för en skitdålig uppdatering, här har säkert några läsare redan gett upp hoppet om att det skulle dyka upp nåt inlägg idag.
Men no worrys, nu är jajjo här (=run).. o har massa smaskiga detaljer om dagen, b.la. F:s pojkvän som har intressanta synpunkter på jappar med skjortor instoppade i andra skjortor och träningar, och... första arbetsdagen.

Så antar att vi börjar med gårdagen, när jag kom hem från träningarna, som sagt så var M sjuk, så hon försvann hem och det blev jag, F och A.. hmm..
hur skall vi beskriva kvällen?
tystnad..
okej, han e rolig, men han har en vana att leka me telefonen om inte F är i närheten, stackare, måddes stå ut me mejj i några minuter.

Men hur som helst, det blev inte en sen kväll, med tanke på att alla sku till skolan nästa dag.. eller tja, de två skulle, jag skulle till Nesenta.

nervös?
hmm..
joo!

Sovde si så där, med lite konstiga drömmar (som vanligt) men dom orkar vi int skriva ner, då blir det ett fem meter långt inlägg, plus att jag inte kommer ihåg detaljerna.

Så tjugo över sju sprang jag ut genom dörren mot bussen, fick lite brått, eftersom jag som vanligt slöade på morgonen, kanske jag borde börja prioritera det här med tidfördelningen på olika saker när det är tidigt på morgonen?..
Nåjo, jag hann med bussen och kom fram i tid..
de var jätte vänliga och mitt jobb idag har varit att sitta med hörlurarna på öronen och lyssnat på olika samtal så att jag vet vad man skall göra vid olika tillfällen, dessutom har jag lärt mejj att använda deras data program med alla kunders information och beställningar.
hurra..
Men det är lite långa dagar dock, sju timmar om jag har tur (som idag) eller åtta timmar.
Så om ni funderar värför det inte dyker upp nåt inlägg så beror det på att jag är på jobb (welcome to life).
Men skall få eget användarnamn, arbetar-id och grejjer, så kanske jag hinner blogga på en slö dag på jobbet,

Så vad annat?
joo, tränarna har hittat på ett nytt sätt att tortyrera oss, varje gång det kommer en svordom så pressar hela laget armpressar.. wohoo, not.. dessutom svor tränarna två gånger idag så vi måste pressa för deras skull, tack vare deras stupid rule.

Men nu blir det att hoppa iväg och sjunga singstar med F, förresten, hur många av er har en färdig lagad middag när ni kommer från träningarna av er bästa/"hippie"- friend??
inte många antar jag..
nåjo, bra att jag har den turen, för tro mejj, penne-pastan och kalkonsås smakade bra efter alla armpressar idag.
Men nu sjunga lite karaoke/falsett och sedan och snarka, väckning halv sju imorgon.
wish me luck med att inte försvoa mejj.
..sköt om er bloggare.

Ciao!<3

Söndag

God eftermiddag bloggare, kom precis ut från duschen så sitter här nu med vått, trassligt hår och en badrock på mejj, mysigt.

Mär fortfarande sjuk så det är ganska chill i huset, och tyst.. om vi inte räknar med hennes hosta som hörs då och då.
Så vad har hänt idag?
joo, steg upp kvart före tio (jag vet chockernade, jag stiga upp så tidigt). Åt morgonmål, knäppte på datorn och lekte lite husbyggare på sims igen, blivit beroende av spelet pånytt, inte bra inte bra.
Städade också upp lite i köket för ikväll så det inte ser ut som ett hus som ägs av grisar när vi har vår söndags-middag, M hjälpte till också, så nu ser det passligt trevligt och halft råddigt ut, men det får duga.
Radade in cd-skivorna i mtit skåp (äntligen) och efter det var det egentligen bara att hoppa in i duschen. Så egentligen har jag inte gjort nåt vettigt idag.  Hihi..
men ingen panik..
det är ju söndag.

Men nu måste jag ta och byta om, det är så att F traskar in genom dörrarna snart och då får man väl veta vad planerna är för dagen, hur mycket vi får stressa och så.
Sköt om er, bloggar lite senare igen. (hopperligen med ett vettigt och inte lika konstigt inlägg)

Ciao!<3

CSI Miami

Nu var alla tv program sedda för idag, hehe.. konstigt att jag alltid har program att se på, men än en gång kan jag informera att det  inte blev nån Evan-rocket på gladiators, nästa avsnitt ser vi honom igen, men vet ni vad smarta tv-kanalen bestämmt sejj för? joo.. det skall vara paus ända tills Maj, mitt i säsongen!!
så jag och M funderar på att ladda ner säsongen, för på sommaren vill vi inte sitta o si på gladiators, annat och göra då..

Förresten, det blev lite ändringar på planerna ikväll. två för att vara närmare exakt.. inget hoppande med hopprepet, allt för lat för det idag.
Och blev lite lugnare, inget härjande med M eftersom hon lyckades få lite feber under kvällen, men hon har varit i sänen redan i många timmar och snarkat så vi hoppas det är över imorgon när F återvänder från lägret.

Men annors var dagen luckad, avslappnande med ett promeand in till stan och gott med egen lagad middag, samt klyftade potatisar av M, blev faktiskt mycket gott med såsen jag fixade, fick krydda själv eftersom färdiga mixen var slut i butiken, men de smakade perfekt för det.
Så imrogon middag med F, M och A..
träningar på kvällen.
Så det blir att lägga sejj nu om jag skall orka upp imorgon, kan bli brått om jag tar samma sovmorgon som idag.
Sköt om er och sov gott  bloggare.

Ciao!<3

Lördag

Hmm.. jag misstänker att jag borde sova lite mindre än vad jag gör nuför tiden på veckoslut.
Somnade halv ett igår och skulle tro att det var bara frågan om några minuter till idag så skulle jag ha sovit i tolv timmar, kvart över tolv öppnade jag ögonen nämligen idag och gled iväg till köket var M redan varit i nästan tre timmar vaken..
Nåjo, som sagt, är ju inte någon värdinna när de bor här, det är att göra vad man vill.
Så vad händer idag?
hmm..
om ca. en timme börjar vi gå in till stan med M för att köpa lite saker till middagen idag, klyftpotatis och fisk, tänkte göra en trevlig creme feish (eller hur man nu stavar det) sås med peppar och andra kryddor som smaksätting, men mest citronpeppar, det ger alltid en super god smak till laxen.
Dessutom blir det väl att inhandla lite snacks till kvällen, so msagt vi kommer att se ut som köttbullar när mamma återvänder hem, men jag och M är trogna dans av CSI Miami och idag kommer äntligen nya avsnittena så man får veta vem som sköt Horatio.. jag har mina misstankar men vi får se.

Så eftersom jag har lite tid ännu att blogga så måste jag ju berätta i korthet om min dröm inatt..
som vanligt kommer jag inte ihåg allting, och tyvärr återvände inte McDreamy ala Jajjo till mina drömmar, kanske han har hittat nåt annat huvud att trakassera med sina bruna ögon.

På nåt sätt så var jag i nån slags lokal, det var penkkis åt gymnasiet och jag samt mina vänner var utsatta för deras knep och tortyrer, vi skulle föreställa statyer för att 'gömma' oss, men det gick inte så bra, på nåt sätt så kom också Kim och upptäckte mejj och berättade glatt att det fanns glasburkar gömda omkring i byggnaden med små fiskar i och jag måste hitta dem, ta fiskarna och springa tillbaka till honom, han skulle vänta vid ett större akvarium..
hmmm..
nå jag började leta..
hade femton minuter på mejj..
plötsligt så var tiden slut och jag hamnade in i mitt vardagsrum med mamma istället som spelade kims roll som akvarievaktare..
och jag flippade ut..
för hon började säga att det var 25 fiskar som skulle till skålen och inte 10 som kim sagt..
jag började springa iväg och hade plötsligt min styvmor efter mejj, och påvägen till bastun (vet inte värför jag skulle dit, troligen för att där finns en dörr) men påvägen så bör styvmamman form och belv Angelina Jolie.. jag kan verkligen drömma konstiga saker..
Och där stod jag i duschrumet och hon på andra sidan med sina stora läppar och hon försökte riva upp dörren medan jag höll emot, vid nåt varv så fantiserade mitt huvud också ihop ett referat med Brad Pitts filmer.. 
som tur så hostade M till i köket efter en stund och jag vaknade.

Tänk hur onödiga drömmar med absolut no point man kan drömma..
jösses.

Nåjo, så dagens program ser ut som följande, i korta punkter.

-Stan med M för att köpa mat och onöda mera pengar
-Hem och laga maten i ugnen
-Ut och hoppa hopprep eftersom jag inte hann träna på torsdag
-In och äta mat med M under candle-light (eller så int)
-Slöa en stund, troligen blogga
-Klockan 6--> American Idol
-Klockan 8--> Gladiators (evan <3 )
-Klockan 9--> CSI Miami
-Efter det inga planer, ännu

Ja som sagt, jag är en tv nörd, men kan ju inte rå för att alla tv-program kommer samtidigt.
hihi..
men nu skall jag börja byta kläder och försöka få ordning på mitt hår.
Bloggar senar igen,
sköt om er.

Ciao!<3


Max + banken = zzzz

Det blir kort och enkelt nu, bloggen stärvade till tidigare idag efter att jag skrivit ett inlägg och det publicerades aldrig. eller sparades.. så tänker avrunda det inlägget till några rader innan jag skall lägga mejj.

-Max somnade i banken, och alla skrattade, förutom läraren.. och bankpersonalen (true story)
-Proppat mejj full med franskisar och köttbullar med M idag, och nu är vi båda två som små köttbullar.
-Suttit och lekt med sims 2 idag, vilket liv man har, men en tid sen sist, och att bygga hus e rolgit, speciellt när man kan tanka på med mera pengar på personernas konto när som helst, var som helst.
- Imorgon blir det hoppa hopprep, in till stan med M för att inhandla lite saker, och en lång skön sovmorgon..
-Tenten jag hade idag gick upp åt skogen, tro mejj, värre än matematik provena, men vi hoppas på godkänt (matförgiftningen hjälpte ju inte igår när man skulle läsa)


Japp, det var kort och enkelt.. men som sagt, man tappar inspirationen att skriva när bloggen raderar hela ditt inlägg som du knaprat ner på skärmen med hjälp av fingrarna.
Nåjo, nu skall jag läsa lite i min sköna säng, och imorgon blir det en lång morgon i sängen, chill med en bok och ett glas med vatten (om jag orkar söka på morgonen).
Sov gott bloggare så skrivs vi imorgon (om inte inläggen raderas.)

Ciao!<3

Fredag

Hola bloggare, lessen för att det inte blev någon blogg uppdatering igår som jag lovade men led av en konstig matförgiftning/ont i magen problem så skippade bloggandet och körde på med Singstar med F.
Men som jag lovade så skulle jag berätta om studiebesöket, så det skall jag göra nu, tycker ni också skall veta allt intressant om deflation och inflation.

Så det blev ltie sovmorgon igår, steg upphgalv åtta och vinkade hejdå åt F och M somsprang iväg till skolan, eller åtminstone småsprang M efter F när de kommit ut genom dörren.
Så där satt jag ju som sagt och chillade, skrev ju ett litet morgoninlägg då också.. men skrev att min käre pappa som jag älskar över allt i världen skulle avhämta mejj klockan kvart över åtta, så jag tog det chill och kollade på lite youtube och allt möjligt.. men tre mniuter över åtta satt ajg med pyjamas på, hade bestämmt mejj att fem över skulle datorn stängas av, men tadaa.. alltid skall det hända nåt.. för pappa kom tre och en halv minut efter åtta.. och gud, där sstod jag med mnia hotpants/pyjamasbyxor samt en stor mjuk tröjja på mejj fortfarande håret åt alla håll och inget morgonmål i mni mage.. suck.. så fick springa och göra mejj klar medan ahn satt i bilen o väntade, förstår inte vad det är för fel på vårt hus när det inte duger att komma in..
Så satt och tuggade i mejj en smörgås i bilen och böt några meningar med pappa.
Sedan var det bara att vänta på bussen vid shell, såklart den var sen, så är det alltid när jag är i tid, men pernilla och jag hann snacka en massa konstiga saker medan vi väntade..
Bussen var ganska full måste jag medge, vi är ganska många i gruppen, eller var många borde man säga eftersom nu är kursen slut (mer om det senare). Så där satt alla vi studerande i en buss samt läraren och pratade i mun på varann, resan gick snabbt, och jag och pernilla kom fram till slutsatsen att det var mycket ljud i bussen och att fönstrena borde tvättas i fordonet, man såg ju inte äns ut.
Så tänkte faktiskt inte berätta så mycket om bank-besöket, det var ganska slött men hölls vaken, det är ju alltid nåt. Från tio till tolv gick vi omkring i banken och i ett penga museum.
Efter det var det två timamr fritid, jag och Pernilla drog iväg genom huvudstadens labyrint gator och lyckades hitta fram dit vi skulle, Carlings, JC, Stadium, H&M samt Mango..
Köpte faktiskt tvp klödesplagg, en jätte fin vit shorta, perfekt till sommaren och en vanlig basic-topp med olika ränder på sejj.
Vi hittade även ett trevligt cafe som vi köpte varsin batong ifrån, pernillas fylld med kyckling, min med tonfisk, och misstänker att det var nåt fel på tonfisken, speciellt efter min natt. fy fan min mage var sjuk.. men det var inte det jag skulle berätta (det blri ofta små parenteser tydligen i mina inlägg).
Efter shoppnigen var det dags att gå och kolla igen ltie på banker, dessutom skulel vi till dealing-rummet, ni vet i filmer när alla skriker i telefoner och försöker sälja/köpa aktier.. tro mejj, det är inte så i riktiga livet, de såg mycket tråkigt ut och herremännen som jobbade där var inte heller intressantare.
Men klockan närmade sejj fyra och vi slutade för dagen, såklart skulle vi via McDonalds med hela klassen efter snacks till bussen, men jag som redan då kände mejj ganska sjuk i magen hoppade över att köpa mat utan tog några franskisar av Max istället.
Buss resan hem var allt annat än tråkig..
Max somnade i en rolig ställning som vi skrattade åt, jag och Tia märkte att vi har likadanna Mp3:or, vi diskuterade hur man skulle blåsa för att få bäst imma på glaset, vilka städer kom i vilken ordning längs vår södra kust i Finland, vart alla skulle festa under veckoslutet, och vad alla köpt under dagen, ja.. det kom en hel del andra saker också på tal.. men man kan inte komma ihåg allt..
förutom att pernilla började skratta så mycket att tårarna bara rann ner för henne kinder, så är det alltid när hon får höra nåt mycket extremt roligt, och tänka er, för en gångs skull skrattade hon inte åt mejj, utan Manda.
Men någång måste allt det roliga ta slut, och vi kom tillbaka till Shell, eftersom det är ganska långt in till stan därifrån hade vissa bilar, en som är på vuxen studier i vår grupp och Kim, som går sista året merkonom linjen och har då såklart körkort...
Jag fick turen att åka hem med honom, eller in till stan, skulle träffa F och M för att inhandla mat..
och tro mejj,det gjorde vi, halva matpengen flög iväg.. hups, men vi skall ju såklart dela på priset, betalade bara med kortet så att det var enklare för alla, tänk om vi skulle ha börjat dela upp allting i tre olika högar så alla betalade sitt.. nej nej, det fixar vi nån kväll här.

Så det var i korthet vad hände igår. jepp i korthet, tänk vilka alla smaskiga detaljer ni missade.
hehe..¨
så hur ser er kväll ut?
F drar iväg på läger så det blir bara jag och M i huset under fredag kväll och lördagen. idag blir det franskisar och köttbullar (känner mejj lat) och bara chill framför datorn hela kvällen, M har en egen laptop så hon hittar säkert på nåt kul med den, vi har ju kommit överens att eftersom de bor här får de göra vad de vill, inte så att vi alla måste sitta fastklistrade under hela veckan.
Imorgon blri det dock klyftpotatis och fisk, och dyr fisk, suck.. synd att inte M gillade den fisken jag ville ha, skulle ha blivit mycket billigare, nåjo.. mamma betalar.
Men nu och njuta av lite frihet i huset, de två knasbollarna borde vara här snart, så uppdaterar om dagens händelser senare, ni har en hel del att läsa redan med det här inlägget.
Sköt om er,

Ciao!<3

Volvo and Shopping

Då var man hemma..
tjohoo..
Varit som sagt i huvudstaden hela dagen och nu är huvudet och fötterna trötta, jobbigt att lyssna på bank-människor hela dagen.
Men vill man bli godkänd i kursen så var det ett måste.
Hur som helst, bankerna var tråkiga (såklart) men shoppingen samt bussresorna var skit roliga, som alltid kan min klass underhålla.
Men det blir att uppdatera ikväll, skall äta ltie pasta/sås med F och M nu, så uppdatering om dagen ikväll när jag är mätt och pigg efter singstar :)

Ciao!<3

Torsdag

Godmorgon alla bloggare, undrar om ni är lika sömniga som jag, helt sjukt, lade mejj tolv tiden igår och har fått ganska så mycket sömn för att vara en veckodag, men att bli väckt av telefonen lite över sex på morgonen eftersom mamma skickade ett meddelande, samt vakna själv då och då på natten av nån anledning hjälpte inte saken... hmm..
lite skumt, hoppas verkligen jag sover bättre den här natten, nämligen så att jag börjar halv nio imorgon igen, så jag startar lite över sju hemifrån.. trevligt trevligt..
Men idag på studiebesök, därför skriver jag ett litet inlägg åt er nu, bloggar troligen först ikväll nångång, åker inte på träningar men skall och handla mat med F och M efter att jag kommit hem, så det blir nog ganska sent innan jag är hemma och orkar aktivera mina fingrar..
hur som helst..
nu måste jag göra mejj klar, pappa söker mejj om en 25 minuter eller så, bäst att vara klar då, vill inte missa bussen som går halv nio, med tanke på att då är jag underkänd i kursen,tjohoo..
jaja..
sköt om er och ha en trevlig dag så bloggar vi ikväll.

Ciao!<3

Gonatt bloggen

Tänkte bara uppdatera om först kvällen utan mamma och bosatt i samma hus som F och M, otroligt skojjit, dock blev det ingen singstar ikväll, utan vi tog tv kväll med varma smörgåsar och Madagascar 2.. plus godis som de två finurliga personerna inhandlat åt mejj, kan livet bli mycket bättre än det?
men hur som helst, filmen var okej, har sett den förr men vi ville ha en chill kväll så den passade perfekt.
Men nu och sova, får sova till halv åtta imorgon, men kommer ändå att behöva lite skönhets sömn..
förresten, håret är kort igen, and i'm loving it, så nu är Jajjo på happy humör och också lite excited för morgon dagen, jaja.. får uppdatera ordentligt när jag sovit ut och kommit hem från helsingfors imorgon..
Sov gott bloggare och ha en bra dag imorgon.

Ciao!<3

No Pain No Game

Hemma, varit redan en stund, kanske en och halv timme, men varit lite saker att fixa, ni vet, stor dag idag.. hihi..
Men tänkte att ni förtjänar en liten blogg-uppdatering efter förmiddagen idag som var ganska stressig med bara några meningar..
hur gick provet?
Tja, jo och nej.. det gick si så där.. men vi hoppas på det bästa, tror jag är godkänd, och det är allt jag behöver för att bli lycklig.
Var som sagt och slutade lite tidigare idag tack vare tenten och hade möjligheten att springa till kvart före tvåans buss, jepp.. halft springa.. men det var nästan kul att veta *fart på stegen om du vill hinna*.
Jag och pernilla hann dessutom diskutera en hel del intressanta saker på vägen hem, b.la. morgon dagen.
Det är ju studie besöker, hela dagen, (tjohoo..) och vi skall starta kvart över åtta från Ekenäs, men grejjen är ju den att jag, pernilla, mika, manda och mergime (om hon bestämmer sejj att komma) bor på vägen till huvudstaden, så värför åka ner till ekenäs först och sedan susa förbi vår stad om några minuter, så vi får en ltie senare start när de plockar upp oss med bussen, halv skall vi befinna oss vid "helmi simpukka" och jag fixade pappa och köra mejj.. hihi.. skulle gärna gå om det inte vore så att jag bor på andra sidan staden, och tro mejj, att starta lite efter sju lockar inte, eftersom jag är slö på morgonen skulle det ta så länge, så med andra ord startar jag kvar över åtta med pappa från vårt hus, som är vid det laget mamma-fritt.
Jepp, om några timmar åker hon iväg, okej, om 4½ timme, men vem räknar.. så då blir huset bara mitt.. och F samt M:s.. men jag har fortfarande makten att slänga ut dem ifall det spårar ut (just kidding)..
Så bloggen borde hålla sejj uppdaterad fortfarande ganska mycket, men kan inte lova nåt, man vet aldrig vad vi hittar på medan vi har huset för oss själva, men F är en av de trognaste bloggläsarna och börjar alltid be om inlägg efter en tid, så troligen kommer hon att fortsätta med det nu när hon bara kan öppna dörren till följande rum och be om ett inlägg..
yes yes..
imorgon blri det även att inhandla maten till veckan med dem, får se vad vi hittar på.
Men nu och fixa lite saker innan jag skall iväg till frissan med mitt hår som plattat sejj som en våt golvmopp idag mot mitt ansikte.
Sköt om er så bloggar vi senare.

Ciao!<3

Onsdag

Snabb uppdatering, måste läsa på matematik tenten ännu, eftersom jag inte orkade igår kväll.. hehe :)
Sparat och placerat idag på morgonen och spelat innebandy precis i en och halv timme, otroligt roligt, bara att abbe lyckades hacka till mejj två gånger, en gång på smal benet och en gång på axeln, trevligt trevligt,, men som man brukar säga.. "No pain no game".. så bara att vänja sejj.
Som sagt, tent snart, och efter det får jag åka hem för att röbereda för kvällen när F och M kommer, samt oxå klippa håret, jippii..
uppdaterar ordentligt när jag kommer hem.
Hoppas ni hade en trevlig start på morgonen (och inte lika sömnig som min)..
 Sköt om er och ha en trevlig eftermiddag.

Ciao!<3 

Private Practice + Grey's anatomy

Japp, som alla vet är jag en tv freak och gissa hur jag blev överraskad idag av kvällens avsnitt med Private Practice..de slog ihop sejj med Grey's anatomy, och ärligt talat är Grey fortfarande favoritprogrammet när det gäller sjukhus och drama.. så jag hade absolut inget emot att se på programmet där man fick se McSteamy-McDreamy då och då.
Så hoppas ni har haft en trevlig kväll. själv har jag provat ett par jeans som jag blev kär i på höstlovet men hade 'för stora' lår vid det tillfället efter att det varit paus i träningarna och jag slängt i mejj massa onödig mat under sommaren, men nu, nu är de perfecto.. hihi.. det lönar sejj att hoppa hemma hopprep och gå på träningar, så ni som funderar, jag är ingen hälso-freak men att sträva efter nåt så som ett par snygga jeans så är det värt det att svettas lite då och då.

Så imorgon är det skola, spara och placera på morgonen, suck.. gilalr inte matematiken men åtminstone somnar man inte på den lektionen, eller okej ibland gör man nästa det, men spara och placera lektionen, zzz.. det är lite slött att lyssna på nåt som man inte bryr sejj över.
Tänker inte bli någon placerings-tjej som tjänar euron varje minut och förlorar dem vid nästa minut.
that's not me.
Men nu blir det att hoppa i duschen ta en skön varm, låååång dusch och sedan slänga sejj i sängen och läsa lite, trött på att snarka genom hela dagen i skolan, och imorgon är det mycket att göra.
Jag kan dessutom med 98% säkerhet garantera er ett inlägg här på bloggen via biblioteket imorgon på matrasten, beror lite på hur mycket tid jag har över efter rolig rörelse..
Hur som helst, sov gott bloggare så skrivs vi imorgon, lägger in en bild här också på ett ganska så säkert val till imorgon vad gäller min blivande frisyr, what do u think? :)

Ciao!<3


Hemma och en tid för imorgon

Jepp, Jajjo is home, mätt och belåten efter ärtsoppa, nam nam.. gott med det eftersom jag inte fick någon grön soppa när det var menat, eftersom jag hade matcher.
Så hur har er dag varit?
Måste vara stolt över mejj själv och skryta lite nu, hade datalektion efter lunchen, till fyra.. och det var kodningav hemsidor som gällde, och som sagt, min sida var upp åt någonting, inget fungerade och mina nerver höll på att brännas upp av irritation, tack gode gud att jag har vänenr som Abbe som erbjöd sejj att fixa en startsida åt mejj eftersom han hade en håltimme, hans resulltat kanske inte var det bästa men uppskattade hjälpen.
Hur som helst ,skickade mina koder iväg via mail åt honmo och lekte ltie med datorn medan jag väntade på svar av honom, men då hände nåt skojjit, det började gå bättre, och vips hade jag en hemsida..
jepp ni läste rätt.. 
sidorna är klara, skall publicerar på fredag, och jag är stolt över att inte behöva stressa på fredag morgon innan läraren startar igång oss med publicerande.
Så nåt annat intressant hände också idag, fick ett mejl av mni syster som funderade vad söndagens planer är gällande F och A, och joo, ta det lugnt läsare, det blir middag och en film, alla fyra, det vill säga, jag, M, F och A.. med andra ord, en normal kväll, ända skillnaden att vi har med A för en gångs skull.. tycker nästan synd om honom.
hihi..
Men ikväll blir det att komma ihåg nåt viktigt medan jag är hemma..
måste komma ihåg att packa gymnastik kassen, jaja, låter lite halft segt, men tro mejj, jag glömmer alltid nåt.. och om jag packar nu istället för imorgon på morgonen så kommer det att vara mycket bättre..

På tal om imorgon, beställde tid till min frisör.. äntligen, har redan länge dragit i topparna till mitt hår och suckat över att håret är som fastklistrat längs kniderna, tänk er, i början när jag klippte håret kort hatade jag det, och nu saknar jag det, jaja.. så det blir kort imorgon igen, våningar i håret och sned pannlugg..
F verkar åtmnistone excited över att jag skall klippa håret..
halv sex har jag tid på kvällen och efter det är det dags att komma hem, fixa det sista och välkomna mina knasiga tvillnigs-vänner in i vårt hus för en vecka framåt.
Men nu och kolla lite på tv och läsa på matematik tenten som är imorgon..

Och försöka överleva mammas resefeber.
wish me luck,

Ciao!<3  

Tisdag

Hejsan alla bloggare, jag vet, ovanligt att jag skriver den här tiden, men sitter i biblioteket, var inte hungrig idag tack vare nmin fin fina ide att äta för mycket på morgonen så jag följde inte med till matsalen, såg ingen nytta med den saken eftersom jag känner mejj för mätt för att få i mig en brödskiva eller fiskpinnar, så nu bloggar jag istället, hurra.
Så halva skoldagen har gått, suck.. kan ni alla gissa vad för ämne jag haft? ja, exakt.. matematik.. börjar faktiskt vara nära nu att det ordet/ämnet kommer att hamna i min "hat-bok" på saker, jag gillar matematik, men den här matten kan nog kolla nånstans där solen inte lyser..
hur som helst, sista lektionen i det imorgon (<3).. och det är tent (inte lika kul).. men Hasse informerade idag åt oss att vi får ha alla teori papper med oss på tenten, med andra ord, vi har klagat så mycket på hans lärar-teknik att han vill se till att alla blir godkända imorgon, och tro mejj, vi klagar inte..
hihi..
så hopperligen slutar jag imorgon två tiden, så hinner hem tidigare för att börja byta lakan till gästsängen + mammas säng, städa mitt rum och packa kylskåpet fullt med "the basic stuff" som mamma skall inhandla, maten får jag, F och M planera själv, men hon skulle se till att vi har mat till torsdagen eftersom jag är borta hela dagen på studiebesök och trännigar på kvällen (om jag hinner).
Men som sagt, inte länge kvar nu mera, sedan är det dags att ha mamma-fritt i en vecka, och ha F&M på 'pyjamas-party'.. okej kanske inte ett pyjamas party hela tiden, men kan slå vad om att det blir en hel del sjungande och slöande framför tv:n medan de vistas i det vita tegelhuset som vi även kan kalla mitt hem.
Kommer ni förresten ihåg drömmen jag skrev om igår, om inte så kan ni gå till föregående inlägg..
som sagt, drömde om någon som skulle kunna vara min drömkille, om det finns såna mera i den här världen, hur som helst, han återvände inte till drömmarna, suck.. skulle ha varit roligt och se vad det var för dröm jag drömde natten innan, få veta fortsättningen eftersom vissa väckarklockor avbröt allting på måndag morgon..  
men som sagt, det var en dröm, skulle man få fortsätta var man blev natten innan så skulle man säkert själv också tro på att drömmen var verklighet, och det kanske skulle bli lite knasigt..
jaja, nu skall jag återvända till min andra fantasi-värld.. min bok.
så vi skrivs när jag kommer hem idag, sköt om er bloggare.

Ciao!<3

Ugly Betty

Hej hej bloggare, klockan närmar sejj tio på kvällen och det är väl så småningom dags att söka sejj till sängen, med andra ord om några timmar.
Som alla vet är det måndag idag (åtminstone hoppas jag att alla vet dagens namn).. och vad betyder det?
joo..
tv-kväll!
så nu kanske några funderar, värför sitter jag och skriver blogg, jo.. för tv-kanalen har ersatt Desperate Housewifes med Dirty,Sexy money.. och trots att jag är en total tv-freak så ser jag inte på den serien..
så tid och blogga.

Så eftersom det är måndag kväll betyder det att allas första dag på jobbet/ i skolan är över, skönt eller hur? kanske kom det lite pengar, kanske ni lärde er nåt nytt (till skillnad från mejj).. men kanske några av er bar aräkanr dagarna, det gör jag.. av många orsaker, här kommer de:

-Mamma åker iväg på onsdag till södern för att fira sin 'special friend'
-F och M flyttar in för en vecka, party! <3
-Fredag är sista skoldagen för 4 veckor, får jobba istället (heldre det än matematik).
-På torsdag shopping med Pernilla och resten av min klass när vi åker på studiebesök till Helsingfors.

Ja som sagt, den här veckan är en bra vecka! matematiken suger såklart, men på onsdag är sista lektionen.. så bara att ta några djup andetag och be till gudarna att klockan tickar snabbare framåt än idag.
För gud vad tiden gick långsamt, jag och pernilla var påriktigt nära på att ta livet av varann vid några varv, och inget fastnade på hjärnan, jaja.. ibland önskar man att jag och F gick på samma klass och inte hade två månader så opassligt emellan oss (hon och M är födda i Januari -93 medan jag är i November -92) så det är ltie tråkgit ibland, men låt oss igen tänka positivt, det skulle kunna vara värre.
Men tillbaka till onsdagen.. de skall flytta hit en vecka.. tro mejj det kommer att bli en av de bästa veckorna, inte för att jag skulle ha nåt emot att bo ensam hemma, men ärligt talat, lite övning för framtiden när jag och F drar iväg till Vasa att studera skadar inte, och vi kan se det här som min present till henne och A när de firar sin en månads dag, väför behöver vi inte disskutera, men om jag hade en pojkvän för tillfället skulle jag inte vilja bara vara hemma med honom i vårt hus, nej nej.. presentera honom till vännerna, och iundvika föräldrarna.. hehe..
men nej, det blir singstar och skvaller nätterna igenom med F och M ,hur tror ni torsdagen kommer att gå när vi skall upp första dagen, alla iväg före åtta? hmm..
lite misstänksamt där..
nåjo, kaffe/kofein i kroppen bara så går allt bra.
Och dessutom är det ju dagen jag åker iväg till helsingfors med klassen, så en timme tid att sova på bussen.. 
vi fixar det, så gör vi alltid, några av er kanske kommer ihåg när vi hade singstar kväll/natt med F och M och jag hadem atcher nnästa morgon klockan sju, hmm.. jag lever ännu också, så inget är omöjligt..
jaja, men nu måste vi spola lite framåt igen och inte fastna på gamla tider, F grillar mejj via MSN så att jag skall skynda med inlägget .
Så imorn är det tisdag, massor att göra i skolan, måste få min hemsida klart, och ärligt talat, har inte äns börjat ordentligt, inget vill som jag, håller på att få fnatt direkt som jag öppnar kodningarna på Notepad, ja ni läste rätt.. skolan har ingen "web-design" program som vi kan använda eftersom de är snåla och inte tror på olaglig nerladdning.. konstigt eller hur..
hehe..
nej men nu påriktigt avslutar vi detta inlägg, kanske någon fick en trevlig godnatt saga att läsa tack vare detta inlägg, så härmed avslutar jag dagens blogg inlägg (som blev tre stycken) och önskar alla en trevlig natt..
nej vänta..
kan ju inte sluta inlägget innan jag berättar om nåt gulligt och skojjit som hände förra natten, jepp, jag är ganska bra på att drömma..
eftersom det är en dröm kommer jag inte ihåg alla detaljer, men vi var i min lågstadie skola och jag var i min egen ålder, F och M, samt alla andra jag känner var också där..
nåjo, jag skulle sjunga, och tro det eller ej men jag sjöng bra (heh) och alla applåderade, sången avslutades med att jag hoppade ner från scenen som var ca. 10 meter upp i luften, men landade på fötterna och skadade mejj inte, ännu ett hmm.. ett tecken p åen dröm, allt är overkligt..
men det som hände efteråt skulel gärna ha fått vara sanning.
Redan länge har jag alltid skämtat med F att hon kan få leka gärna matchmaker åt mejj när det gäller att hitta en perfekt pojkvän/boytoy.. och hon spanade in en sverige-jappe åt mejj på kryssningen, men jag var inte närvarande..
hur som helst, F träffade i min dröm en kille, vet inte hur, för det drömde jag inte, men vet bara att hon hade träffat honom i skolan.. så när jag skulle gå ut för att få frisk luft springer F efter mejj säger att jag måste följa med henne till scenen igen, den här gången den scenen som skolan egentligen har, jag förstod ingenting med följde med, och där stod killen F träffat med sin kompis, en nervös sötnos.. jepp, rufsigt blont hår och bruna ögon samt en trevligt avslappnad stil, blev helt glad och förvånad, hur som helst, han hade kollat in mejj medan jag sjöng och ville bjuda mejj på kaffe eller nåt, såklart svarade jag ja, men ändrade ett vilkor, ingen kaffe, utan kakao (fråga inte värför), drömmen sltuade med att han gav mejj en kram och vi gick alla fyra mot utgången, och sedan *biip biip*....
----------------------
Jepp, väckarklockan, jaja.. synd så synd, hade gärna drömt vidare, men som sagt, det var en dröm, så nångång måste det ta slut..
Men nu skall jag låta er gå och lägga er och drömma egna härliga drömmar, så håller jag tummarna att jag träffar samma kille i mina drömmar i natt.. :)
Sov gott bloggare.

Ciao!<3 

Home alone

Sällan jag är hemma ensam, hehe.. inte för att jag har nåt emot det..
hur som helst, tänkte bara informera er alla intresserade att jag är hemma nu, skolan var tråkig och onödig idag, suck.. men bara tre skoldagar i skolan kvar, plus en i helsingfors när vi besöker olika banker och skall lära oss nåt vettigt..
Hann till träningarna idag också, men det var min bror som kom emot mejj, lite överraskad där, men så fick man se honom också när jag hoppade in i bilen vid busstationen..
men nu får det nog bli slut på det här halft onödiga inlägget, behöver mat i mig, lasange står det på menyn, samt nån konstig men säklert god bakelse som mormor också skickade hem till mejj igår, nam nam.. måste npg säga att jag älskar henne som tar hand om sitt barnbarn.
skrivs senare.

Ciao!<3

Måndag

God morgon sömniga och pigga bloggare, känner mejj som vanligt trött och sugen på att bara slänga mejj och sova igen, men what can you do, skolan väntar..
Det är bara egentligen en träff med läraren idag och sedan dubbeltimme matematik.. hurra.. men nåjo, tänka positivt, varje lektion jag har, är en lektion mindre som jag aldrig behöver mer gå på..
dessutom har träningstiden ändrat för diag tack vare Pernillas hemma match, så vi tränar från 5-6, vilket betyder att det blir ltie stressigt, så mackes flickvän träffar mejj på stan halv fem när jag kommer från skolan, hon kör mejj till träningarna med min utrustningsväska som är för stor att släpa med till skolan, så tack för det.
Men nu och fixa mejj klar, det är ju kallt ute, måste packa på kläder,
förresten, det är mars (*shit*) glömde helt bort att februari har bara 28 dagar så levde ännu kvar i andra månaden, men nåjo, ett steg närmare våren, nu måste snön bara smälta så är allt bra.
Ses ikväll bloggare.

Ciao!<3

Hairspray

Jepp, kvällen e här och tänkte bara snabbt slänga in ett inlägg åt er,
Det blev ganska mycket hoppande idag följt av magmuskler och ryggmuskel övningar så nu känner man sejj nöjd.. eller okej, nöjd och trött..
Hur som helst skall jag träffa imorn min egenlärare samt hela min klass på morgonen så det gäller att stiga upp halv nio imorn, kanske hinner kasta in ett morgon inlägg åt er.
Men som sagt, träff med hela klassen imorn, få se hur många som faktiskt orkar komma till skolan, men det är frånvaron som skall redas ut, klagomål över matematiken som skall berättas och säkert några andra saker, vem vet med min klass..
Jaja, nu skall jag slappa av genom att kolla på Hairspray, med andra ord, jag kommer att skutta omkring.
hehe..
mamma kom dessutom hem med två tobleronen av mormor så jag har choklad att äta på, jess!
Sköt om er bloggare, ha en skön och härlig natt uppföljd av en ny vecka.

Ciao!<3

Work that body

Dags att börja gå ut och fixa kroppen till sommar-season, nej skojjade bara, men skall ut och hoppa en stund så att benmusklerna får jobba och armarna väva som galningar eftersom jag inte kan delta i springande med mitt knä med laget.
Förresten finns det ett nytt inlägg på www.jajjo.blogg.se/funderingar , med andra ord funderings-bloggen.. så ni som har tråkigt och behöver nåt förvirrande att läsa kika in där, men nu och byta om till tränings-kläderna och ut i solskenet.

Ciao!<3

Söndag

Gäsp, gud va ja e sömning, steg upp för en timme sedan, med andra ord klockan tolv.
MEn den goda nyheten, mamma åkte iväg till Åbo så jag har huset för mejj själv, otroligt skönt, och avslappnande, att bara kunna ta det lugnt framför tv:n idag, för tro mejj, för trött för att göra några matematik uppgifter som jag borde göra, tent igen på onsdag, och jag är inte äns nära på att förstå allting, så lite problematiskt, dock måste jag aktivera mejj nåt varv, jag har nämligen ett möte med hopprepet och magmusklerna, inga kvälls träningar idag men de kommer att jogga en timme med laget. nu vet vi ju alla hur det är med mitt knä, så jag tar egen work out hemma.

Så hoppas ni får en trevlig dag, jag skall fixa lite morgonmål åt mejj och kolla på Heroes eller nåt.
(sällan).
jaja, dags att avsluta inlägget,

Ciao!<3

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011