ز

Ida Julin

Hem    Info    Kontakt

Portfolion, långa dagar och en hel massa annat!

Jaa det där med att blogga. Vet ni snart är det nog så att jag bara lägger ner skiten och börjar leva mitt såkallade liv.
Som ni märker lider skrivandet extremt mycket och för att vara riktigt ärlig, det här med att skriva: inte lika intressant och lockande som det brukade vara.

Men än så länge stannar Jajjo.blogg.se kvar. Helt dum är jag inte trots allt (även om jag jämnt blivit kallad blondi här på jobbet på den senaste tiden).

http://www.diccons.com/ruukki.gifSå vad har hänt? Jo jag jobbar på för fullt vid Ruukkigolf. Och eftersom säsongen inte börjat ordentligt och våra andra caddiemasters först dyker upp i slutet av maj är det jag och Henna ensamma som sköter kontoret. Vilket är helt chill förutom dagar som denna... när en av oss är ledig (i detta fall Henna) och den andra får sitta vid kontoret i TIO timmar. Riktigt heaven det med. Dessutom blir det närmare elva timmar arbete eftersom du måste vara här i god tid innan åtta för att ställa igång allt, hämta kassan, kolla flaggorna med mera för att sedan innan du stänger räkna kassan, dammsuga och sådant. Så egentligen är arbetsdagen från 7:30-18:30. Superkul!

Och det bästa: imorgon igen. Inte för att glömma att på måndag börjar vi ha öppet till åtta och Henna är ledig igen. Vilket lämnar mig i en situation var arbetsturen ser ut att vara från 7:30 till 20:30.
Bra blir det här.

Så ni kanske förstår att mitt liv inte existerar för tillfället. Det är sova, äta, jobba, äta, jobba, sova och jobba som gäller. Allt annat får vänta i ca en månad.


Men i augusti mina vänner bär det av till England. Hipp hipp!!
Och troligen skall ja hinna med ett och annat roligt innan dess.Jobb equals limited access to pictures.


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011