ز

Ida Julin

Hem    Info    Kontakt

Day 01 – Introduce yourself

Nu sätter vi igång med en ny kategori här på bloggen.
Tanken är att åtminstone få ett inlägg upplagt per dag och tja.. har sett rätt många bloggar hålla på med detta. Så nu kör vi! :)

Introducing... Jajjo (aka Ida Maria Virginia Julin)

Dom flesta har ju följt med denna blogg sedan början och naturligvis betyder det att en del utav min personlighet redan 'läckt ut' eller så kanske du bara råkar ha fördelen att känna mig från verkligheten några år tillbaka.
Hur som helst rasslar det in nya bloggläsare hela tiden och för att förstå sig på denna galna blogg behövs lite basic information.Mitt namn kan ni se ovanför. Jag kan ju börja med att säga att jag inte är stolt över mitt tredje namn, rättare sagt kopplar jag mig ihop med en gammal mommo varje gång jag hör det men sen igen kunde jag ha något annat crazy namn istället. Apple, Lotta-Liisa eller något annat tokigt. Så man borde väl inte klaga. Men jag tycker att om man har två simpla 'tavis' namn borde man inte slänga ett tredje uråldrigt till. Men det är ju bara min åsikt...

Jag bor i Karis, en liten by som befinner sig i Finland och här händer det inte så mycket. Nu när jag är 18 år (född 12.11) kan jag ju chilla ute på affes om jag känner för det men det har hänt en gång hittills.
På fritiden dansar jag som en galning och är innebandymålvakt.
Hur i helvetet dessa två går ihop skall ni inte fråga mig but I'm loving it!

Som ni säkert märkt blandar jag massor med engelska in i mitt skrivande, detta beror inte på att jag tycker det låter så 'coolt' (fast det gör det. Personligen tycker jag att finska och svenska är rätt fula språk) men jag bodde två månader i england under min praktik och språket har blivit lite hängande kvar. Dessutom pratar jag dagligen med bekanta och släkt som det bara går att kommunicera med på engelska. Så ja...Min familj. Jag är yngst utav tre barn, har två föräldrar.. dock nämner jag inte den andra så ofta. Vad kan man säga: once an ass, always an ass.
Har en brorsdotter som är solstrålen i livet för tillfället med sina galna påhitt och så har jag också en massa vänner som jag anser vara min familj på ett sätt också.Jag studerar till Merkonom och jobbigt är det inte precis.. roande däremot med vår grupp (FIGU08). Planerna är att jag  blir klar i vår och efter det är hela världen och väntar. Om planerna håller dock så blir det fysioterapi till nästa utbildning.

Älskar att resa och leka vuxen medan jag mailar sponsorerna till en annan bloggsida som jag håller igång.
Och ja jag är en utav dem.. en som gillar Twilight.
Eller för att vara ärlig har 'galenheten' försvunnit redan men jag tycker att historien är helt söt för det. Visserligen har aldrig heller varit någon som skulle göra allt för att få en egen Edward. Haha nej honom har jag aldrig brytt mig över.
På tal om bokserier så är jag en ordentlig boknörd! Har det en liten onaturlig twist i sig är jag helt såld men självbiografier och True stories är även något jag lätt biter in i. Inte för att glömma all romans. Ja på den fronten är jag en äkta girly girl.Antar att det var lite basic information om mig. Kan ju inte precis skriva allt i detta inlägg med tanke på att jag har 29 st rubriker kvar. Men ha tålamod mina vänner!

Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011