ز

Ida Julin

Hem    Info    Kontakt

Hoppsan Hejsan

Så mycket för att uppdatera direkt när jag kom hem, men i mitt försvar hade vi lite besök av en viss sötnos.
Bella.
Någon kanske kommer ihåg när jag tog hand om Tessa för ca. ett år sedan? Jo nu var det 'systern' som var på besök. Så det blev mys med henne en rätt så lång stund.
Och planerna nu är att krypa under täcket med laptopen och kolla på ice age 3.
låter som en skön och mysig lördagskväll, dessutom känner man sig otroligt fresh efter bastu och en promenad tidigare med M.
Så ja, godnatten på er, jag skall försöka hala mig upp i tid imorn men inga löften här, jag kommer troligen ligga snarka halva dagen.
Sköt om er,

Ciao!<3

I'm out

Ja eller det blir en promenad med M, efter det kan det bloggas en stund för att sedan avsluta kvällen med film. ;)
Ses om en stund

Ciao!<3

Godnatten..

En lång dag, och nej jag tänker inte gå in på alla detaljer, men låt oss säga såhär, det kommer var skönt att bara få sluta ögonen för många timmar!

Ciao!<3

Veckans Låt

När gjorde vi det här senast? Ja jag vet inte, men nu är det tillbaka. Mina härliga låtar som håller mig igång under veckan. och visst, det kan vara gamla låtar eller nya men bara de hållit mig igång eller haft nån slags betydelse under veckan så kan de platsa på listan. Och den här veckan...


Halloween time

Kan man lugnt säga.
Det var en vanlig skoldag, jag var trött, såg inte fram emot en skoldag till fyra medan Pernilla slutade tolv.
Men jag kan lova er, jag fick mig en rejäl väckning. Vår skola är så trevlig och tror att vi är fast i ett lågstadium skede och hade dekorerat skolan med lite nät och plast spindlar. Men riktiga överraskningen var i kansliet, en av assistenternas spindel. och ingen liten söt sak, nix pix, en tarantella. BRRR!!
Höll på att springa ut från skolan.
Dessutom äger Ville the assistent ett X antal ormar så jag är lite rädd för vad han kommer hämta för husdjur nästa gång på besök.
Som tur var den här spindeln i bur nu men allvarligt talat, vad är inte chancen att en trevlig första årets elev smiter in och öppnar buren? Skulle vara kaos, har inget emot små spindlar som man kan hitta vid huset, men när vi pratar håriga åtta beniga stora grejjer, ja då hittar ni mig nog på Mars var det hoppeligen inte finns nåt som heter ormar, ödlor eller spindlar.

Ciao!<3

England - Hereford

Ja, inga ord kan säkert beskriva min lycka att få åka till England i december för att jobba två månader. Allt är klart- eller tja, skall skriva hyreskontraktet och köpa flygbiljetten dit, men förutom det är allt klart!

Jag åker riktigt de första dagarna i december och flyger troligen hem 9 februari, beroende på lite mina arbetsturer kanske jag återvänder till Finland lite tidigare (som sagt- beror på hur jag jobbar).

Hereford heter staden jag skall åka till, en sådär liten trevlig stad, ni vet 50 000 invånare nära Waleska gränsen, no problemo  *host host*.
Men nu kanske någon undrar.. vart bor hon? Vart jobbar hon?

Ja jag kommer bo hos en som heter Jane. Hennes kollega är Philip som har ordnat allt åt mig.
Men Jane, hon har ett tomt rum eftersom hennes dotter är på universitet, så jag kommer 'ta rummet' och betala en liten hyra per vecka.
Företaget jag skall till heter Axon och de har tydligen redan planerat massor med projekt jag skall hoppa med i.
De är och 'säljer/hyr ut' catering tillbehör, så som bardiskar, spisar, diskmaskiner, kastruller, You name it! och där skall jag jobba då.

Axon är också en trevlig promenad från huset så jag sparar in pengar där också.
Förutom det har jag fått höra att Jane kommer visa mig runt och hennes 18 åriga pojke (ett år äldre än jag då) kommer ta mig mera runt i ungdomslivet i Hereford. Wihii, sen skall vi ju inte glömma att jag kommer med säkerhet åka in till London för shopping några gånger!

Men för de som undrar, får jag bara internet anslutning i huset (har inte hunnit prata med Jane om den detaljen än) så kommer jag blogga på och berätta vad jag håller på med i England, det är sådanna tillfällen jag uppskattar bloggen för jag kan berätta allt på en och samma sida och be mina vänner läsa här istället för att tvinga mig skriva hela historien till alla i mail ;)
Men ja, här kommer två bilder jag tog snabbt från google, vet inte riktigt var i stan och så det är, men äh det lär jag få reda på. 

Men nu skall jag nog sova (Så småningom) har butik och display från halv nio till fyra imorgon så kommer behöva min energi ;)

 

Ciao!<3


Träningar

Känner mig passligt sugen att skriva idag att det kommer ett 'extra' inlägg nu här, ikväll/inatt kommer inlägget om England men nu passar jag på att skriva detta..

Det är dags för träningar! Senast jag var där var.. hmm, två veckor sedan?


Ciao!<3

Rubrik

Oi vilken inspiration jag haft på senaste tiden att skriva.
Jösses vilken chock att jag faktiskt skärpte mig lite nu iallafall! ;)

Men ja, senaste inlägget fick ni ju höra att jag var rätt deppad, men no worries, för vad fixar inte Jajjo? Nej exakt, jag fixar allt (hehe).

Men stressigt är det. Skola, dubbeljobb, träningar, förberedelser inför England, och såklart mat/sova/vänner/hippielove.

Ja, vad gör jag INTE nuför tiden?
Men skall verkligen skärpa mig, lite uppdateringar kan ni väl få, tycker ni trogna läsare förtjänar så mycket..
Det är ju två veckor kvar till min födelsedag (vadå räkna?) och jag kan meddela att den dagen kommer bli super, vänner och musik, och ja- jag älskar musik.

Men mer om det lite senare, kan ju berätta var jag sitter just nu.. Nesenta.
Yupp Yupp, jag är på jobb, och fick min härliga arbetstur för nästa vecka, torsdag och fredag, underbart säger jag bara. Skola har jag rätt lite de dagarna, två lektioner på torsdag och ledig på fredag, men arbetet väntar, först sitter jag på Nesenta, troligen från 14-18.. efter det kör jag iväg till nästa arbete för att leka lite städerska (o jaa, det betalar bra), och på torsdag kväll har jag dessutom 'turen' att ha träningar klockan 20:30-21:00.

Så min torsdag är full som om jag vore Rob Pattinson (minus skrikande tjejerna), full rulle från 14-22 och då måste jag verkligen stressa med städandet, vet inte hur det kommer gå riktigt).


Såja, jag har uppdaterat! Hallelujah, låt oss alla hoppa o skutta av glädje nu i några månader tills nästa inlägg kommer.

Nej skojjade bara, kommer skriva ikväll ännu (underligt, jag vet).. om England som jag åker till i December, men tills dess skall ni sköta om er!

Ciao!<3

En deppig Jajjo

Ja förlåt, dåligt med uppdateringar, men vet ni just nu har jag lite annat att tänka på.
Och visserligen är bloggande avslappnande, men jag tänker inte inblanda exakt hela mitt liv in hit, inte när det blir så personligt som det är just nu.
Så när jag orkar, vill och kan bloggar jag igen.

Kan väl nämna skola, jobb och på fredag en totalt fullbokad dag som avslutad med tack fest.

Ja, that's it.
Take Care

Jajjo!<3

...

Oh my god, oh my god, oh my god, oh my god, oh my god, oh my god, oh my god...
jag skulle kunna gå vidare med samma fras hela natten.
Fy fan jag skakar av lycka här hemma just nu,
kollade mailen...

Jag ÅKER till England i December!

Ciao!<3

Onsdag

Blogg.se
Ursäkta att jag säger det här, men IBLAND skulle internet kunna få se sig någonstans väldigt djupt.
Att inte ha en blogg när man känner för att blogga är inte precis kul, och otroligt irriterande dessutom när man får som svar från vissa kundtjänster 'vi kan int ehjälpa till'.
Suck.

Men nu är jag tillbaka med nya tag.
Eller ja, känner mig för trött just nu efter en lång skoldag, dans och god mat så det blir tv tittande ikväll och sedan en härlig mjuk säng..

Så hoppas ni har en underbar lill lördag. Jag tänker spendera den åtminstone med mys och ljus!!

Ciao!<3

Måndag

Vet inte riktigt vad jag skall skriva här nu.
Det är nämligen rätt så tomt i mitt liv.
Skola från tio till fyra idag, träningar som inte blev av (SKAM PÅ MIG) och tja mina fingrar börjar väl återfå känseln så småningom efter att jag var osmart och körde h em utan vantar från busstationen.
Ehem- smart som sagt.

Men i försök att säga nåt uppmuntrande innan jag somnar här (ja allt för lite sömn!)
...
Det är måndag och om vi tänker på det hela ur min synvinkel så betyder det tre tidiga mornar till och sedan höstlov!
Underbart!
Inte illa.
Och så har jag blivit erbjuden två kvällsjobb! pengar pengar pengar- och lika bra det för nästa veckas måndag blir det shopping med Pernilla.
Nej nu- Desperate housewifes tar över mitt intresse, tyvärr.

Ciao!<3

Cruel Intentions 1 2 3

vad kan jag säga.
Första filmen tar priset som vanligt?
Inte precis chockerande, det verkar nästan alltid vara så.

Första filmen är såklart och har ett sorgligt slut men åtminstone förstår man filmen och det finns den där lilla humorn inblandad,

Andra filmen hade humor.. tonåringar som jävlas med varandra och använder sex som hjälpmedel.

Tredje filmen.. tja, när jag kommer på vad jag tycker om den får jag väl återvända.
Men avgör själva, kanske någon annan också sett alla tre? Vad är då er åsikt?


Söndag

Okej förklara till mig hur det är möjligt att knappast sova någonting på veckoslutet men ändå stanna hemma?
Oh Yes, det går för så har det varit för mig.
Ca 6 timmar sömn per natt.. och gudars jag är slut.

Man skulle ju tro att jag skulle ha haft tid att blogga då också, men bara för att jag varit trött och suttit uppe som en idiot betyder ju inte att fingrarna har älskat mig eller att datorn viljat sammarbeta.

Men skall försöka skärpa mig och lovar er åtminstone det där sammandraget på Cruel intension filmerna jag skulle göra igår.
Men först behövs det mat och sedan frisk luft!

Så ses senare,

Ciao!<3

City

Ni vet stora staden jag lever i?
O jaa, 10 000 invånare eller nåt liknande med tre matbutiker i en och samma korsning.
Hur som helst, det är ditåt jag drar nu så får skriva senare.

Ciao!<3

Miracle kid

Kommer någon ihåg min kompis M?
Ja för er icke vetande så är det ju andra kokosbollen.
Hur som helst så är hon en otrolig fotograf och jag tänkte ge er lite smakprov vad hon kan göra.
Ja tänk er, även jag kan lyckas på bild ibland ^^
För ärligt talat, gud vad hon är duktig.
Nu bara om fröken skulle lära mig hur man skall 'pose' på en bild för att få den ännu mera lyckad ;)

(Oh and F, ja beskär dig bort från bilderna i det här inlägget, men så snabbt som du loggar in får du ta o berätta vilka bilder som e okej att lägga ut på dig, för såklart skall min hippiefriend med på bild! <3)
(bilder fråm photoshoot vi gjorde alltså då till mit skolprojekt för en vecka sedan, och ta det lugnt, bilder på mina älskade vänner kommer bara jag får tillstånd att publisera ;D )

Ciao!<3

Lördag

Efter sex timmar sömn, morgonmål, lite läsande och en film på är jag redo att blogga.
Eller tja, beror hur man ser på saken- jag är lite trött visserligen men varför inte tortyrera mig själv genom att sitta uppe.
Huset är tomt, det finns mat i kylskåpet samt pepsi.
Jag borde klara mig bara fin fint.
Men ville passa på att säga godmorgon.
Kommer kolla filmen klart,
Cruel Intensions 2

Tar en kort rapport om filmen när jag sett den klart.
sköt om er,

Ciao!<3

Veckans Låt

Tänker inte ens ha någon lång förklaring den här veckans.
Det ända jag kan säga är att sången får mig på gott humör och passligt avslappnad.


(Christopher Lawrence- Lonely Girl)


Enjoy!

Okay- lets try this again

Ja för det första vill jag ju såklart be om ursäkt att ni läsare fick sitta och skrapa er på huvudet utav förvirran med tanke på förra inlägget.
Men min blogg är ju till för att jag skall få skriva av mig, och när det finns tid över skriva underhållande och onödiga grejjer om mig själv.

Men hey som sagt. Lite drama på gång, så bara att hantera situationen.
För övrigt slänger jag in en lite skojjig bild här i slutet nu då för att pigga upp dagen.
Eller okej, bilden är ju rolig för dem som har samma humor som jag, men hmm.. min blogg jag bestämmer, right? ;)Ciao!<3

Fredag

Känsliga läsare varnas, detta är inget positivt inlägg!

Så dagligen hamnar ju människor ut för mobbning/bråk/trubbel/deppighet.
Men när någon tar det så långt att de börjar hacka på mina bästa vänner så går det för långt.
Vi alla kommer ihåg min bästaste vän F?
Såklart ni gör, vem skulle kunna glömma den kokosbollen.
Jo som vanligt bloggar hon på, ellre gjorde det för några dagar sen innan massor med otrevliga kommentarer dök upp.
Så lågt vissa personer kan sjunka!
Det är ju en sak att ha en åsikt, men en annan att kommentera den på ett sätt som är verkligen elakt.
F:s blogg är 'känd' för att ha humor i sig och fylld utavhennes personlighet. Och vi älskar den stilen, är man inte sig själv i bloggen så är det ju lite onödigt att driva den.
Men den/de här peronen/personerna har verkligen ingen humor och tar ut det på Sofia och hennes vänner.
Inte för att glömma hennes syster.
Avgör själva genom att gå in på hennes blogg och läs igenom oktober månadens inlägg.
Alla har vi ju rätt till en åsikt, men allvarligt talat- har vi rätt att sabotera för andra?
Så jag antar att kort sagt går det att säga: 'ett personligt och small town blogg krig' har brutit ut.
Om den här ansvariga personen har blogg då med andra ord.
Jag säger bara suck och hoppas att den här personen kan ta ansvar över sina ord och sluta vara anonym.

Jajjo

Torsdag

Otroligt.
men jag bokstavligen h-a-t-a-r relationsmarknadsföring.
Länge sedan jag varit så nära att somna på lektionerna och tvinga mig själv att åtminstone låtsas vara intresserad.
Underbar dag med andra ord.
Men sovmorgon var det åtminstone så det är alltid någonting.

Anyways..

Torsdag idag- och imorgon ledigt så Jajjo har tagit det lugnt, eller tja- skola och träningar men förutom det riktigt chill dag.
Läst lite bloggar, suckat över att F bestämt sig för bloggpaus (funderar på att dra igång en demonstration) och så har jag avslutat mission mother's CV.
väldigt kul.

Förresten har någon annan förutom jag märkt hur ruskigt kallt det är på kvällarna?
Det var ju rena paradis vädret idag, med tanke att det är höst.
Kring tio grader, sol och blå himmel.
Aah!
Och vad händer? jo strax efter åtta när jag skall köra iväg är det plus 2 och hala vägar (!), så på med vinterrockarna om ni rör er ute på kvällen med en rally maskin- u are going to need it!

En sak ännu-
kommer någon ihåg teckningen Pernilla gjorde igår?
Jepp- här kommer 'svarena', men inte i ordningsföljd.

Innebandy klubba
Målvaktshjälm
Dans(ande figur)
One tree hill
Gossip girl
Laptop
Twilight
New moon
Mumin dricka
Skooter

Beskriver ju mig rätt så bra.
men nu- läsa och sedan sova, skall ändå försöka aktivera mig någolunda i tid imorgon.

Ciao!<3

Onsdag

Man kan väl säga att jag är lite sent ute.
Men ta det lugnt, jag lever.
Har bara haft en lite underlig dag, eller nej inte underlig- utan normal!
Jag vet så chockerande att även jag kan ha normala skoldagar.

Skola 8:30-16
Dans 16:45-17:45

Sedan hem, och vet ni vad?
Nu sitter jag och jobbar på mammas CV, haha- snäll dotter.
Fråga mig inte hur jag lyckades hamna i den här situationen men här sitter jag snällt och översäter varje jävla finskt ord i hennes gamla CV till svenska.
Underbart!

Men det positiva är ju att jag börjar ett imorgon, så jag överlever ;)
Men på tal om skolan, tänkte visa er en bild här i dagen inlägg, för tyvärr- inga fler inlägg ikväll.
Vi hade en ny lärare idag i portfolio teknik, riktigt trevlig. Pratar på och ler hela tiden,
Nåjo eftersom en del utav portfolio arbetet är att lära känna sig själv så ville hon att vi skulle se oss själva via någon annans ögon.
Pernilla fick äran att rita mig (ja papper o penna väldigt modernt).
Här är slutresultatet.
Min konstnär- så duktig, och hon fick nog det viktiga med- förutom vänner och shopping såklart- men vi hade några minuter på oss- så tror ni verkligen att man har tid och rita allt ;)


(någon som kan gissa vad allt föreställer? ;D )

Ciao!<3

Tisdag

Sorgens dag.
För vet ni vad det är för dag idag?
Jo så som Pernilla uttryckte det- dagen vi skiljs åt.
För imorgon drar det igång- inriktningen och vi två knasbollar har inte samma inriktning *Stupid stupid stupid*.
Men vad kan man göra liksom?
Släppa en tår? nej.
Tröst äta? Kanske.
Sova? Gärna.

Ja ni förstod tankegångarna hoppas jag.
Men som sat, sista dagen idag, och det var väl lite si sådär.
Började med att vi tydligen inte hade någon morgon lektion så jag satt i onödan i skolan- toppen!
Och eftersom det var så tidigt på morgonen var ingen trogen pizzeria öppen- suck.
Efter det.
Hehe get ready!
Gissa om jag blev glad, men löneräknings provet jag typ hade för en månad sedan och var skiträdd att få ut.
Hihi.. 2!
Och det är hur bra som helst så jag är happy happy happy!
Lite happy dance time kanske? ;)
Tro mig- Pernilla fick redan se den.

Men ville bara uppdatera snabbt- Nu blir det att söka sig fram till kylskåpet för fy fan vad jag är hungrig!

Ciao!<3

Måndag

Hoppsan.
Varför känner jag på mig att det blivit nästan inget bloggande idag?
Och inget annat än lathet har jag i mitt försvar.
Men ledigt har jag haft- fixat internet igång till vår bordsdator, gjort en skoluppgift som var 48 frågor lång, pratat med vänner och kollat på film.
Ett otroligt intressant liv jag har.

Ehemm..
Men tyvärr så orkar man inte blogga alltid. Och har jag inspiration märker ni väl av det eftersom det ploppar upp inlägg i mängder de dagarna.
Så sköt om er,

Ciao!<3

Underhållning

Har säkert nämnt en eller annan gång att jag är galen i alla världens tv serier,
och eftersom vädret är dåligt (snällt sagt) så passar jag på att kolla igenom gamla avsnitt.
Nu tänkte jag vara lite snäll och dela med mig såklart ett youtube klipp på one tree hill.
Karkatärerna Brooke (Som faktiskt är min favorit karaktär i serien), Owen, Chase och Peyton har en intressant stund i bilen.
Vi ser även en liten glimt utav rachel.
Jaja, enjoy.
Jag har sett åtminstone klippet några gånger och skrattat alltid åt vissa miner och repliker.Ciao!<3

Söndag

Snacka om dåligt väder.
Rain, rain, rain.. och sen ännu lite mera regn.
Man kan ju gå och hänga sig i julgranen för mindre.
Men inte Jajjo- nix hon har sin bror här som lustigt nog provar på spikmattan brevid mig här nu.
Antar att han inte gillar den eftersom den är så 'mesig', men what the hell..

Åtminstone e han här ;)

Så uppdaterar senare när jag är ensam igen,
Sköt om er,

Ciao!<3

Pissed off!

Skrev ett inlägg om min dag, tryckte på 'spara' och datorn stängde av sig.
Det var kvar så mycket som noll utav inlägget när jag fick datan att starta upp igen.
Så nu tänker jag lägga mig och lyssna på regnet igen, tack och godnatt!
(ursäka för dåliga humöret)

Lördag

Hoppsan Hejsan blev visst lite dåligt med kvällsinkägget igår jag hade planerat.
Oh well, kanske det går bättre idag.
Men om vi säger kort det jag skulle säga igår.

Blev en tidig väckning idag- klockan kvart över sju! Jävlra bara en halv inte mera sömn än på vanliga skolmornar. Och vad var orsaken? jo matcher med Elit, och hurdan lagkamrat skulle jag vara om jag inte åkte för att hejja?
Så vi startade iväg, och vet ni vad?
Två vinster! JEY!

FBC Elit - LOHI
- Botox (jag vet , löjligt namn!)

Fick till och med leka lite kameraman vid ett skede när Laska behövde en paus för att massera upp en vadmuskel. Så går det, Hollwood next!
Nej skojjade bara, jag hatar att stå och filma och bara se hur handen skakar.

Hur som helst.
Hemma två tiden och efter det har jag jobbat på skolarbete.
Nu är det klart som tur.
Så bilderna som togs igår är nu i full användning. Fyra sidor.
Suck, men vad gör man inte för bra vitsord. Det här kommer trots allt till mitt slutarbete!
jeez, känns som allt händer på en o samma gång.
Jaja, nog pratat på om något totalt ovettigt. Ha det bra!

Ciao!<3Veckans Låt

Ja hörni mina små (eller stora) vänner,
Det blev ju ingen veckans låt förra veckan tack vare bloggpausen.
Men no worries- en ny sång är här nu.
Vet inte hur jag skall beskriva mitt låtval.
Sången är och fastnar direkt men på ett sätt kan jag inte tåla den heller.
hmm, ändå valde jag att sätta upp den. Varför?
För att jag är glad att se Britney Spears ute ur sina totalt konstiga anfall.
So here you go guys!
Enjoy!<3

Hurry Hurry

Hemma,
men inte för länge, måste nämligen skila iväg och leka super diva och bli fotograferad :)

Nej nej, det är inte lätt att bli tvingad och göra ett projekt om sig själv i skolan!
Sköt om er,

Ciao!<3

Fredag

Gäsp och snark!
Underbara tidiga mornar *brr*

(om någon undrar hur i helvete jag sitter vid datorn den här tiden är det för att jag var tvungen o kolla min mail o ta ett skolarbete ut.)

Men fredag, snart skola och vet ni vad IGEN är det minusgrader.
Suck.

Sköt om er, Ha en bra dag,

Ciao!<3

Hemma igen

Skönt med träningar (och är riktigt stolt hur det gick idag också), men däremot är det inget skönt med ryggen.
Varför skall jag vara så envis? :P

Jaja var rolgit att värma upp med Marcus lite också, ser honom så sällan, och såg jag inte fel stirrade halva herrlaget igen undrande vem fan Marcus snackade med så glatt och sköt på mellan skratt och så.
för han skall ju gifta sig snart, så wtf?!
Men så är jag passligt smart för att svänga ryggen åt och de såg mitt efternamn, wohoo, mysteriet löst- Marcus är inte och flörtar han umgås med sin lillesyster.

Förresten- tror inte att någon utav oss syskon skulle gå samma misstag som våran pappa, men jaja herrlaget har sina funderingar, och vem vet- kanske de bara stirrade för skojjs skull ;)

Men nu blir det lite varmt te- en bok och sedan spikmatta.
I love this life- ibland åtminstone.

Skrivs imorgon, sov gott och helst i någons armar.

Ciao!<3

RyggbesvärNu är jag ju medveten om att det där är inte jag på bilden men tänk er 'smärtan'.
Att ha sjukt där var killens hand ligger + området runt det.
Väldigt skönt.

Eller så inte...
Och vad händer om en timme med mig och min rygg?
Jo låt oss tortyrera den lite mera genom att åka på träningar.

Ciao!<3

And then there was 10€
Tack mormor! :)


Aplico

Tänk er detta.
Du sitter och kollar på tv helt avslappnat medan tankarna virrar på vad som händer i skolan imorgon och när jag skulle kunna få sluta.
Hmm, vad händer?
Telefonen ringer- what the f*ck?!
Orsaken varför jag tänkte så var att numret inte var lagrat på min telefon- ååh en telefon försäljare, toppen igen ringer de trots att det är olagligt när jag är under 18.
Övervägde att ignorera samtalet men tog helt enkelt och tryckte på gröna luren efter någon sekund.

"Hej det här är från Aplico gymmet i ekenäs, pratar jag med Ida.."
"Eh, ja?"
"Joo du hade fyllt i en blankett att du skulle vara intresserad utav ett gymkort till det här stället."

*hmm, har jag gjort så?* tog en stund men sedan kom jag på att det var första onsdagen i skolan som vi hittade en box med tävling för presentkort.
Oi då- hade ju aldrig tänkt att mitt namn som vi bara skrev dit med telefonnummer faktiskt skulle vara lappen som blev dragen.
Så tada..
Grattis jajjo, du vann just ett gymkrot för en månad eller så :)
Frågan är ju bara när jag skall hinna använda det, men nåjo imorgon på matpausen kilar jag iväg och löser ut det.

Dags att dansa lite till och sedan träffa underbara mormor!

Ciao!<3

Torsdag

06:52 - väckning
07:45- avfärd till Ekenäs
08:30 Skola
09:05 Skolan slutar (hasses lektioner, SUCK! -.-)
09:30- avfärd hem
10:08- hemma!

Räcker det som beskrivning på min dag? ja tänkte väl det också.
Men vad händer idag förutom detta? kör med en 'lista' igen eftersom latheten tog i.

13:00-13:30 Chill i mitt rum på spikmattan så jag får ryggen i skick
13:30-16:00 träna på dansen/göra skolprojekt, ta små facebook pauser ( ;D )
16:00 Välkomna mormor till oss
16:05--> ...
20:20 Köra iväg på träningar
22:00 slut på träningar och hem

Efter det  blir det såklart dusch, pyjamas och sängen.
Intressant dag eller hur? ;)

Ciao!<3

Denna design är gjord av: Kinga Dukaj - Oursketchbook.com (c) 2011