ز

Ida Julin

Hem    Info    Kontakt

Day 03 – Your parents

Day 03 – Your parents

Oj oj nu lär det bli intressant. Mina föräldrar.. och mitt förhållande till dem. Var skall man börja...
Mina föräldrar skilde sig när jag var åtta så ni kan säkert förstå att det är lite mixed feelings vad gäller hela situationen och jag kan helt klart säga att jag är närmare min mamma än min pappa.
Jag bor ju med mamma och pappa brukade jag vara hos då och då när jag var yngre. Det upphörde dock rätt många år sedan.
Utseendemässigt är jag väldigt lik pappa (vilket jag fäller en tår för då och då, hehe) men personlighetsmässigt (om jag inte bara kan säga att jag har min egna personlighet) är jag nog mera lik mamma.

Men om vi tittar på dem lite skillt...
Pappa jobbar på Karis Telefon och är gift sedan många år tillbaka. Mitt förhållande till den nya frun tänker jag inte ge mig in på, ni som känner mig väl vet min åsikt om henne.

Mamma igen är en 'dejtare'. Haha hur sjukt det än låter så har hon dejtat sin man i ett antal år redan och hon verkar trivas så.
Hon är även den föräldern som stöttat mig mera oberoende vad. Visst har hon sina moment och vissa saker hon säger tar man verkligen åt sig av (återigen, ni som känner mig vet vad) men om jag jämför henne med pappa så är det rätt klart vem jag uppskattar mera.

Och ja jag tror det får vara det... älska sina föräldrar gör man ju alltid men jag kan inte sluta tänka på hur annorlunda jag skulle själv vara om mina föräldrar fortfarande var tillsammans.
Nej urk, tror jag trivs bättre såhär.. dessutom finns det en stordel att bo ensam med en förälder.. om hon är borta är huset mitt! ;)Denna bild har ju dykt upp redan några gånger men tro det eller ej.. har inte allt för många andra bilder på mina föräldrar.

Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011