ز

Ida Julin

Hem    Info    Kontakt

Pikkulauantai

Vet ni... i denna takt tror jag att jag inom vecka kommer vara 70+ och på väg till en pensionärs bingokväll, för gudars tiden går snabbt. Det är ju onsdag redan, lill-lördag... och två dagar tills fredag.
Heh, seriöst... tiden går allt för fort.

Inte för att jag borde klaga, jag ser framemot veckoslutet men om fem vardagar går med racerfart hur kommer då inte veckoslutet gå? Jo ännu snabbare, och det är bara bläh.


Lite planer inför helgen har jag hunnit med redan dock (haha, jepp I told ya - gillar att planera några dagar i förväg med min kalender).
Fredag lär det bli shopping med Sofia in the big city Karjaa (med andra ord hittar ni oss i Canny) och på lördag om allt går som planerat blir det utgång med Mari (och Pernilla?). Lite tragiskt där, jag börjar känna mig som en partyholic (som Mari så snällt kallade mig) med tredje veckan i rad. Men förra helgen var det ju lite mera gränsat eftersom jag hade match på söndag så jag fick hitta på andra sätt att underhålla mig med än att dra en helfylla.
Inte för att jag tycker att festande är samma som att dricka så att man staplar under bordet... men you get my point, yes?

Hoppas det...

Men tills det händer något intressant här på kontoret skall jag avlägsna mig.

Ciao!<3


I brist på andra bilder... denna har ni sett förr, men detta är Pernillas version utav mitt liv.

Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011