ز

Ida Julin

Hem    Info    Kontakt

Day 18 – Your favorite birthday


Day 18 – Your favorite birthday

Hur mycket jag än skulle vilja säga en så har jag tre.
Haha hur patetisk är inte jag? Nej men ni har ju redan märkt att jag inte kan bara välja en bästa vän, jag kan inte välja ett favoritögonblick.. så varför skulle jag kunna välja bara en favoritfödelsedag?

Dock är min top 3:a och tar plats efter varandra. Med andra ord när jag fyllde 16, 17 & 18.

16: Sofia lekte sjuk hela långa veckan och jag var seriöst deprimerad. Sweet 16 liksom... så på min födelsedag traskade jag ner till tvillingarna med hanna vid min sida och varma koppen i min väska. Jag erkänner.. jag blev lite skeptisk när vi skulle gå eftersom Hanna lite avslöjade sig men ändå.
För när jag kom till dem, öppnade dörren... där stod Sofia med en mudcake och ljus, plus mina 'gäster' (läses: Hanna och sofia hade ritat personer från min klass på ett stort papper och ballonger).
Kvällen spenderades med mat, kaka, singstar, presenter och lite bilder.
När jag fyllde 17 år däremot drog vi iväg på P!NK.
Sofia stackaren (och ironiskt nog) var faktiskt sjuk detta år men hon var en trooper och följde med för det. Vi började kvällen genom att göra oss klara hos tvillingarna och bevittna när mitt knä hoppade ur led. Mut ei se mitään.. man fyller ju 17 bara en gång i livet.

18 däremot... gudars. Vi var i Mas Palomas och dagen var underbar! Först blev jag väckt med hela familjen + Jorma stående vid sovrummet och sjöng högt och vacker 'paljon onnea' medan Marcus filamde in allting och Jorma knäppte bilder.
Lite kaka fick jag också som de köpt kvällen innan och sedan fick jag reda på att jag skulle vara klar inom en timme för någonting.
Någonting visade sig vara kamel- & jeeputflykt. Något jag kollat på redan när vi kom dit.
Roligt var det, jag fick pussa Nero (baby kamel) och lyssna på en otroligt underhållande guide.
Som sällskap hade jag mormor (jepp, min mommo e tuff!), Jorma (som betalade utflykten) och Mamma.
Plus andra passagerare, bland annat två killar från Sverige, båda i min ålder.. som såg så kova ut ända tills de satte sig på kamelryggen och blev skiträdda.
På kvällen drog vi oss mot det lyxiga området vid fyren och åt ute en nami nami middag innan jag blev serverad min första (lagliga) drink.De va de. What do you think? :)
Man skulle ju kunna ha värre liv.

Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011