ز

Ida Julin

Hem    Info    Kontakt

Hälsningar från en svettig apa!

Nej jag har varken rest tillbaka till tiden då vi var alla apor eller flyttat till djungeln.
Rubriken syftar bara på vilket tecken jag är född i enligt det kinesiska horoskopet! ;)

Men den svettiga delen... ja jag har tillbringat kvällen med att dansa.
Två månader i England lägger dig lite på efterkälken vad gäller två dans grupper och en vårproduktion. So work work work!

Men so worth it i slutet, kommer nämligen bli awesome! (speciellt eftersom vi kommer byta sång, tur där för jag och brintey spears börjar nog tröttna på varann redan).

Ciao!<3

Besviken

Kanske är det bara misstolkningar eller kanske är det bara hjärnan som spelar mig ett spratt. Men det här känns inte normalt, känslan att det bara går neråt för varje dag med tillståndet och att inget fungerar mer.

Ja oi vad jag lät poetisk där, men nu är det bara så att jag är totalt förvirrad och besviken samtidigt. Vad har hänt? Varför?

Allt för många frågor, och det känns som att inget löser sig även om jag försöker...


Veckoslut

De e nice kan man ju säga helt lugnt. Blogghumör kanske inte är på topp men det har inte hänt så mycket intressanta grejor heller. Visst har jag en lång lista att göra, som att ordna opp alla skolpapper över England, gå igenom bilderna, träffa kaverin, städa mitt kldäskåp.. ehm ja det finns sake och göra men man kan ju iställe sitta o si på True Blood eller sova.

Svårt att gissa va ja väljer?

Men imorgon blir det hippietime! Dags att träffa mina kokosbollar me andra ord, planen va att få me dom ut i snön men äkta finnar som dom är föredrar dom värmen!
Men vi får se, ännu kan jag övertala, hehe..

Nej men nu och sova efter ett helt ointressant inlägg. Vi överlåter det proffsiga bloggandet till F! ;)

Ciao!<3

Nej nu!

Dags att gräva tummen ut från röven och börja skriva lite igen.
Ehm ja, och för er så dom inte förstod att jag bara lekte en poet med min 'röv vits' så får man väl bara skratta!

Hur som helst, torsdag, hurra!
Bara en dag kvar och så blir det sportlov!
Sen e de ju lite lyxigt att jag slutat 2 varje dag i skolan nu under veckan (måndagen dessutom ledig).


Men nu då? Klockan är efter två - var är jag? Jo på jobb, Nesenta.
Sommarjobb har jag på G också så vi sitter och pratar om arbetsintyg och hur skillnaden mellan mig och chefens dotter är bland annat. Ehm ja intressanta grejer!

Men nu har jag uppdaterat *applåder* och skall försöka slänga in ett inlägg ikväll men om inte så vet ni att jag lever (men har en rejäl snuva tack vare skolan) så vi hörs!

Ciao! <3

Music for a few minutes

(ja jag vet segt med updates, men det har varit så mycket på gångs och jag försöker skärpa mig!)

Hope for Haiti - behöver jag säga mer? Vackert på alla möjliga sätt och när P!nk kom med sin del var jag väl lite extar mycket i farten!

Alphabeat does Gaga - Jag gillar Lady Gaga och jag gillar Alphabeat, så that's it - sången är bara härlig!Ciao!<3

Sista dagen

Ja jag vet det har inte blivit nåt bloggas men alltid någonting, om deti nte är internetföretaget (som kan se sig i arslet) är det alltid nåt med Charlie, Hereford, mamma eller ja, you get my point.

Men nu är det sista dagen(!), hur i helvete det nu har gått till? Två månader kan inte vara slut redan, det är omöjligt.
Men jo i övermorgon är det ju skola, tjohej (host host) och imorgon är det att åka buss, tåg och bil hela dagen.

Det finns nog inga ord för hur jag känner mig just nu, för som sagt - två månader, det här är mitt liv nu!
Det skall inte bara gå att flyga tillbaka till Finland och börja i skolan!
Ja jag har saknat mina vänner mne det är ju lite annorlunda, skulle jag få välja skulle jag flyga mina vänner hit och så skulle vi äta oss feta på Ben and Jerry's! (jep det är diet när jag kommer hem, engelska maten är faktiskt nåt jag inte kommer sakna)

Så ja, ikväll blir det middag, jag kommer nog gråta men försöker ta lite bilder (I know I am such a baby) men gårdagen visade hur bra det klickar med familjen, jag fixade middag (andra gången) och som vanligt gillade de den lättare versionen av mat, jag lovar Jane är chockerad att man inte behöver så mycket fett till mat som hon använder, men det var när vi väntade på att Jane var klar som det roliga började, bland annat har vi kommit underfund med att Nick planerar att följa sin systers fotspår med att inte ha långa förhållanden, men medan hon byter karl varje månad så sa Nick att han kan väl dejta en hel hög samtidigt så att det inte blir så jobbigt.

Suck och stön, jag kommer sakna den här familjen!

Okej dags att sluta gråta över något jag inte kan rå för, är på jobb trots allt, så slänger in en bild Pete tog på mig, vacker som alltid (ursäkta min sarkasm idag)!ps, vad tycks om nya designen? TACK M!


Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011