ز

Ida Julin

Hem    Info    Kontakt

Day 08 – A moment

Day 08 – A moment

Okej, att välja ETT ögonblick från mitt liv som är minnesvärt och roligt... hmm. Med tanke på att jag inte har lust att dela med mig precis allt här på bloggen (med risken att mina syskon läser detta och jag ligger i deep shit efteråt) så får vi köra på något säkert och GAMMALT minne!

Jag måste väl ha varit tretton eller någonting.. inte riktigt säker faktiskt men länge sedan var det.

Jajjo var en pinne, extremt blont hår och trodde att hon var snyggast i världen! Hehe okej kanske inte riktigt, men efter att ha sett några bilder kan jag nog konstatera att mitt hår back then inte var det snyggaste.

Vi var på båten med Hanna & Sofia, och tuffa som vi var så sov vi ensamma där medan deras farmor tittade förbi då och då för att kolla att vi levde. Nå vid ett skede fick vi en smart idé. Ut och ro + sola!
Så där stod vi, hoppande ner från stora segelbåten till lilla nasse och började lossa alla rep, iklädda i endast bikinis.
Nå int va de ju där någo.. tills en båt med karar kom förbi som noterade oss med en hög kommentar som löd på följande vis "NOILLA ON BIKIINIT PÄÄLLÄ!"

Jepp väldigt lyckat.. och jag kan fortfarande se det framför mig. Tre tjejer, i bikinies medan man sträcker på sig åt alla världens olika håll.

Nämne jag dessutom att deras farmor stod och såg allt detta med sin 'man'? Jepp, extremt lyckat!
Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011