ز

Ida Julin

Hem    Info    Kontakt

Day 25 – A first

Day 25 – A first

Misslyckades lite med min lista igår eftersom jag hade så fullt upp men ei se mitään. En dags försening är inte så illa trots allt.

A first huh? Lite svårt och välja med tanke på att jag hunnit med massor i mitt liv redan men vi får väl välja... min första straffmatch.
Fy fan nerverna där. Jag var väl kanske 14 år? Något liknande, och du visste att allt hängde på dig. Vann ni straffmatchen så var finalen och väntade på stora arenan nästa dag, förlorade ni..well skam.
Så jättekul att sätta sig i målet och försöka klara sig.
Som sagt var det första straffmatchen ever och vi hade inte precis övat allt för mycket innan det heller. Men på något mystiskt sätt klarade jag det och vi vann med ett mål. Nu i senare skede när jag kollar på den DVD'n skäms jag något otroligt (så fula räddningar, haha) men då var det världens största grej och jag kommer ihåg hur Henkka drog upp en i en stor kram för att sedan slänga mig över till Mavve som i sin tur skulle krama en.
Nej nej minnen. Men det var en rätt rolig och härlig 'first'. Och eftersom jag är jag.. well känslan att vinna och ha gjort något viktigt  för laget - hell yeah I love it!


Denna bild är tagen dagen efter när det var dags för finalen. Bara kolla hur liten man  var då.

Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011