ز

Ida Julin

Hem    Info    Kontakt

LETS GO!

Huset är halvstädat, mitt rum är ett kaos och jag är hungrig.
Dags att kicka igång nyåret då alltså! Bara the hippiefriends skulle hitta sig hit (eller åtminstone den ena, lite oklar där ännu).

Så ha en trevlig kväll :)

Ciao!<3


The year was 2010...

Helt sjukt att ett helt år har rusat förbi igen. Det har hänt en jävla massa och jag tänkte att det skulle vara passande med en liten lista. Och ja kan ni tänka er - jag bloggar! haha.. nej men jag behövde en paus. Denna blogg har aldrig varit en blogg var jag delar med mig alla mina beskymmer även om det finns gott om dem.

Så år 2010, where to start?

Nyår kanske?

Nyåret 2009/2010 firades med dem bästa: Hanna, Pernilla & Mari. Jag var hemma från England för att fira 'the holidays' och kvällen var rätt lugn med god mat, film och skratt. Visserligen fann jag mig mitt på vägen åkande pulka vid ett skede och jag lyckades även ramla rakt på näsan tack vare mina boots men det ledde ju bara till ett gott skratt! Så en lyckad kväll och en bra början på det otroliga året.


Jag tillbringade också januari-februari 2010 (och även december 2009) i England (Hereford) medan jag gjorde min IA. Det är en upplevelse jag troligen aldrig kommer att glömma. Jag fick vänner för livet (Nick, Lou & Janey) och även en hund. Hah, jepp jag var en hundägare, roliga saker. Men för att vara ärlig - jag saknar England, min 'familj' och även mina kollgeor. Massor med tårar fälldes dagen jag åkte hem och vissa moments har jag inte ens delat med mina vänner & familj, nix det är bara mina minnen. ;)
Flera bilder hittar ni HÄR. och... HÄRNär jag väl kom hem från England och återgick till det normala livet var fokuset på vänner, skola, dans & innebandy. Jag hade en vårproduktion att uppträda i, en massa skvaller att catch up on och såklart... en hel massa skolarbeten som jag ville gråta över när min laptop gick sönder och alla dokument  gick till hukka.'Försommaren' var rätt galen också, jag längtade efter ledigheten och jag & mina kokosbollar drog ut till Björnviken en sen kväll för att 'festa loss'. Resultatet var att jag nuförtiden har ett ärr på min tå, att vi fick myggbett som fan och att vi dansade loss på bryggan så att suputerna på andra sidan vattnet såg oss och utbrast 'kolla de dansar på bordet'. Men en av de mysigaste kvällarna i mitt liv med misslyckad grillning och skrämmande vägar.


Juni var även en speciell månad.. min söta brorsdotter  föddes: Novalie. Tjejen är solstrålen i mitt dysta liv då och då och det är en glädje att se henne växa upp så snabbt (tösen fyller snart 7 månader, hjälp!). Okej nu låter jag allt för vuxen men what the hell. My sunshine! <3
Skolan avslutades också och sommaren var här. Tanken att det bara finns ett år kvar utav studierna fick en överlycklig och jag tillbringade avslutningen genom att flasha militärdudes med min klänning i sällskap utav Mari & Pernilla. Senare på kvällen var jag hemma och hörde glädjenyheterna om Novalies födsel.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs062.ash2/36487_412518334870_613794870_4296098_7975039_n.jpgUnder sommaren hann jag och Lagus också kolla in Muse. En av de bästa konserterna jag varit med om. Och vädret var bara PERFEKT!


Under sommaren jobbade jag också, Karis Telefon - inte  det mest glammiga jobbet men pengar rasslade det in och jag köpte åt mig en ny laptop och några dagar senare.. drog jag till sverige för att träffa Emelie & Helle. My sistah's from another country! (yeah.. don't ask about that one).
Ps... Göteborg är en stad jag bara MÅSTE åka tillbaka till.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs210.snc4/38841_1490572936919_1011868620_31471976_945859_n.jpg

Ååh, glömde jag att berätta - vi åkte med Emelie och kollade på KENT! Upplevelse där med, aldrig lyssnat på dem seriöst, men det var en upplevelse i sig att sitta och köa och sedan springa till scenen.När jag återvände hem till Finland väntade bröllopet. Nej inte mitt.. men min brors!
Ytterligare en händelse var tårarna  ville rinna ner för kinderna men jag och Linda bet ihop så gott vi kunde med tanke på att vi hade en ordentlig party make-up på våra ansikten.
Dans, drinks och en lyckad kväll. Inte för att glömma hur stolt lillasyster man var den dagen.


Augusti däremot.. betyder också skola! Sista året kickades igång och jag tror vår klass aldrig varit slöare. Stunderna i auditoriet bland annat när Mika skulle skriva handboll och de olika versionerna var allt  annat förutom den korrekta stavningen. Eller alla förseningar som Jonas lyckades snappa upp när han inte orkade starta i tid hemifrån... eller faktumet att vi alla längtade tillbaka till sommaren!


Fram till November fortsatte livet rätt normalt, jag jobbade hos Karis telefon igen och var en riktig event ordnare när jag hjälpte till med hallådagen. Fick läsa massor så att jag var välinformerad, fick ha på mig ett pass som fortfarande finns kvar här hemma och såklart.. fick jag känna mig viktig.
Kollade på Redrama när han uppträdde och snodde en t-shirt åt Pernilla. happy times!Den 10 November åkte vi till söderna dock! Vi firade min födelsedag (18 år HELL YEAH) och även mammas födis ('25' år gammal, host host). Det var den första familjesemestern på länge och jag fick även åka lite kamel- och jeepsafari! Tennis hann jag också spela med min bror och what can I say.. saknar redan värmen och alla roliga stunder. Mas Palomas for the win.. Woot woot!27 november tillbringade jag i sällskap utav FBC Elit på den årliga julfesten. Avslutade kvällen tolvtiden dock medan alla andra drog till Affes.

http://chimping.blogg.se/images/2010/2_119230878.jpg

Sedan kom December.. gosh, julstress! Paket inhandlades, jag städade rummet om och om igen eftersom det aldrig blev bra och i slutändan var det en helt mysig jul. Julbastu & gröt hos Macke/Lotta/Novalie, middag hos mormor och sedan på juldagen middag hos pappa + utgång med Pernilla & Mari. Pernilla hade nämligen fyllt 18 två dagar före (och även fått körkortet) så det var dags att inviga AFFES!


Och nu närmar sig året sitt slut. Ikväll blir det liknande nyår som förra året men i år tillbringas den med de bästa: Mina kokosbollar Hanna och Sofia.
Updates om kvällen kommer kanske men vi får hoppas att denna lilla inblick i mitt liv var behagande.


En hel massa annat har såklart också hänt men  det håller jag för mig själv och hmm.. vad annat kan jag säga?
Oh right.. kanske dags att också visa lite videos jag fixat ihop under årets lopp. Blev en liten extra hobby när jag inte hade bråttom med att dansa, läsa, spela innebandy, vistas på sjukhus med mitt knä eller annat skoj.

Ciao! <3Don't bother

Jepp ursäkta men  bloggen har fått lida (inte för att jag är en superbloggare annors heller) men på senaste tiden har det hänt så jävla mycket att det sista jag tänker på är 'oj jag borde nog knappra in mitt användarnamn på blogg.se och skriva en rad eller två'.

Nej men seriöst det har hänt lite ett o annat runt mig och inom mig (haha okej det där lät mysko - läses: jag har varit med om mindre roliga saker och likaså min omgivning) och ibland känns det som om man inte skulle riktigt orka.
Vilket jag inte gör heller när jag tänker på de långa skoldagarna som väntar denna vecka och faktumet att jag måste jobba varje dag denna vecka.  UGH!

Nej nej det är dagar som dessa som man saknar till Göteborg så att man kunde mysa i soffan med Em & Helle och bara glömma allt annat.

Så urk för livet och hasta la vista!

Agreed... give me Conan!


Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011