ز

Ida Julin

Hem    Info    Kontakt

Day 13 – This week

Day 13 – This week

Måste säga att jag hade rätt bra timing med min lilla dagbok. Att lyckas få denna rubrik in på en söndag - perfecto!
Så vad har hänt denna vecka? Gud.. vad har INTE hänt är väl frågan.
Måndag - fredag var det rätt normalt med jobb och träningar, planerade lite inför lördagen då vi skulle fira Hanna och Sofia. På fredag åkte vi iväg till min bror för att befria honom och Lotta från Novalie. Alltså var jag barnvakt... inga problem där, ungen är seriöst så lättskött. 
På kvällen när jag anlände hem la jag märke till att mina leggins var sönder, lördagsshopping here we come.

Så lördagsmorgon kan ni nog gissa vad jag gjorde. Hittade som sagt lite nya jeans och skor och efter det anlände jag hem för att byta lakan och städa. Normala och tråkiga saker med andra ord.
Efter det började jag kocka ihop lite supermiddag inför förfesten och sedan var det full rulle på tills morgonnatten då jag slängde mig ner bredvid Sofia för att sova några timmar.

Vad hände på Affes kan vi lämna lite utanför men låt mig bara säga: det fanns jävliga äckel... och mindre äckel på plats. All in all slutade kvällen väldig bra.

Idag däremot.. steg upp kvart över nio och lämnade Sofia döende i sin säng medan jag gick hem och gjorde mig klar inför dagens matcher. Spelade inte själv på grund av min rygg men tjejerna kämpade på härligt i två hela matcher och även om vi inte fick hem några poäng denna gång så var det en rolig dag.
Senare på kvällen blev det en snabb visit till Hanna och Sofia innan jag satte mig ner i soffan för att äta lite mat och kolla på film.


And that's it! Inspirerande eller hur? Jepp, veckan har väl haft sina up's and down's men det är bara att tänka positivt. Och trots allt: det är ny vecka imorn! ;)

Nu och sova,

Ciao!<3


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011